Placení za služby v den svatby. Jak jste to řešily?

Profilova fotka
Chtěla jsem se zeptat, jak jste v den svatby řešily platby například vyzážistce, fotografovi, kapele atd. Díky, díky, díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky by me to zajímalo:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak záleželo by, zda by chtěli hotovost nebo by to bylo na fakturu...pokud hotově, tak bych si peníze připravila do obálek a v den svatby každému dala jeho obálku. Obálky bych dala na starost svědkyni, nebo je měla schované a pak je večer rozdala.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitousekh Já měla už předem přichystané obálky z penězi, protože jsem přesně věděla, kolik který člověk bude chtít. Pověřila jsem pak důvěryhodnou osobu, aby penízky schraňovala a v pravý čas vytáhla :) Vizážistku jsem platila ještě doma, kapele poté, co dohráli a fotografovi až u předávání fotek :)
Odpovědět
Vizážistku a fotografa doma. Kapelu hned jak dorazily na sál a jídlo až v pondělí ráno.
Odpovědět
Ja i manzel jsem meli u sebe penize - ja platila vizazistku a kadernici jeste doma. Manzel platil po skonceni hostiny kapelu a druhy den jsme dojeli zaplatit hostinu. Fotografovi jsme platili az po predani DVD s fotkami. Je ale urcite dobre si vsechno dopredu domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
Super napad s tema obalkama...
Odpovědět
Profilova fotka
jo většinou se to dělá jak píše @janina_sun obálková metoda a do restaurace se chodí i na druhý den. Jinak jak píšou holky poptat se a na většinu věcí či služeb dáváš zálohy tak stačí jen doplatit....
Odpovědět
Tak kadeřnici jsem platila hned, kapele se zaplatilo při odjezdu a účet za hostinu se vyrovnal druhý den. Fotografovi jsme dávali zálohu cca 2 měsíce před svatbou, zbytek doplatili až byly fotky hotové.
Odpovědět
Já to měla jako bubbi. Kadeřnice a vizážistka se platila hned, kapela po skončení, do restaurace jsme šli druhý den a fotografa s kameramanem budem platit při předávání fotek a videa.
Odpovědět
Nad placením jsem taky přemýšlela, obálková metoda je fakt dobrý nápad! Holky, ještě bych se chtěla zeptat, jestli budete dávat nějaké dýžko např. kapele, obsluze a tak, a případně kolik orientačně. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
kadeřnici, kosmetičku, květiny jsem platila v den svatby (+ teda zálohu na kytky při závazné objednávce asi 2 měsíce předem, kadeřnici a kosmetičce jsem platila před svatbou zkoušku) po provedení služby, hudebníkovi jsme platili asi v půlce večera, hostinu a ubytování jsme zaplatili převodem na účet (vyúčtováno bylo druhý den odpoledne). Všem jsme dávali dýško cca 10%.
Odpovědět
Profilova fotka
ja si pro kadernici mela nachystano v penezence.. vizazistka byla kamaradka ta mi to udelala darem k svatbe.. jinak zbytek sem naobalkovala nadepsala komu a castku a mela to mamka .. ale dikky bohu se platil jen dj v den svatby.. vse bylo predem na ucet.. nebo az ted posvatbe cekam na fotky od fotaka..
Odpovědět
Článek se načítá
My jsme v podstatě platili všechno hned. Kadeřnici, kytky, hudbu na obřad v den svatby - to jsem rozdělila mezi moji mamču a svědky, ještě po skončení hostiny jsme platili v restauraci, protože na ráno už se měnila směna a chtěli mít uzavřenou kasu a fotky jsme fotografce platila až při předání. Věděli jsme dopředu, že to tak bude, takže jsme měli všechny peníze nachystané a nebyl žáden problém.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Vizážistce a kadeřnici jsem platila hned, kapele po skončení produkce, fotografovi a kameramanovi až při předání. Taky jsem měla finance rozdělené do obálek podle toho,co komu,je to výborný a přehledný systém,vřele doporučuju!!
Odpovědět
Profilova fotka
No budeme to řešit normálně... prostě u sebe budeme mít peníze (asi spíše ženich v kapse) a z toho jim budeme platit p ři odchodu :) Vizážistce zaplatím ejště ráno doma, kadeřnici normálně v salonu u ní a zbytek doplatku za hostinu budeme platit jako poslendí až budeme odcházet s manželem domů :) Nijak extra to nehrotíme, je to normální :) A jak už tu někdo píše, ej dobré si peníze rozdělit třeba do obálek, nebo do různých fochů v peněžence, aby byl přehled :)
Odpovědět
Profilova fotka
dáváte všichni dýško? a jak vysoké?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?