Svatby v Jablonci a Liberci

Profilova fotka
Hledala, ale nenašla..Tak zakládám..
Odpovědět
1
2
87
Ahoj Petul ;-) Ráda se přidám...konečně diskuse, do které se hodím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych chtěla probrat spoustu věcí, ale přijde mi to zbytečné, pokud to není v konkrétním kraji. Takhle se můžeme pobavit o konkrétních místech. Kdy se chcete brát a kde?
Odpovědět
Profilova fotka
clerens: :-(
Odpovědět
:-) Byla jsem o víkendu "mimo"...ale už jsem tu a diskuse může začít! ;-) Svatbu máme naplánovanou na 22.5.2010, ale kde, to je ještě ve hvězdách. Termíny na radnici na květen budou vypisovat až v listopadu a to ještě není jisté, že toho 22. termín pro svatby vůbec otevřou :-( Toto datum je pro nás ale dost důležité, tak bychom se museli poohlédnout jinde. Moc se mi to ale nechce dělat mimo obřadní síň...z finančních důvodů (pronájmy hradů, zámků, kaplí,...jsou šílené) a taky kvůli známým, kolegům,... na radnici se dopraví každý, jinam už je to horší... A jak to plánujete vy? A co všechno už máte zařízeno? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-) Tak to jo, když jsi byla mimo, tak jsi omluvená :-D Taky jsme původně chtěli 22.5.2010!, bylo to blízko našemu výročí 24. Pak jsme chtěli 1.5. - den zamilovaných, je to sobota, ale matrika nám to zatrhla. Pak jsem schválně letos sledovala počasí od dubna, přes květen a červen a celý duben kromě soboty 17. byl nádherný!!! Takže jsme se nakonec rozhodli pro 24. dubna. Na matrice nám vypisují termíny až v lednu, což mě hrozně štve, chtěla bych zamluvit restauraci a sál, ale to nemůžeme dřív než v tom lednu. Ach jo :-( Obřad budeme mít asi na Hrubém Rohozci, je to dost drahý, ale na svatbu jsou tam 2 hodiny času, takže se tam nepotkáme s žádnou jinou svatbou. Je to supr na focení, ta zahrada je nádherná!! Přítel by radši levnější, ale já si trvám na hezkým prostředí. Pak nějaká ta restauračka na rodinný obídek a pak přejet na Frýdštejn do kulturáku, je tam sál a místo pro kapelu a tam by přisli i kamarádi a byl by raut. Jinak průběžně nakupuju maličkosti, který vidim někde v akci, třeba krepáky, ubrousky, svatební deštník, boty, oblečení na převlečení... Plánujete nějakou barvu svatby? A co hostina?
Odpovědět
Nazdárek! ;-) Tak vy máte výročí 24.5.?...náhodička...my též! ;-) Proto je pro mě termín 22.5. tak důležitý. My už máme zařízeno téměř vše (co se dá zařídit takhle dopředu). Restauraci (penzion - spousta lidí bude z daleka), fotografa, šaty, oblek, prstýnky, boty, sestra mi už vyrobila i podvazek! :-) Bohužel to trošku vázne na té radnici, ale jsem rozhodnutá místo změnit, kdyby nás vypekli s termínem. ( z fotek se mi líbí Lemberk...ale je trošku dražší :-() K té restauraci...moc se nám líbí penzion SPORTTURIA v Rynolticích (trošku opačným směrem od vás :-) ) Předběžně ho máme zamluvený, tento týden bychom to měli potvrdit. Pan majitel říkal, že to vůbec není brzo...naopak - je nejvyšší čas - spoustu termínů už má obsazených :-S Co se týká barvy svatby...v tom máme taky jasno :-) ...smetanová+fialová (taková ta něžně šeříková, levandulová...nebo jaká to vlastně je! :-D ) Ty máš představu o barvě?
Odpovědět
Profilova fotka
To je náhodiček!!! Brácha mýho přítele se loni ženil na Lemberku a hostinu měli ve sporturii!!!! :-.
