Uvolneni terminu 25.5.2024

Profilova fotka
Podavam hlaseni o uvolneni velmi hezkeho jerniho terminu 25.5.2024. Heroutice se nachazeji na uplne samote v strednich cechach na Benesovsku kousek od Slap. Nabizime prostory pouze celovikendove pohodove svatby bez nesmyslnych poplatku ;) bez omezeni nocniho klidu, suprovy catering s neomezenymi napoji a samoobsluznym vycepem v cene cateringu, hodne vybaveni a dekoraci, ubytovani pres 100 hostu v soukromi a to vse a jeste vice na jednom miste. Pro vic info me nevahejte kontaktovat pres formular na nasem webu, mailem anebo telefonicky. Vse vcetne dostupnosti terminu naleznete na www.svatbyvherouticich.cz Budu se tesit na Vase poptavky ;)
Odpovědět
Dobrý den, zaujala mne vaše nabídka. Chtěla jsem se zeptat, zda v rámci vybavení a dekorací nabízíte také slavobrány, nebo loubí? Jako je například takovéto - https://www.nabytek-forliving.cz/kova... , aby se dalo dozdobit látkou a případně květinami. A případně zda je tedy ještě termín volný :) Děkuji za odpověď.
Odpovědět
Dobry den, nabidka me zaujala. Mohla bych vedet prosim cenu, alespon priblizne? Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, v pripade zajmu o vice info prosim volejte-piste 😉 kontakty jsou na nasem webu dekuji .. slavobranu mame takovou
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?