Svatební hostina v hotelu Vltava v Řeži u Prahy

Zdravím děvčata. Neměla jste náhodou některá svatební hostinu či oslavu v tomto hotelu? Uvítám jakékoli zkušenosti ;-) Ráda bych se vyvarovala nějakých nepříjemných překvapení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já v Řeži bydlím, že by se tu běžně dělaly svatby, o tom nevím, ubytovávají tu hodně návštěvy ze zahraničí - pro Ústav jaderného výzkumu..mně osobně se ten hotel absolutně nelíbí, ale můžu ti pozjišťovat přes mamku, jak to tam chodí, bude vědět víc :)
Odpovědět
Tak jsem se tam byli podívat, hotel a restaurace opravdu není žádné hogo fogo, ale to ani nevyžadujem, je tam skvělá možnost využít terasu a zahradu. A pan provozní (teď nevím, jestli mu nekomolím funkci) byl úžasně vstřícný a ochotný. Když se to tam trochu vyzdobí, mohlo by to tam být faim :) Jinak v Řeži jsem taky čas pobývala a mám tam spoustu přátel, proto se nám místo skvěle hodí, neb se spousta hostů může jít vyspat domů :-D Tak snad to vyjde. A svateb tam prý opravdu moc nedělají, říkal čtyři do roka. Možná proto to neberou jako nějaký denní chleba :) Přeji Ti vydařenou veselku :)
Odpovědět
Ja tu bývam už dva roky, ja by som to neriskovala, zle tam varia, bývala som na tom hoteli dva mesiace.
Odpovědět
Ale co sa tyka izieb su v pohode, terasa je super hlavne v lete, ale to jedlo by som si zabezpecila ak sa da cez nejaku cateringovu spolocnost.
Odpovědět
Profilova fotka
Hele a co Penzion U Hudecku? Podle me je to tam mnohem lepsi...
Odpovědět
Ti Hudečkovi, já Ti nevím, jestli by se tam 50 lidí vešlo, nebyla jsem tam,ale zvenku mi to přijde malé, navíc to okolí, je to nalepené hned na silnici...a myslím, že nemají zahrádku, jen tu miniterásku u silnice. Hostina venku - to je můj svatební sen a pokud počasí dovolí, pro tohle je Vlatava jako stvořená. S tím vařením... chceme hlavně grilovat -sele (nebo jehně) a doplnit to rautem, který by nám zajišťovala místní kuchyně. Myslím, že na rautu není zas tak co zkazit, pokud má ciernavila pravdu...ale doufám, že měla jen náhodnou špatnou zkušenost :-D Díky moc za zkušenosti holky...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?