Tipy na svatební obřad ve středních Čechách

Ahojky všichni, jak jsem tak procházela ta témata, nějak mi tam chybí příspěvky ze Středních Čech, konkrétně Praha a okolí, Slánsko, Kladensko... Já jsem z Kladna a nějak vůbec nemám inspïraci, kde uspořádat obřad (jak již psala jedna "kolegyně" 15 minut na radnici opravdu ne!!!!) ale nějak mi přijde, že všechny hezké památky jsou nějak daleko (nechceme tam jet hodiny, aby pak všichni byli unavení a otrávení). Tak bych chtěla poprosit o nějaké tipy na obřad a i hostinu buď v Praze nebo někde v okolí (termín září 2006) dííík :-(
Odpovědět
Boulicku,co třeba Křivoklát?Nebo na Lánech se dělají i obřady na zahradě hotelu Classic,mohli byste tam mít i hostinu...Z Kladna je to tak půl hodinky autem.A nebo obřad v zahradě kladenského zámečku místo na radnici?Záleží na tom,co si představujete.
Odpovědět
Ahoj Iris, Křivoklát opravdu ne tam měli svatbu snad všichni které znám :-) a já bych ráda trošičku něco nového... Ale je pravda, že o Lánech jsem slyšela (přemýšlím o nich spíš jako o hostině a pak takové té oslavě "až do rána s kamarádama" :-| ) ale když říkáš, že dělají i obřady vzahradě.. to by mohlo být zajímavé a i originální... Děkuju moc za nápad, stejně jsme tam chtěli zajet kvůli hostině tak bychom to mohli pojmout celodenně a nemuselo by to být špatnýýýý. Děkujuuuuuuu
Odpovědět
Boulicku,je pravda,že je na Křivoklátě svateb hodně,ale je to asi právě z toho důvodu,že je to nejblíž...My jsme skoro "místní",takže my se tam budeme brát 22.7.2006 :-) Ale já to tam mám ráda...ještě mě napadla svatba na Okoři...pod hradem je i restaurace.Jinak není zač.Kamarádka měla na Lánech obřad i hostinu,v září 2004,počasí měli krásný a byli moc spokojeni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
tak jaká je svatba na Křivoklátě? byli jste se vším spokojení?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahojte dámy my teprve plánujeme ale co mohu doporučit jelikož v jejichá sále kde se pořádají svatby jsem maturovcala je zámek zbraslav je to tam moc hezké i park je pěkný. Další o čem sem uvažovala jsou průhonice a trojský zámek taky záleží na roční době :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?