Svatba ve Frýdku-Místku

Profilova fotka
Aho holky, kdo má letos svatbu okolo Frýdku-Místku? Podělte se o zkušenosti s přípravami!!!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj téma Frýdek tu už nekde je , já se chystám mít obřad v evang. kostele no a pak hostinu nevím. Uvažuji o Hotelu Terasa, nebo nekde v OV? Porad kde ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem z Třince. Nemáte některá kontakt na dobrého kameramana profesionála? Jinak můžu doporučit místo na konání svatby a to na Morávce hotel Autoklub. Je tam krásné prostředí, tam jsem chtěla hostinu já, jenže z Třince by to bylo docela daleko, takže jsme to zavrhli.
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít hostinu trochu dál od našeho bydliště, ale zase tak daleko to není, ale místo si ještě nechám pro sebe. Jedná se o oblast Komorní Lhotka, je tam spousta pěkných hotelů i restaurací s výhledem na hory a to jsme chtěli. Ta Morávka je pěkná a moc pěkný je i penzon Jízdárna, myslím. Jsou tam koně, pěkné prostředí na fotky. Prosper je taky pěkný, ale ceny vyšší. Přímo v FM se mi líbí na Olešné 2 hotely, ale tam to známe.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky jsem z Havířova a svatební obřad i hostinu máme venku a to v Horních Bludovicích u Sv.Jána je to nová dřevěna restaurace s venkovní zastřešenou terasou,barem,krbem atd....moc pěkné,mám 50 lidía večer na raut 30 a myslím, že se tem vlezem :-) jinak od kamarádky vím, že byla spokojen a hotelem Fridrich směr Č.Těšín-dostala i novomanželské apartmá zdarma velice spokojená!!!!!! holky já zas potřebuji nějakou kapelu, nebo jsem teď začala zvažovat DJ
Odpovědět
Uvitám doporučení na dobrého kameramana. Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Pavli, to ti moc neporadím taky nemám :-| ,ale zvažuji profi fotky a kameru si nechám sestříhat, budoucí švagr to má jako koníček.......on i fotí,ale chci mít hlavně krásné fotky na dvd se stejně podívám 2-5x a pak bude v poličce,ale fotky vezmu kamkoliv, no zatím taky nevím.......ty ceny jsou docela šílené...fotograf min 5000 a kamera taky min.5000 takže nevím zda oboje,asi jsem ti moc neporadila :-) a fotografa máš?
Odpovědět
Já chci určitě investovat do krásných a kavlitních fotek, to je na celý život. Fotografa ještě zamluveného nemáme, ale pár tipů mám. Uvažovali jsme o celodenní reportáži nebo aspoň půl dne. Nechci focením a kamerou zatěžovat rodinu při obřadu, taky ať si to užijí v klidu a pak už nikdo nezbývá než zaplatit. Nádnerné fotky dělá Marian Mrózek nebo p. Bigoš, hodně podobní. Ceny za celý den plus DVD s fotkama a nějaké vyvolané jsou 5000 Kč a výše. Tato cena je myslím za celý den dobrá, viděla jsem i vyšší. Za kameru se mi pak taková suma nechce dávat. Když neseženu, tak kameru dostane někdo do ruky z hostů, ale to je poslední varianta. |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Jjjj to je přesně můj názor, já taky nechcizatěžovatod manžela bratra ,aby nás fotil a kameroval,ikdyž se v tom vyzná.......no tak hodně štěstíčka při výběru, zkusím kouknout na web na ty fotografy,díky za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pavli Mrozek má fotky perfektní....líbí se mi!škoda,že tu slevu nemá i na srpen:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,jsem ráda,že se někdo přidal. My máme svatbu na Bílé a pak pojedeme na Pstruží do Vlčárny na oběd a oslavu. Zatím máme zamluvenou fotografku, obřad, restauraci, hudbu, šaty a doděláváme oznamka. Kameru asi dáme někomu z hostů, důležité jsou fotky, to už tu někdo myslím zmínil. Teď hledáme prstýnky, co by se nám líbily a koláčky, co by nám chutnaly :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pavla 94: krome hotelu Terasa, co je ještě na Olešné?
