Víte o místě na svatební hostinu v blízkosti Orlíka?

Profilova fotka
Ahojky, nevíte někdo o nějakém příjemném místě na hostinu i večerní party v blízkosti Orlíka nad Vltavou? Zvažujeme party na Onom světě a hostinu stále nevíme, byli jsme se podívat v penzionu U Nováků, ale toalety a umyvadlo bez kohoutku mě jako nevěstu okamžitě odradili... Díky za tip :-)
Odpovědět
Co takhle U Cvrků přímo v Orlíku?
Odpovědět
Profilova fotka
No, Cvrkovi jsme taky zavrhli... máme totiž přímo v Orlíku chatu (asi minutu od Cvrků) a oba máme s přítelem pocit, že se tam za ta léta zhoršili, jak v jídle, tak v ochotě a vstřícnosti. sál je sice velký a hezký, ale chodit přes zakouřený výčep na wc asi taky nikoho nenadchne :-(
Odpovědět
To máš pravdu, dřív to tam bylo lepší...A co třeba na zámku U Toryka? Nikdy jsem tam nebyla, nevím, jak to tam vypadá, ale lidi si to tam dost chválí.
Odpovědět
Profilova fotka
To je také možnost, tam je problém s tím, že zrušili venkovní posezení v zadní části a dá se sedět pouze vevnitř, kde je chladno a hlavně temno... Uvidím, mám ještě rok čas, tak snad do té doby něco objevím :-) holt budeme s přítelem objíždět okolí a chodit na hotovky ...
Odpovědět
Ahoj, zkus to na Liškově mlýně. Je to sice trochu dál, ale když jsi říkala o Onom světě, tak to je pár kilometrů. www.liskuvmlyn.eu
Odpovědět
Profilova fotka
super, díky moc :-) ještě mám rok času, ale jistota je jistota :-)
Odpovědět
My to tam měli a maximální spokojenost. Je to tam naprosto úžasný místo. Jídlo bylo výborný, obsluha přátelská. Je tam fajn, že je to i tak trochu domácký. Měli jsem to i s obřadem a celý ve stylu zahradní párty. Když jsme se s nimi bavili, tak už mají rezervace i na příští rok, což se nedivím. My to sháněli už v únoru a museli jsme si termín posunout, protože náš měli obsazený. Ale každopádně to stálo za to.
Odpovědět
Profilova fotka
Ok, díky moc za tip :-) my budem mít určo obřad na Orlíku a večerní party na Onom světě, tak chci najít nějaký hezký místečko na hostinu, aby to bylo někde mezi tím... :-)
Odpovědět
Ahoj, čtu že jste měli svatbu na Liškově Mlýně. Zamluvili jsme si to tam na svatbu na příští rok. Máte nějaké rady, informace apod.? Chtěli bysme velkou svatbu, na zahradě obřad, oběd a večer gril párty. Kolik jste měli hostů? Děkuji jana
Odpovědět
Ahoj, my si to tam fakt užili. Když si nebudeš něčím jistá, tak se zeptej pana Lišky. Nám ve všem poradil a i to co jsme zapoměli nám připoměl. Je vidět, že se svatbami mají zkušenosti. Vše proběhlo tak jak jsme si přáli. Naši hosté na to vzpomínají ještě dnes. Jenom jsme měli trochu strach, aby nepršelo na obřad, ale počasí nám vyšlo. Něco tam přistavovali a myslím, že říkali i o nějaké velké místnosti. Tak asi budete mít i možnost mokré vairanty. Jediné co tak trochu nebylo jak jsme si představovali bylo usedání k obědu. Měli jsme zasedací pořádek a chvíli trvalo než se každý našel. Hlavně babičky s tím měli problém. Jinak zbytek dne byl super a utekl tak rychle, že bych si to ještě zopakovala.
Odpovědět
My jsme měli afterparty pro přátele v penzionu u Nováků...skvělý raut, vína, obsluha a cena...hezké, čisté pokoje, které stačily na pár hodin přespání:) pařily jsme do 4:00 a ráno nás čekala obrovská snídaně formou rautu...všichni byli nadšení a lepší tatarák prý nejedli:))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?