Odpovědět
Profilova fotka
My chceme lososovou (já) a přítel meruňkovou, takže bude lososová :-D Ne, ona je ta barva hodně podobná a jestli jsi koukala na netu po výzdobách, co se dají koupit, tak se víc výrobků dá sehnat v lososové, než v meruňkové. Omlouvám se s tím naším výročím, špatně jsem to napsala. Máme výročí 24. července (včera jsme slavili dva roky) x-) Ještě k tomu Lemberku, oni platili 3000, to bylo loni, nevím jak letos. Rozhodně je to ale levnější než Hrubý Rohozec, kde bych chtěla svatbu já. A taky jsme rozhodnutí místo změnit, pokud nám nedopřejí naší hudbu. Chceme totiž kánon pro 4 housle od Pachelbela a oni to hrajou jenom na varhany a na diskuzi jsem četla, že nepovolují reprodukovanou hudbu. Ještě jsem nebyla na zámku, abych se zeptala přímo tam, ale budu bojovat!! Ta cena je fakt vysoká, tak si chci klást taky nějaký požadavky a myslim, že jedna píseň není tak náročný požadavek. Musim teda taky dokopat přítele, abysme zamluvili nějakou restauračku. Třeba až se vrátíme z dovolený. Ještě jsem chtěla reagovat na tvou barvu, šeříková byla moje druhá vysněná barva, ale tomu mýmu se zdá, že to je ta barva starých babek, takže se mu nelíbí. No je to blbost, ta barva je moc krásná a na svatbu se rozhodně hodí. V téhle barvě jsou navíc nejkrásnější svatební květiny..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak ja se taky pridavam k diskusi... My planujeme svatbu na 10.7.2010 , ale tak jako vy jste daleko, jeste zdaleka nejsem. Zarizuji z ciziny, takze jedine co zatim muzu, je brouzdat po netu a hledat. Ted v srupnu ( to uz je skoro za 3 tydny) jedu na 3 tydny domu , tak budu litat vsude mozne a hledat to spravne misto na hostinu a obrad. Zatim mam kulturak v Pencine, kam se jdu podivat a dostala jsem par tipu na penziony , kde muzeme mit vlastni catering a piti. To je dulezite, protoze budeme mit kolem 80 lidi a vsichni jsou pozvani jak na obed tak na vecerni raut. Obrad bud Chram Narozeni Panny Marie v Turnove a nebo kostel sv. Vavrince ve Vrchlabi, ktery je nasim favoritem. Pak se chceme jeste podivat na Valdstejn a Hrubou Skalu. Puvodne jsme chteli obrad i hostinu na Golfu na Fojtce. Je to nadherene, ale pristup majitelu , je velmi sobecky. No jo no, Prazaci se poznaji hned. Mam zamluvenou fotografku ;-) a s kameramanem budu mit taky schuzku v srpnu. Vzhledem k tomu, ze se pak vracim do ciziny na par mesicu a vratim se asi tak 4 mesice pred svatbou, tak budu vybirat i saty ted v srpnu. Bohuzel asi nebudu mit sve vysnene, protoze je nemuzu nikde sehnat... Co se tyce kapely, byla jsem v kontaktu se skupinou Horvath band a mam schuzku jeste s Carolina band...ale kdybyste vedeli o super kapele ze Severnich Cech budu rada. Tihle jsou totiz dost drazi...ale zas na druhou stranu, hudba je zakladem dobre zabavy a to radsi uberu nekde jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj fogs, to musí být dost náročné to zařizovat ze zahraničí, vid? Kulturák v Pěnčíně je dobré místo, ale co si pamatuju z maturiťáku, tak nájem je hodně drahý. A co už máš zařízené? A máš nějakou konkrétnější představu? Barvu, počet hostů....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj nevestapetulka: jj neni to lehke, obrazky jsou pekne, ale realita je vzdy jina ...a tak se proste nikam nehybu. Moc doufam, ze srpen napovi.... Kolik vam rekli v tom Frydstejnskym kulturaku ? Ten v Pencine mi prave prisel moc levny....uplne me to prekvapilo, protoze vsude jinde chteli od 1000kc a vys na hodinu, takze pokud to misto bude pekne, budu skakat za tu cenu jako blecha.... Mam zatim jen tu fotografku, zbytek je rozjednany na srpen po osobni domluve.... Predstavy se mi zatim tak nejak nedari vytvorit, protoze si myslim, ze to bude hodne zavisle na tom miste, kde to bude.. Napady jsou, ale jak budou zapadat ...to se uvidi. Pocet