Odpovědět
Profilova fotka
tak já mám šaty z www.romantica.cz koupené od kamarádky mám je v albíčku, prstýnky jsem koupila ted na dovolené v Dubaji a oznámení budem dělat z našich fotela,ale až se přítel vrátí ze zahraničí. na Olešné je to pěkné, představuji si tam svatbu venku někde v altánku, já to mám také venku, tak doufám, že vyjde počasí a mám i kočár s koníky, tak doufám, že nebudu muset řešit mokrou variantu ,ale pro případ budu na to myslet :-)
Odpovědět
Článek se načítá
korytnacvocka : já jsem se taky vdávala na Bílé, v dřevěném kostelíku. Ty se tam taky budeš vdávat ? Je to tam moc pěkné, ale musí trefit počasí, jinak tam je strašná zima. Pan farář je taky super, jenom byl trošku na větvi z mých vymyšlených blbůstek, ale přežil ;-) Oslavu jsme měli v hotelu Dejmon na Čeladné, taky super v poměru kvalita a hlavně rozumná cena, můžu vřele doporučit
Odpovědět
Viděla jsem podobné fotky jako má Marin Mrozek,ale nejvíce mě zaujal on. Další nabídky jsou cenově podobné, např. Bínová Kateřina, tu už taky někdo zmínil, má podobný styl, tak nevím, pro koho se rozhodneme. Oba jsou skvělí. Od MM jsem tady viděla fotky od holek v albu a to byla paráda, co se dá krásně zachytit. S přítelem máme rádi focení, tak chceme kvalitu.
Odpovědět
Na Olešné je taky Hospůdka u Toma, taky nově opravená, pěkné prostředí. Kdybychom nechtěli mít hostinu jinde než v FM, tak volím tam. Při pěkném počasí výhled na Lysou horu a Palkovice, blízko města, dobrá dostupnost. http://www.bezan.cz/, ale ceny v Terase za pivo velké 35Kč, cola(0,2) 27 Kč, káva preso 32 Kč. To se mi zdá celkem dost, když se to zpočítá v celkovém množství :-| , proto rozhodli levněji. Jsou to ceny z jídelného lístku před koncem minulého roku, někdo měnil někdo ne.
Odpovědět
Na Bí¨lé to bude romantika :-D, těším se na fotky a jak budeš vyprávět ;-) . Jinak pro FM je mnoho restaurací i s ubytováním na náměstí ve Frýdku, např. Kašna. V okolí Penzion Veranda, U Mamy, u golfu. Tak snad někomu pomůžu |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak konečně se nám to tu rozjíždí, my máme fotografa K+M v Třinci v OD Mondy na náměstí Svobody, jsou tam moc šikovní, fotky jsem už viděla u kamarádek. Kamaramana sháním, ale už jsem dostala pár informací, takže zítra žhavím tel. dráty :-) . Jinak máme skoro všechno domluvené, jen mi chybí svatební oznámení, když už se mi něco líbí, tak to ve skutečnosti vypadá strašně.
Odpovědět
Profilova fotka
JJ toje pravada na fotkách nebo na netu vypadá něco perfektně,ale ve skutečnosti to je pak nic moc :-| holky já se tak těším,ale zároveň bojím :-) no uvidíme do léta daleko,ale hrozně rychle to utíká a co hudba?kapela nebo DJ?já jsem v koncích zatím nevím....zítra přijede přítel tak to proberem,co vy ?nějaké nápady?
Odpovědět
Profilova fotka
Má někdo zkušenosti s tou restauračku u Mamy? Jinak info o hotelu Terasa poslali i nabídku svat. hostiny cca 1000-1200 kč / osoba je v tom oběd servírovaný, aperitiv, předkrm, polévka, hlavních od a příoha a pak večeře formou bufetu (2-3 teplá jída, sudený bufet, studené mísy, zeenina, ovoce, pečivo. Cena je včetně konzumace nealko nápojů, iva, kávy a zákadní výzdoby. Jo a apartmán pro novomanželee zdarma.
