Login (Přihlášení) | Registrace | Seznam členů :: Firmy | Mojasvadba.sk | ModryKonik.cz | ModraStrecha.cz
Svatba a vše kolem - Beremese.cz
Diskuse
| K tématům |
Po svatbě

První rozvod !

chip • 29. leden 2010 ve 13:02
Frisbee moc děkuji za podporu. Neboj právně jsem to vyřešili u rozvodu a teď jsme to tak nějak pořešilli co se týče každodenního života a uvidíme co bude dál. Nějak se ve mě probouzejí mateřské pudy a tak mi nezbývá věřit že bude vše v poho a pokud se nám podaří otěhotnět tak bude manžel v pohodě a dokážu mu zase naplno věřit, ikdyž se obávám že mu už asi nikdy nebudu stoprocentně věřit a nějaká kontrola bude probíhat asi celý život.
rozalie7 • 31. leden 2010 ve 22:51
suzamen:Ahojky dlouho jsem na této diskuzi nebyla sem tam jsem ti napsala názor když sis nevěděla rady ale je to už hodně dlouho tak se chci jen zeptat jak se ti daří a co manžel zůstali jste spolu?
chaarliizee • 1. únor 2010 v 19:09
ahojte, toto je veľmi dobrá téma, mnoho žien si veľakrát o tom chce pohovoriť len tak s cudzími ľudmi , len nato nemá príležitosť, ale toto je fakt
ja som sa vydávala veľmi mladá, a hned po roku to aj skončilo, potom som sa druhý krát vydala po ťažkých piatich rokoch...neprajem nikomu..ale teraz je už dobre
xfodorka • 3. únor 2010 v 17:48
Ahojky holky, nevěšte hlavu, já se vdávala poprvé v osmnácti, byli jsme spolu v té době už čtyři roky a pak jsem zjistila jak jsem byla naivní, když jsem věřila, že se můj bývalý změní...po dalších třech letech jsme se rozvedli...
Byla to těžká zkouška životem, ale díky jednomu muži jsem ji zvládla s hrdostí a přehledem...
Tohoto muže si teď 3.4.2010 budu brát a moc se na to těším, už si nemyslím, že se život rázem změní a že bude všechno jinak....vím, že žijeme jeden pro druhého a jestli nám to vyjde, tak jen proto, že se milujeme a dokážeme pochopit, odpouštět a radovat se z maličkostí, které nám život přichystal, budeme tady vždy jeden pro druhého, abychom si pomohli a podpořili se...
Přeji všem z Vás, které se bohužel rozvádíte abyste přišli na to, na co jsem přišla tehdy před 5-ti lety já....tedy že VŠECHNO zlé je k něčemu dobré a rozvod byl nejlepší cestou ke štěstí...
laila22 • 7. únor 2010 v 08:07
xfodorka - chcem verit tvojim slovam...
baby davno som tu nebola...
ja som v rozvodovom konani, mm robi problemi na prve stanie neprisiel, este mame dve, nehodla prist ani na dalsie, az na to posledne...vyhraza sa, ponizuje ma, dava najavo ako mi bude bez neho tazko po fin. stranke...
a viete co je sila?? ze ma od leta priatelku o ktorej som ja netusila, donieslo sa mi to par dni pred rozvodom a on cely cas prosil,vyplakaval, ze sa chce vratit, ze nas miluje a neviem co...baby ja normalne neverim s akym chlapom som to zila 4 roky???? falos, pretvarka, klamar č1. co je toto za zivocisny druh? je mi z neho na grc a este vykrikuje, ze financuje zivot svojej dcerky... mlala ma 2 rocky. je to uboziak, co si nevazi, rodinu ani svoje dieta...a mna obvinuje, ze som rozbila rodinu...lebo som podala ziadost o rozvod.
kveta • 7. únor 2010 ve 20:54
Chip, som jedna z tých, čo Ti radili rozvod. Za svojou radou si naďalej stojím. Ale dám Ti ešte jednu: počkaj s dieťaťom, aspoň dva tri roky. Je to príliš krátke obdobie, čo Tvoj manžel "seká" dobrotu.