hostu bude cca 80 ( zatim ) - Cesi, Polaci, Anglicani , Slovaci. Barvu jsme puvodne chteli bilo vinouvou ( je to moje barva ) ale ted se mi zacina libit treba jen bila s kremovym...Skoromanzel navrhuje cerno bilou ( videli jsme na netu jedne nevesty tady a vypada to vazne dobre, ale shanet doplnky je drazsi, protoze to je neobvykla svatebni barva ) Hudbu mam taky vybranou, ale shanim houslistu-ty, kteri by to zahrali spolecne s varhany...asi ...jeste nevim jak by to znelo. Ale hudba je naderna .... Mam koupeny zatim jen sperk ze Aukra a figurku na dort.... Myslim, ze vse se konecne hybne v tom srpnu...doufam v to. Mam schuzku i se svatebnim koordinatorem, protoze nechci, aby nekdo z nasich musel neco delat , hlidat apod ( moje sestrenka to tak mela a rodina si to vubec neuzila, jen se stresovala za mlade, aby vse dopadlo) a to nechceme. Chceme tombolu a prekvapeni pro hosty ( mame dva napady ale uvidi se podle toho co s nami udelaji v kurzu tance ) . Chteli jsme chodit na kurz uz tady, abychom si to zazili, ale je to tu trochu problem s dojizdenim.
Odpovědět
Profilova fotka
Tu cenu sálu nevím, ještě jsme to ani nezamlouvali, ale jsme místní a v Sokole, takže to snad i budeme mít cenově výhodnější.. Nevim ale zatim žádnou cenu. Bílo černá je moc pěkná, když se podíváš do svatebních alb na 6.6. na Frýdštejně, tak ti měli černo-bílou a vypadalo to moc hezky, vč. šatů nevěsty. A kolik chtějí v tom Pěnčíně? To je šílený platit 1000 a víc za hodinu! :-S Já bych to chtěla pronajmout na 3 dny, pokud to bude cenově dobrý, abysme nemuseli dělat výzdobu sálu den před svatbou, to bude dost zařizování s jinýma věcma. Ale když to cena nedovolí, tak se to udělá jinak. My ted jedeme na dovolenou, tak se tu objevím až později..
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj! my planujeme svatbu 17.4 na Lliberecke radnici. Pocasi letos opravdu zrovna toho 17. bylo hrozne, ale pritel ma vzdy kliku na pekne pocasi, tak snad mu to vyjde i tentokrat:-) ale nechci to zakriknout. jinak na pripravu je pro neho az tuze brzo, takze spis jen koukam a hledam a ctu, kde a co by se dalo objednat. Premyslela jsem o Bedrichove na oslavu a spani. Takze se timto pridavam do diskuze a doufam, ze tu neco pochytim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V tom Pencine si rekli 650kc na hodinu.Taky jsme to chteli na vic dni, ale pokud nesezenu levneji nez je Pencin, bude muset stacit jeden den a rano tam budou muset naklusat to vyzdobit nejaci nasi povereni...uvidime. JJ ta cerna je pekna,ale...no uvidime..;-) hoope: vitej mezi nami ;-)...ctenari . O Bedrichove jsme taky premysleli, ale nakonec jsme to zavrhli....ani uz nevim proc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, fogs: vyděla jsem v bazaru taky na beremese krásný černo-bílý šaty, určitě na to koukni, byly dost levný na to, jak jsou překrásný! hoope: o liberecký radnici přemýšlíme, protože na Rohozci nám zavrhli naši hudbu (reprodukovanou) ]-( ]-( ]-( , takže budeme muset hledat něco jiného :-(
Odpovědět
Profilova fotka
nevestapetulka: jj jsou pekne, ale ja preci jen zustanu u te bile. Je to koneckoncu jediny den, kdy jit v bile nevypada blbe ;-) hledam nejakou zivou kapelu, nevis (nevite) o nekom? co se Liberecke radnice tyce, nevim jesti si od Hrubeho Rohozce necim pomuzes. Kamarad se tam zenil a s hudbou byl problem, mohli sice nakonec mit svoji, ale s nejakymi pravidly ( nevim uz co to bylo) a tim se vlastne vlastni hudba nemela smysl. Zmenilo to uplne to co pro ne ta hudba znamenala. Dalsi vec je , ze nesmis mit sveho fotografa, ale toho jeho, ktery z meho pohledu, zaspal dobu a fotky jsou priserne... svou vlastni vyzdobu o tom ani nemluvim,....nelze. no shrnuto, cele to tam na me pusobi smutne, vubec ne svatebne...mela bych z toho spis trauma...ale kazdy ma svuj nazor....
