Svatební hostina mezi Holešovem, Bystřicí a Hranicemi

Profilova fotka
Ahoj vsem, potrebovala bych poradit s mistem na hostinu nekde mezi Holesovem, Bystrici pod Hostynem a Hranicemi na Morave. Ale potrebuju neco vetsiho, tak pro 100 lidi. Nase domluvene misto nam tak trochu odpadlo, takze jsem dost zoufala. Dekuji vsem za tipy
Odpovědět
Ahojky zkus Příleský mlýn u Všechovic - je to tam dostatečně velké a moc pěkné a dobře vaří. Přeji hodně štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
moc diky za radu, ale mlyn ma kapacitu 70 lidi, coz je pro nas malo. ALe jinak dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
problem vyresen. dekuji
Odpovědět
kvakrbyl13 • 21. květen 2009 v 11:31 Zdravím, za necelé dva měsíce se bereme a vybouchlo nám místo obřadu. Prosím poraďtě Bystřice p.H. a okolí. Děkuji za Všechny tipy. Chtěli jsme mít obřad venku. kvakrbyl13 • 21. květen 2009 ve 13:27 Nikdo??? :-o :-o :-o :-o nedbi • Včera v 08:54 Tak zalezi na tom, co hledas. V Holesovce na zamku v salla terene uz mam pocit zase probihaji svatby. Pak pokud vim, tak v Prileskem mlyne nabizeji primo i obrady. Pak je vsude spousta kostelu. kvakrbyl13 • Včera v 09:10 nedbi díky, o Holešově jsem také uvažovala,ale nikde jsem nenašla,že tam probíhají svatby. Ještě se poptám. Nejhorší je,že už mám vytisklé oznámení s místem B.p.H. Ten Příles.mlýn mě nenapadl,chtěli jsme tam mít původně hostinu,ale to ,že tam dělají obřady?...Také se poptám. V kostele by to bylo krásné,ale přítel nechce,tak ho nenutím. Pak mě ještě napadl Hostýn,venku,na louce. Netuším,jestliby tam ale "světský" sňatek povolili. :-( Ale díky za tipy. nedbi • Dnes v 09:55 O třom olesove jsem slysela, ze je tam uz nejake svatby byvaji. A v Prileskem mlyne nam to nabizeli, kdyz jsme se tam byli informovat na svatbu. Ale asi bys to musela mit dohromady s hostinou. A jak to chodi na Hostyne nevim, jeste jsem od nikho neslysela, ze by tam mel svetsky snatek
Odpovědět
Tak do Příleského mlýna se jedeme zítra podívat, mluvila jsem s majitelem a jen obřad by tam být mohl.Řekla jsem mu,že hostinu už máme domluvenuou v BpH. Neviděl v tom problém,ale nabídl nám,že hostina může být i tam. Tak uvidím.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
VAROVÁNÍ PRO VŠECHNY NEVĚSTY !!! Chtela bych varovat vsechny nevesty, co se chystaji mit svatbu v PRILESKEM MLYNEve Vsechovicich. Budte vsechny hooodne obezretne a kazdopadne mejte v zaloze plan B. Taky jsme meli mit svatbu v prileskem mlyne, venkovni obrad, hostinu pro 100 lidi, ubytovani, vse a pan majitel nam vse odrekl 4 mesice pred svatbou!!! Dokazete si predstavit, jak se shani obrad, misto na hostinu pro 100 lidi a ubytovani! Navic jednani pana majitele Boucnika je vic nez nesolidni, amaterske, servis je priserny a v podstate svatby tam vubec nedelaji. Udelaji vam jen obed, jinak vse si musite udelat sami. Od vyzdoby stolu, vyprani ubrusu, az po veskery servis, ktery ma delat hospoda si musite udelat sami. Tam vam jen uvari :-( Dalsi vec jsou dezinformace:pan majitel vam rekne, ze nahore v salonku je misto pro 100 lidi, ale to pravda neni, je tam misto pro 70, zbytek po obede musite oddelat stoly a posadit hosty, kterym to nevadi, do jine mistnosti, jinak nemuzete tancit. Dole vam pan majitel rekne, ze je misto pro 60 lidi, je tam ovsem misto jen pro 55 lidi..... a podobnych dezinformaci je vic. Navic: vsude jsou tam sloupy a neda se nikde tancit. A apeluji na jednani majitele a pani asi "kucharky" (ona si sice rika dekoraterka, ale dekoraci vam neudela, musite si sami rict, co tam chcete) vse koupit, v rezii neni ani vyzdoba kvetinova, ani kvetina na oddavajici stul !!! Takze, co si do mlyna neprinesete, to mit nebudete. A jeste hrozi, ze vam to odreknou 4 mesice pred terminem svatby! Nakonec jsme nesmirne radi, ze tam svatbu mit nebudeme, protoze jsme zvykli na urcitou uroven a tu Prilesky mlyn ani jeho personal v zadnem pripade neposkytuje !!! Takze nevesty pozor! Prilesky mlyn je jedna velka dezinformace !!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@matheam pridaj svoj prispevok do tejto temy ;-) http://www.beremese.cz/diskuse/tema/n...