Pre ostatné: som rozvedená.
brumdinka • 8. únor 2010 v 08:40
xfodorka - zajímavý příběh, jen nechápu proč ses tak mladá vdávala, já bych se v tomhle věku nevdala ani za zlatý tele a to si mně můj současnej manžel chtěl vzít už tehdy když mi bylo 19, na to sem mu řekla, že nejsem praštěná, abych se v tomhle věku vdávala, ale že ho mám ráda a když nám to bude klapat, tak si ho ráda vezmu - vzali sme se až po 10 letech a dítěti; vše zatím v pořádku a nic nám neuteklo

jinak v tom, co píšeš je největší nebezpečí, ženský si myslí, že chlapa změní - největší blbost pod sluncem - lidi se moc nemění, jen to neni moc vidět

+ takový to žijem jeden pro druhýho - další blbost, žít máte jen sami pro sebe a bejt rádi, že prostě jenom jste - protože timhle tim, když náhodou k tomu rozvodu dojde nebudete mít pro co žít a nic Vám nezbyde

chip - taky bych byla opatrnější
drobcek2007 • 8. únor 2010 v 17:24
baby zajtra o 13h
frisbee • 8. únor 2010 v 18:34
drobcek,myslím na teba,držím pästičky,buď nad vecou a dáma,ten pitomec je on,do tejto situácie vás dostal on a tebe prajem všetko najlepšie a všetko krásne v živote...napíš hodinu...alebo takto,budeš tam osobne,alebo iba právnici?
frisbee • 8. únor 2010 v 18:44
prepáč,som slepá,neskoro som si všimla,že o jednej...myslím na teba,neboj
lulu485 • 8. únor 2010 v 19:04
ahoj vsichni pritomni,potrebuju poradit nevite nahodou nekdo jestli se deli pri rozvodu i majetek nezletileho ditete?kamoska premysli nad rozvodem a ma penize o ktery se nechce delit tak je chce dat na ucet 3lete dcery kterou maji spolu
drobcek2007 • 8. únor 2010 ve 20:09
frisbee dakujem no budem tam je to prve pojednavanie (dufam ze aj posledne) a musim tam byt kvoli vypovedi
frisbee • 8. únor 2010 ve 20:34
drobcek...tak zhlboka dýchaj,zdravo sa naser a buď nad vecou...vydrž,moja
drobcek2007 • 8. únor 2010 ve 21:14
snad sa mi to podari
frisbee • 8. únor 2010 ve 23:57
drobcek,žiadne snáď,musí,ty si silná baba a všetko bude OK...vydržala si tak moc,toto bude hračka,nedaj sa
marcelhudecek • 9. únor 2010 ve 00:20
lulu485: toto je hlupost, dieta nema majetok leda tak hracky :)
ak by to bolo take lahke tak by kazdy obabral na sude partnera, je to spolocny nadobudnuty majetok iba ak by on suhlasil ze nechce presnu polovicu...
drobcek2007 • 9. únor 2010 ve 00:21
neboj nedam sa len sa strasne tesim na herecky vykon mojho manzela urcite si zasluzi minimalne oskara
frisbee • 9. únor 2010 v 09:10
drobcek...to je fakt irónia,že herecký výkon....po tom všetkom!Kto ho nútil,aby sa ženil a kto ho nútil,aby okamžite rozbil rodinu,chudák bezbranný ....to by som mu nedarovala...nech sa aspoň na súde hanbí.Furt na teba myslím,až sa mi z hlavičky kúri...tfuj tfuj tfuj,srdiečko
frisbee • 9. únor 2010 ve 12:09
drobcek...tak ešte hodina.....dýchaj,kľud.....
klincek • 9. únor 2010 ve 14:57
lulu485, nedeli.
dieta sa zveri do osobnej starostlivosti jedneho z rodicov, ktory ho bude zastupovat a spravovat jeho majetok.