Odpovědět
Profilova fotka
nevestapetulka: a jak resite catering? Ted mi totiz doslo, ze v tom Pencie asi nebude moznost vyuziti kuchyne..to neni dobre....tak nevim....Az budes vedet neco o tom Frydstejne, budu rada za info ;-). Musim kazdopadne neco najit letos v srpnu...pristi rok uz muze byt vse plne a ja se driv nez pristi rok do CR nedostanu ;(
Odpovědět
Profilova fotka
fogs: ahoj, my chceme raut, je tam kuchyňka, ale musíme sehnat někoho, kdo to bude roznášet a kdo to dopoledne připraví...Nebude tam ale nic teplého (zvažujeme předem udělanou polívku k večeři), jen studené mísy, obložené talíře, sekaná, řízečky a tak. Než jsme odjeli na dovolenou, tak jsme byli za starostou, ten tam nebyl, a tak ještě nemáme info ani zamluveno. Až bude čas, tak se tam znovu stavíme...
Odpovědět
Ahoj, po dlouhé době jsem sem jukla a koukám, diskuze z mého kraje.....My už svatbu měli - na Sychrově na zámku na zahradě, trochu dražší ale moc pěkný, hudbu jsme měli reprodukovanou, taky kánon Pachellbela ;-) .... Hostinu tamtéž, ale moc nadšený jsme nebyli, na zámku byl přístup ale suprový... No a večerní grilovačku v mé rodné vsi na poli.... A barvu svatby jsem měla černo-bílo-červenou s trochou tyrkysové, doplňky se neshání špatně, jen je třeba zaimprovizovat a nelovit ve svatebních vodách, tam je to hodně zajeté na tradiční barvy... vše se dá. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
suik: ja premyslim o cerno bile svatbe...kdepak jsi tedy lovila doplnky, jestli to neni tajne :-) nevestapetulka: no ja mam zname kuchare, mohla bych se ti zeptat jestli bys chtela... A nevadilo by ti , kdybys mi dala kontakt na ten Frydstejn? Ja bych se tam stavila ted v srpnu ...
Odpovědět
Profilova fotka
No chce to jet na obecní úřad přímo za starostou a zeptat se ho. Přímo kuchaře nepotřebujeme, jen 3-4 pomocníky na přípravu těch talřů a oblož. mís a potom na doplňování rautového stolu, mytí sklenic a nalévání panáků, co nejlevněji, kdybys o někom takovém věděla...
