Svatební hostina v Uherském Hradišti a blízkém okolí

Ahoj nevěsty a budoucí nevěsty. Nevím si radu s místem hostiny, máte nějaké zkušenosti a poradili by jste mi, kde je krásné místo, skvělé jídlo a příjemná obsluha v UH a okolí. Děkuji ;-)
Odpovědět
ahoj, já jednoznačně doporučuju hotel Koníček v Mařaticích. Měli jsme tam jak svatbu, tak máma padesátiny a nemohli jsme si na nic stěžovat. Jídlo bylo moc dobré, obsluha taky. Mohli jsme mít vlastní alkohol, cukroví i dort. K dispozici jsme měli i jejich čokofontánku a pak jsme měli zdarma i svatební apartmá (ale tam se to nějak řídí počtem hostů, kolik máš na svatbě). Kdyžtak podrobnější info popř.fotky můžu poslat do IP.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@hayquevivir ahoj, chtěla jsem se zeptat na recenze hotelu Koníček. Chtěli bychom tam mít příští rok svatbu - v podstatě celý den - snídani pro 30 lidí, obřad, oběd, večerní raut a přibližně tak 4 pokoje na ubytování. S tím, že od obřadu by tam bylo tak 75 lidí. Jaké měli podmínky? Chceme mít svoje víno a slivovici, možná whisky. Dorty, koláčky. Zbytek - nealko, pivo a jídlo by bylo na nich. Muziku si taky zajistíme sami a výzdobu bych nechala v jejich režii. Zajímá mě, zda si kladli nějaké podmínky - např. pronájem prostor, nějaké poplatky za svůj donesený alkohol, časový limit apod. Chceme se tam v nejbližší době podívat, jak to tam vypadá pro lepší předsdtavu, ale ráda bych věděla tvůj názor ;-) Za odpověď děkuju! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@petkapetka @hayquevivir ahoj nevěsty, můžete dát pár informací prosím? hlavně mě zajímá, jestli chtěli korkovné, něco za pronájem a jak vysoké ceny za jídlo byly.. a spokojené? díky :)
Odpovědět
Ahoj, budeme tam mít svatbu v dubnu. Při domlouvání byli velmi střícní, ochotní, milí a byli jsme moc spokojeni. Snad to nadšení bude i nadále. Korkovné neučtují ani žádný pronájem a co se týká ceny, tak počítám 600 - 700Kč na osobu. Ale už se na to moc těším, protože to prostředí a ten přístup je fakt super a profesionální. Co jsem slyšela od jiných nevěst, vždy byla naprostá spokojenost a jen pozitiva.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj damy! mate nejake tipy na svatebni hostinu nekde na nejakem vinohradu nebo u nejakeho pekneho jezirka v UH nebo okoli? predem diky !
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?