len sa obavam, ze pri vyporiadani BSM (u vas je to tusim spolecne jmeni manzelu) to tej kamoske nemusi uplne prejst, ak bude byvaly manzel tvrdit, ze tie peniaze sa nadobudli do BSM, a pripadne to bude vediet aj dokazat..
chip • 9. únor 2010 v 15:00
Ahojte holky, jasně že s miminkem ještě počkám a hlavně kdoví jestli se díky zdravotním problémům dočkám. Od března zase jedu dělat na 10 měsíců do Rakouska ale domů budu jezdit vždy na jeden den v týdnu tak se uvidí jak to ex manžel zvládne a co ukáže.
Drobeček držím palce ať to máš hned na poprvé zasebou.
marcelhudecek • 9. únor 2010 v 15:50
a ma penize o ktery se nechce delit.... musela by dokazat ze tie peniaze mala pred svadbou co asi nemala....
frisbee • 9. únor 2010 v 16:50
drobcek?????
drobcek2007 • 9. únor 2010 v 18:52
no uz som tu :)
tak nic slobodna niesom este 11.5.to pokracuje
herecky vykon???? no minimalne na jedneho oskara :)
frisbee • 9. únor 2010 v 18:56
preboha,drobcek a preco to?Hromadu kočiek rozviedli na prvé stánie...a pýtali sa ho,prečo sa vlastne ženila prečo potom urobil to svinstvo?
drobcek2007 • 9. únor 2010 v 19:07
hej len ja niesom hromada ja som vynimocna mas RP
frisbee • 9. únor 2010 v 19:10
ach bože
brumdinka • 9. únor 2010 v 19:40
drobcek - tak ještě vydrž, v létě už budeš svobodná
darca1 • 9. únor 2010 ve 20:06
ahoj kocky,tak tu citam o vasich trapeniach a musim konstatovat,ze kazda si snad musime najprv vytrpiet to zle ale vecsina sa po hnusnych skusenostiach predsa len docka..niekde na nas caka to stasticko Ja nie som vynimka,prezila som hroznych 9 rokov v manzelstve s lenivym uplne nezodpovednym.......a jeho starostlivou mamickou.bolo to peklo.vydavala som sa v 19,teraz viem ze len pre to aby som vypadla z domu od matky..a dostala som sa z dazda pod okap..napriklad svokra ma vypocuvala po prichode z prace kde a za co som minula stovku co som rano mala u seba Utiekla som do ciech,tu zijem uz 10 rokov,pred 7,5 rokmi som stretla muza z ktorym mam dnes 6 rocnu dcerku a 5.6.2010 sa budeme brat..dlho som hovorila ze uz nikdy svatbu,ze ten papier ku stastiu nepotrebujem nechala som sa ukecat a teraz som z toho nejak hotova,dojata a hned by som plakala jak male decko ked si predstavim ze tam budeme stat ruka v ruke..takze vam drzim palce,aj ked teraz prezivate to zle,urcite bude lepsie
brumdinka • 9. únor 2010 ve 20:11
darca - tak to ti přeju, připomínáš mi nevim proč moji sestru, snad proto, že ona se taky vdala vpodstatě v 18 jen proto, aby vypadla z domu, dodnes to nikdo nechápe, ale což stalo se - rozvedla se po cca 12 letech a dvou dětech, kdy už to vážně nešlo a poslední kapka byla, když její ex-manžel se snažil dostat do postele mně
dneska už je 10 let rozvedená, má přítele a je spokojená, akorát myslim, že u ní už svatba vážně nehrozí , ale to já řikala před 10 lety taky - takže uvidíme, každopádně přeju ti hodně štěstí