Odpovědět
...s Příleským mlýnem mám taky né zrovna dobré zkušenosti. Svatbu jsme tam sice nakonec měli, ale vůbec nebyla podle mojich představ. Majitel jednal celkem slušně do doby, kdy jsme na všechno kývali.Obrat nastal,když jsme chtěli něco jiného nebo něco upřesnit,co se mu zrovna nezamlouvalo. Neřešily jsme problémy s počtem,protože jsem měly jenom 50 lidí,takže jsem se vlezli,ale taky jsme si všechno museli přinést.Dokonce jsme museli zaplatit za to,abysme tam byli sami. Majitel sice tvrdil,že je to normální,ale asi není. Byla jsem nedávno na svatbě kamarádce a ti měli místo na svatební hostinu samozřejmě jenom pro sebe bez placení. tak nevím. Nakonec jakž takž to dopadlo, ale byly to nervy. Ani já nedoporučuji,jestli chcete klidnou přesvatební přípravu. Příroda a okolí sice hezké,ale kdybych se měla znovu rozhodovat,ten mlýn by to určitě nebyl.To máte ale štěstí,žeste sehnali náhradní místo. Vím,že je všechno strašně dlouho dopředu obsazené. Tak ať vám to dobře dopadne.
Odpovědět
Presne, jak pisete. Majitel kyval na vsechno jak nemocny osel do doby, kdy to bylo podle nej. Nase vlastni napady se mu nelibi a jeste navic s nami arogantne jednal.Neustale se ohanel tim, jake maji oni zkusenosti, kolik let tam delaji svatby, ale svatby tam opravdu nedelaji. Pri prvnim jednani dokola opakoval vetu: " je to vas den, vse pujde jak si vy sami budete prat" No nakonec vse bylo opakem, vlastni prani jsou zakazana a jeste vam tvrdi, ze tohle se dela tak ci onak. No des bes. A zaplatit si za to, ze budete sami svatebcane je opravdu nehoraznost! Ani vam nezavre mistnost, kdyz vi, ze mu udelate trzbu 100 tisic!!! Opravdu nehoraznost. Vsude jinde je to samozrejmosti zablokovat svatebcanum mistnost!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Já potřebuji zařídit hostinu pro cca 100 lidí a vůbec nevím, kde.Jsem z Hranic na Moravě a byla jsem se ptát u Vlasáka v Teplicích, tak čekám na nabídku, ale každý mi řáká, že to tam bude moc drahé. Je to přece jen 100 lidí, tak prosím o radu, jestli náhodnou o něčem nevíte. Chceme třeba oběd v restauraci a pak venkovní akci a grilování prasete venku.Může to být třeba i část vevnitř a čast venku, aby se mohli lidi pohybovat jak chtějí a mohli tančit a užívat si to. Máte nějaký typ?Díky moc. Svatbu máme sice až 25.8., ale chci to mít vše zařízené brzo, ať potom nemám nervy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?