Odpovědět
fogs: šaty, boty a bolerko jsem koupila v Londýně, ale třeba se dá něco koupit i zde. Boty jsou z topshopu, který je i u nás. Kabelku s pruhama jsem si ušila.....ostatní bylo v červené a tyrkysové.....třeba jako lodičky z papíru na jmenovky. Co se týče podvazků a polštáře pod kytky, tak jsou šikovní lidé, co je dokáží na přání ušít.... Třeba do kytice (stejně by měla být asi ještě barva) se dá použít cerný ptačí zob (jeslti to jmenuju správně)....dort ti taky udělají černobílý, měl by být v albíčku.... A třeba i černé šperky taky nejsou problém..... Někde v jednom časopise jsem viděla černobílou svatbu, ale už se k němu asi nedostanu. Kytice byla myslím z kal, které jsou opravdu skoro černé.....také se dá použít peří, i to se dá sehnat v černé. Když se to nakombinuje s bílou - třeba čená stuha, nebo krajka, musí to vypadat bezvadně. Něco drobného černého na uši a krk.....pak bílé ubrusy, vlizelín a spol můžes vynechat, ubrousky můžou být do černa a něco na stoly - květiny se dají taky udělat černobílé - třeba hortenzie a ty černé bobule, peříčka....
Odpovědět
hele, tu kytku mám nakonec v albu: http://www.beremese.cz/album/view.php... jsou tam i jiný věci, tak se kdyžtak jukni.....
Odpovědět
Ahoj budouci nevesty. Uzivejte si priprav. Jen se vyvarujte hotelu Orion. Chcete - li i po svatbe byt veseli, bez ujmy na zdravi.:) A bez ujmy penizku. Muzu doporucit dorty u pani havelkove. Nekdo si u ni nechava delat i svatebni kolacky.:) Pekne saty, za nizsi ceny - pokud mate dostatek casu, sezenete v okolnich mestech (Frydlant, Turnov, Jablonec) tak at vam vsechno vyjde.:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj l.k. ty máš špatnou zkušenost s Orionem? Někdo to tu už psal...Včera jsme byli s přítelem ve Frýdlantě v cukrárně a maj nádherný dorty, pěkný ceny a navíc by ho udělali přesně podle našich představ, což po Liberci jsem se setkala spíš s tím, že dělají jen takové a takové a žádné naše požadavky splnit nechtěli. Odkud je prosim ta paní Havelková? Koláčky si budu dělat sama s babičkama, ale třeba na nějaký dortíky...
Odpovědět
Profilova fotka
nevestapetulka: zitra se chystam do toho Frydstejnu tak snad neco zjistim. Mam tyden do odjezdu a zatim jsem nesehnala nic. A jak se presne jmenuje ta cukrarna ve Frydlante? My premyslime si udelat dort sami, ale kdyby nahodou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jak se jmenuje ta cukrárna, ale naproti radnici je ulice a v tý ulici jediná, celkem velká cukrárna...
Odpovědět
Profilova fotka
aha dobre....necham si to v seznamu ;-) diky moc
Odpovědět
Profilova fotka
takze mam den do odjezdu a nenasla jsem nic , kde bychom nebyly namackane jako sardinky....to co je velke tak je zase v silenem stavu a nebo tam neni kuchynka k dispozici....takze odjizdim zpet do UK a budu doufat, ze az se v lednu vratim natrvalo domu, bude tu na me cekat nejaky hezky sal v okoli Turnova... a pokud ne, tak hold budu muset preorganizovat celou svatbu . Jak to udelam, to vubec netusim. termin v kostele ma zamluveny, takze aspon neco .... kapela: no to me docela dostalo, vsichni hraji max 8 hod ... suik: dekuji, nakonec to vyhrala kremova s bilym a stribrnym.....;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj fogs, to doufám, že něco ještě seženeš, abys nemusela na poslední chvíli nic měnit. Nebo že to proberete s přítelem a třeba budete souhlasit s něčím, co jsi oběhala. Ty kapely, to je blbý, ale oni jsou takový na nic. Znám jednu, jmenuje se Veselý pozůstalý a to je pěkná kapela, na turnovsku hodně oblíbená. A s nima se možná dohodneš na delším čase. Jestli chceš, pošlu ti pak do IP číslo na dceru toho kapelníka. Je to moje kámoška a můžeš říct moje jméno (taky bych ti ho poslala do IP). My právě proto chceme mít DJ, který bude hrát jen písničky, který si vybereme a dáme mu seznam. Pokud by bylo písniček málo, tak on získá představu o tom co máme rádi a přidá nějaké podobné... A v jakém kostele se chcete brát?
Odpovědět
1
2
87
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?