Villa Voyta

Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s hotelem Villa Voyta? Je tu někdo, kdo tam už měl svatbu? Budu ráda za jakékoliv info. Našla jsem tu nějaké diskuze, jak kladné, tak záporné. Tak bych ráda věděla víc a nejlépe od někoho, kdo tam svatbu již měl :) Děkuji
Odpovědět
My tam teprve svatbu mít budeme, ale až v říjnu. Zatím je jednání s nimi velice korektní, nabídnuté ceny celkem ok. Včera jsme tam byli ochutnávat a vybírat víno a byl to skvělý večer. Napíšu třeba víc po akci :-)
Odpovědět
@cyann Jé, tak to prosím o průběžné info :) my s nimi máme schůzku 15. srpna, tak jsem zvědavá. Četla jsem tu totiž i negativní recenze, tak mě to trošku vyděsilo. Snad to ale bude OK :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam zrovna fotila minulý týden již po třetí a pokaždé mi to tam přijde prostě fajn! Ta svatba má prostě takovou příjemnou, poklidnou atmosféru! Dobré jídlo, pití! Servis fajn...Nenapadá mě nic, co by mě tam vadilo. A nevěsty, pro které jsem fotila byli také spokojené :-) . Snad budete také!
Odpovědět
Tak to je fajn. Já bych tam chtěla svatbu hlavně proto, že to působí klidně a bude tam určitě větší soukromí než na zámcích a podobně. A hlavně bude vše pod jednou střechou (obřad i hostina), což prarodiče určitě ocení :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Tak máme za sebou svatbu ve vile Voyta :-). Slíbila, jsem, že napíšu hodnocení, tak tady je. Bohužel nebude úplně pozitivní. Předem říkám, že jsme si oslavu užili, jídlo bylo výborné, bylo ho dost a prostory jsou opravdu nádherné. Dobrá byla i cena, která byla nakonec o něco nižší, než jsme počítali. Problém byl ale v komunikaci s obsluhou, která byla večer na místě. Pan číšník, již když od nás v pátek přebíral věci, o některých předem dohodnutých detailech nevěděl a nebyl příliš ochotný se domluvit. Např. jsme měli domluvené, že si přineseme počítač a budeme si z něj v restauraci pouštět vlastní hudbu, manžel to předem zkoušel. Jenže když jsme v pátek přišli, bylo nám oznámeno, že to v žádném případě nejde. Nakonec jsme pána velmi diplomaticky přesvědčili, že to půjde a nebude jim to nijak komplikovat práci, ale byla jsem z toho dost na infarkt. Předem jsme jednali a vše domlouvali s manažerkou a jiným číšníkem, ti byli skvělí, takže jsem toto opravdu nečekala. Předpokládali jsme, že tam manažerka v době svatby bude, ale ouha. V průběhu oslavy se ukázalo, že obsluha netuší, na čem jsme se spolu předem domlouvali, a reaguje celkem neochotně (např. na baru chyběla přes opětovné upozornění objednaná limonáda, byl problém odstranit v průběhu večera přebytečné stoly, ač to bylo předem domluveno). Možná byla i část viny na naší straně, např. děti běhaly tak kam neměly - ovšem nám nikdo předem neřekl, kde se děti smí a nesmí pohybovat, rovnou nás přišli sprdnout. Stačilo to přitom říct předem koordinátorce. Celý večer jsem osobně měla trochu pocit, že obtěžujeme svými požadavky. Je to trochu škoda, jelikož jinak bylo pohoštění zvládnuté skvěle, pan kuchař byl velice příjemný a milý. Takže sid ejte pozor, kdo bude na place v "den D"; trvejte na tom, aby tam byla manažerka a abyste byli předem seznámeni se směnou, co tam bude. Náš zážitek byl bohužel nepříjemný.
Odpovědět
Profilova fotka
@misa1106 Já tam letos fotila dvakrát a obě nevěsty byly spokojené. Je pravda, že jedna z nevěst tam měla jen přípravy, ale obsluha na pokoj fungovala bezvadně :-) Druhá nevěsta tam měla celý den, ale zas bez dětiček, takže to nevím, jak by obsluha reagovala, ale jinak byla také spokojená. Možná ošéfovat koordinátorku nebo toho, kdo bude mít vše na starosti, jak píše cyaan. Ale prostředí a ostatní fakt super :-)
Odpovědět
Ahoj :-) , my sme mali svadbu vo Ville Voyta 8.8. a keby sme si mali este raz zopakovat tento den, tak bez vahania volime znovu Villu Voyta! :-) Odohravali sa tu nase pripravy, obrad bol v altanku a hostina ,ziva hudba, raut -vsetko vonku v krasnej zahrade s perfektnou atmosferou. Vacsina hosti mali ubytovanie vo Ville a taktiez boli spokojni.Na vsetkych detailoch, podrobnostiach nasich zelaniach :-) sme sa bez problemov dohodli s milou sl.manazerkou vopred , vsetko nam predom ukazala, odpovedala na moje dotazy obratom, pan kuchar nam poradil s menu, proste bol to ozaj super servis a kedze som vsetko planovala skoro sama hrozne som ocenila kazdu pomoc a rychlost jednania. Svadobny den prebehol bez komplikacii, s koordinaciou pomahal moj uzasny brat, obsluha bola prijemna , ak mali nejaky dotaz, vsetko konzultovali s nami, jedlo bolo skvele. Jedine , co sme trosku nevychytali bolo rozdavanie vysluzok pri oddchode hosti ( trosku sme chvilkami nestihali :-) ) Inak ozaj na jednotku .Od hosti som dostala pochvalu za vyber miesta a fakt odporucam.Kto chce mat svadbu v sukromi, na carovnom mieste volte Villu Voyta ;-) Mne je len trosku luto,ze ten den nemohol trvat dlhsie ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, také uvažujeme o Villa Voyta, orientačně na kolik Vás tam vyšel obřad + hostina... chtěli bychom vše na jednom místě a jak jste byly spokojeni? Má někdo zkušenosti ?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky, chtěla bych ve Villa Voyta také svatbu, nevíte náhodu zhruba cenu pro 40 dosp. a 12 dětí ? byla bych vám moc vděčná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?