Odpovědět
Profilova fotka
No my máme zařízeného DJ, je to můj kolega z práce, takže vím, jak hraje :-) . Mě by se kapela asi moc nezamlouvala, ale je to každého věc, každý dáváme přednost něčemu jinému.
Odpovědět
Profilova fotka
Pavli: my měli super kameramana, dělá nádherné video (a neříkám to, že je moje) je sice z OV, ale myslím, že nebude mít problém přijet do FM. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky katy007 a kolik si za to bere?jestli to není tajné? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě by se právě asi více líbila kapela,ale ta co hraje opravdu super a jednu znám lae chce za to 14 000kč což mi přijde uvalené.......a jiné se mi moc nelíbí....tak zvažuji Dj,už nějaké kontakty tady od holek mám, tak uvidím
Odpovědět
Katy Pošli mi kontakt na video do IP, pokud to nechceš psát tady. Většinou se to pohybuje okolo 5000Kč za 2 hodiyn natočeného a sestříhaného filmu, tak to je zase podle mě zbytečnost. Za tu cenu mám krásné fotky :-N. Problém je, že nemáme kdo by nám to z rodiny jinak natočil, tak proto o tom uvažujeme. Ach jo |-| . Jinak Terasa je dost drahá, ale pěkná no. Stejně tak se platí i za Prosper. U Mamy chodíme na pivko a tak. Najdeš na webu. Je to u lesa, mimo centrum města v blízkosti novostaveb,pěkný výhled, s akcemi nemáme zkušenosti. Je to podobné myslivně nebo tento typ.
Odpovědět
Profilova fotka
Takže pavli říkáš že U Mamy je to spíše hospodského typu? Jako stránky mjí hezké, ted rekonstruují, snad v 6 měsící budou mít i ubytko, ale kdoví jak to bude.
Odpovědět
To ani nevím, že opravují. Tak je to restaurace, kde jsou motivy z lovu a sálek mají zvlášt a tam jsem nebyla. Porce byly tak akorát, ale letos jsme tam ještě nebyli. Hospoda to není :-p. Určitě se zajeď podívat, to je rozhodující. Ještě na náměstí ve Frýdku jsou restaurace, ale cena zase vyšší. Pak nevím, zda psala, Veranda, na křižovatce Anenská a směr Frýdek. Mě se líbí restaurace Golg, je tam golfové hřiště u řeky, venku se dá taky sedět, moc pěkné a levnější než Terasa.
Odpovědět
Dívala jsem se na Roubenku a moc se mi to líbí :-D, ale je to dost daleko, ale něco podobného máme zamluveno i my, takový styl semi líbí.
Odpovědět
Ještě jsem si teď vzpomněla, že něco hodně podobného je v Kozlovicích a jmenuje se to U Mlýna. Svatby tam mají pořád, minulý rok nám díky tomu nevyšla několkrát večeře. Mají tam domečky, roubenky s ubytováním, maličké muzeum, u říčky, romantika, selský typ. Ze začátku dělali obrovské porce a pak už se zmenšovaly, ale pořád výborné. Venku posezení. Úplně bych zapomněla na toto :-N.Hostiny byly většinou venku. Je to blízko Hukvald. Krásné místo. Než jsme se rozhodli my, tak jsem toho prošla hodně |-| . Štastný výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
Ju u Mlýna vím, to se mi také líbilo, ale tam je to malinké myslím maximum 20 lidí vevnitř. A mohu vědět co jsi vybrala ty?
Odpovědět
No právě, to je škoda, toho U Mlýna. my to máme až u Komorní Lhotky, směr Hnojník. Ještě jedna selská restuarace je ve Fryčovicích, specializují se na svatby. Web bych musela pohledat.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?