Rozlučka se svobodou plánování

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se zeptat je tu některá která si plánovala nebo plánuje rozlučku sama? A jaký jste si udělali program a od kolika hodin? A kdo co bude platit nebo platil? Děkuji za všechny reakce 😊
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od gabriella226:

Ahoj holky, chci se zeptat je tu některá která …
@gabriella226 Ahoj, tak teda neznám žádný případ, kdy by si nevěsta plánovala rozlučku sama. Maximálně řekne tomu, kdo je třeba její svědkyně svoji představu, datum a koho by tam chtěla. Kdybych si to plánovala sama, tak mi připadá, že to je o ničem.😂 Jinak většinou vše platí ostatní, nevěsta nic, jen třeba po domluvě něco málo může zaplatit.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od natyy135:

@gabriella226 Ahoj, tak teda neznám žádný případ,…
@natyy135 @gabriella226 Jedna z mých nejlepších kamarádek si sama plánovala rozlučku. Bylo to proto, že tam chtěla několik úplně odlišných skupin holek a bála se, že by naše vzájemné domlouvání bylo zbytečně náročné. Ale v podstatě "jen" zorganizovala společný víkend - jedem tam a tam v ten a ten termín vlakem v XY, bydlíme v YZ, stát to bude ZZ Kč, v pátek chci jít do klubu, v sobotu na dobrý brunch a hezkou procházku po okolí. Takže žádné rozlučkové hry ani nic takového. A fakt ničemu nevadilo, že to bylo "méně rozlučkové" - ona taková vůbec není a naopak jsme všechny měly hezký víkend, kdy jsme se vzájemně poznaly :-) A někdo z nás našel dobrý klub, někdo další vymyslel procházku apod. K placení - nevěsta si platila sama ubytování i cestu (tj. to, co sama řešila a platila a co jsme jí pak posílaly), ale na drinky jsme ji zvaly, pokud si správně pamatuju :-) A dárky jsme jí také dávaly, ale každá skupinka po své linii. Dokážu si představit, že kdyby nám řekla, že by si od nás přála navíc nějaké hry a rozlučkové věci, vůbec by nevadilo, že to "praktické" řešila ona. Ale bylo by zvláštní, kdyby vymýšlela úkoly sama sobě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, rozlučka je většinou den co baví nevěstu. takže to může být wellness, degustační menu v restauraci, jízda po barech nebo malování hrnečků. opravdu cokoliv. Nedávno jsem dokonce byla součástí jako fotograf, nevěsta dostala ateliérové focení (plus kamarádky se na část připojily) jako součást dne. Byla to velká zábava, chlebíčky, prosecco, balonky a hodně smíchu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?