Restaurace Konvikt Olomouc

Ahoj, po gastronomické stránce se mi velmi líbí restaurace KOnvikt - jejich jídla jsou nápaditá, chutná a ihned jsem si vybrala! Nemáte prosím někdo vlastní zkušenosti s touto restaurací? Nakolik byli vstřícní k povolení vlastního cukroví či slivovice, platí se za pronájem prostorů? dííky x-)
Odpovědět
Tak přidávám několik zkušeností: Nakonec jsme se rozhodli pro hotel Akademie Hrubá Voda. Hotel nabízí prostornou zahradu, krásné ubytování a podnájmy si neúčtuje. Navíc zdarma zapůjčí party stan na zahradě. Kalkulace hostiny není také vůbec zlá - 700-1000 Kč na osobu (oběd, raut, pití). A co více, je zde příjemná domluva. Reataurace Archa nabízí prostory pro svatební hostinu, k nimž náleží i zahrádka. Špuntovné na víno je 120 Kč/lahev a hostina kolem 700-1000 Kč na osobu. Obdržela jsem velmi pečlivě připravenou kalkulaci a restaurace nabízí mnoho dalších služeb (hlídání dětí, zoo koutek, obřad). Rovněž domluva s touto restaurací byla příjemná. Přemýšleli jsme ještě nad Holickým dvorem. Zde jsou prostory k pronájmu za 15 000 Kč, hostina se řeší formou cateringové společnosti. K tomu je třeba připočítat povinnou obsluhu. Od příštího roku bude pravděpodobně místo disponovat i ubytovacími kapacitami. Nevím, je-li to pravda, ale dle pana majitele je Holický dvůr v sezoně obsazen na rok dopředu. Ke Konviktu pak mohu říci, že byla rovněž příjemná domluva. Obdržela jsem podrobnou kalkulaci. V podstatě cena jídla je stejná jako na jídelním lístku, něco dokonce dražší. Své můžete mít cukroví a dort. Od této možnosti jsme upustili vzhledem kvysokým nákladům na hostinu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
My měli oběd v Konviktu. Nedoporučuji. Ne kvůli cenám nebo kvalitě jídla - jídlo bylo skvělé, domluva PŘED svatbou také, stůl vyzdobený krásně.. JENŽE!! Na polévku čekali všichni půl hodiny poté, co jsme s mužem skoro dojedli tu naši novomanželskou. Po polévce následovala hodinu a půl dlouhá prodleva, než všem donesli hlavní jídlo!!! Starším lidem už bylo celkem špatně a obsluha se ani neomluvila ba nakonec se vymluvili dost divným způsobem.. :-S ]-( Dost nám to časově narušilo svatební organizaci a museli jsme kvůli tomu krouhnout o hodku focení.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud si nechcete zadělat na žaludeční vředy, této lokalitě se vyhněte obloukem! Paní provozní restaurace Konviktu, paní Besedová, je osoba, která ráda slibuje, ale to je tak vše. Svatbu jsme s ní začali domlouvat 7 měsíců před termínem. Když nám ani měsíc před termínem nebyla ochotná a schopná nabídnout celkovou kalkulaci, neustále přidávala další náklady a položky (např. si chtěla účtovat ubrousky po kusu!!!), rozhodli jsme se, že si nebudeme ničit zdraví. I když jsme rezervaci zrušili více než měsíc před termínem, odmítla nám vrátit celou zálohu, což je v rozporu s jejich provozními podmínkami. No.... nevím, co k tomu říct. Horší domluvu jsem s nikým nezažila. Jsme opravdu šťastní, že jsme zariskovali a svatbu jsme nakonec uspořádali v pivovaru Chomout.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, je možné se jen v kapli božího těla vzít a mít hostinu jinde? Kolik vše stojí, a kde najdu kontakt? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim,ze ano😊 tady prikladam screen s kontaktem a nasla jsem i cenik, jen je z lonska😊
Odpovědět
@nikola925 Máme obřad v Kapli Božího Těla. Co tě zajímá? Klidně napiš do SZ.
Odpovědět
Zdravím, jsme z Brna, takže by jsme potřebovali prvně nějaký kontakt, protože ho nikde na internetu nevidím. Psala jsem na kontakt Konviktu, tak čekám. Kolik se platí záloha, a celkově obřad? Popřípadě kdyby někdo věděl o místě na hostinu, klidně mimo Olomouc, budu nejšťastněji. Hlavně abych tam někde mohla nechat spát cca 80lidí. Nejlépe přímo na místě. Důležité je i večerka, kdy se tam může končit, a také v jaké lokalitě se to nachází. Přeci jen když to bude obydlená část, tak by jsme museli ztlumit hudbu, šeptat venku, a to asi na svatbě opravdu nepřipadá v úvahu. Vůbec nám nebude vadit nějaký kulturák starší.
Odpovědět
@nikola925 Komunikovala jsem s paní Mgr. Lucie Klevarová - https://www.upol.cz/nc/kontakty/vyhle... Celkově pronájem kaple stál 6000 Kč, platili jsme vše po svatbě na fakturu. Tím, že jsme nebyli z Olomouce (nemáme tam trvalé bydliště), tak jsme na matrice zaplatili 4000 Kč (výjezd matriky + nemáme trvalé bydliště) + 1000 Kč varhaník. Tzn celý obřad nás vyšel na 11 000 Kč. Nicméně jedná se o nádherné prostory, byla jsem z toho unešená, má to krásnou atmosféru... Jinak místo na hostinu mimo Olomouc - napadá mě Sluňákov, ale bývá tam dlouho dopředu plno...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?