Svatba v restauraci U Barcuchů Zlín. Máte zkušenosti?

Zdravím všechny, ráda bych zjistila info o restauraci U Barcuchu ve Zlíně. Slyšela jsem jak chválu, tak ale i opak. Teď nevím, jak se rozhodnout. Cenově vychází oslava tady totiž velmi dobře! Prosím poraďte a pište své reference. Moc děkuji!
Odpovědět
Já to samé. Jedna známá si nemohla vynachválit a druhá byla hrozně nespokojená. ;-)
Odpovědět
No prave, nechteji tam najem, je mozne si prinest alkohol, pochopitelne sladke, napadlo me i vyuziti bowlingu... ale kdyz ctu nejake zaporne ohlasy, tak nevim. Na druhou stranu byla mozna kritika zprostredkovana. Takze mam ted zmatek :-)
Odpovědět
Zadne dalsi nevesty, ktere mely svatbu U Barcuchu? :-(
Odpovědět
@ruslana sestřenice měla svatbu u Barcuchů před 4lety-7.72007-prý museli hodně dopředu zaplatit rezervační zálohu.Ale nevím,jestli byla s nimi spokojená či nikoli.My jsme měli svatební oběd letos v březnu v pizzerii U čápa a maximální spokojenost.
Odpovědět
@ev30 Dekuji a dodatecne preji krasne a stastne manzelstvi!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Holky poradte, nejakou peknou restauracku ve Zline na obed po obradu a pak az do noci...nic me nenapada:/Jako U Johana je to krasne, bohuzel se bojim, ze to tam bude drahe.
Odpovědět
Profilova fotka
@batyalquawen kámošce dělal raut jelikož zavřít celou restauračku je drahé....museli byste mít hodně hostů aby byla slušná cena pro vás i pro něj...my to máme U Petra v Malenovicích....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
a nevíte přesně co bylo U Barcuchů tak špatného? Dost nad nima uvažuju.
Odpovědět
No tak kamarad měl u Barcuchů asi před 3mi lety svatbu, a tak strašné chování jsme ještě nikdy nezažili. Nejspíš to byl pan Barcucha, který se s prominutím ožral, o pul dvanácté přišel a všechny hosty nás vyhodil, že zavírá. Stáli jsme tam na parkovišti ještě 25 minut než pro nás pro všechny dojel autobus. Nemusím říkat jak bylo asi svatebčanům...
Odpovědět
Profilova fotka
My si tam maily a telefonicky zamluvili hostinu na nase datum, nastesti jsme tam jeli 14 dni pote osobne (po telefonicke domluve, ze tam mame rezervaci a ze se jedeme domluvit osobne na dalsi veci- na vsechno ANO, ANO..). jake bylo nase zdeseni, kdyz pani Barcuchova vytahla denik a v nem mela na nase datum zaznamenanou jinou akci (a spatne zapsany telefon, kteremu chybelo jedno cislo), takze se nedovolala a pan po nasem telefonatu rekl, ze to neni mozne a ze to zjisti a ozve se v pondeli (byli jsme tam v patek) i pani slibila, ze se v pondeli ozve. Je to asi dva mesice a neozval se ani jeden. Takze skvele jednani, jeste ten den jsme zacali hledat a nakonec objevili mnohem hezci misto, s uzasnou obsluhou..sice drazsi, ale mnohem lepsi :-) Tak si tam sve rezervace radeji overujte..Pro me uz jsou naprosto neseriozni a neverila bych jim..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj holky, tak my jsme měli svatební hostinu i večerní raut v restauraci U Barcuchů a všechno bylo naprosto bezchybné. Obsluha byla příjemná, jídlo výborné, neměli jsme nejmenších výhrad. Zálohu jsme platili až po obědě s tím, že zbytek uhradíme následující den. Velmi nás také potěšilo to, že zbytky z rautu nám zabalili a uložili do lednice a my jsme si to všechno odvezli po úhradě účtu. Mohli jsme si přinést vlastní víno, tvrdý alkohol, slané a sladké pečivo, chipsy, tyčinky, cukroví...prostě vše kromě obědu a rautu. Domluva s paní Barcuchovou byla příjemná, doporučila nám kolik čeho vzít a skutečně to tak bylo. Takže podle našich zkušeností vřele doporučuji, ceny jsou velice přátelské, takže se toho nikdo nemusí bát.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak to mám radost, už se nám to blíží, příští týden půjdeme domlouvat menu, doufám že vše proběhne OK.
Odpovědět
@hanbor tak budu držet pěsti, aby bylo všechno v pohodě, je tam taky super ta teráska, že se tam lidi můžou jít provětrat a nemusí courat po venku. Jenom dej pozor na paní Barcuchovou, aby si všechno pečlivě zapsala, ale jinak by to mělo být bez problémů. Pak dej vědět, jak to dopadlo.
Odpovědět
Ahoj nevěsty, tak už to máme U Barcuchů za sebou a nenašla bych vůbec žádné mínus!! Jednali jsme s panem Barcuchem, který nám výborně poradil co se týká množství jídla na raut, je vidět že v tom umí chodit. Jednání s ním celou dobu bez problémů. Ve čtvrtek poslal kalkulaci za jídla, v pátek jsme zaplatili zálohu a zbytek se dá doplatit až v neděli. Neplatí se nájem, alkohol, zákusky, ovoce vlastní. V pátek se tam konala akce, tak jsem byla nervozní že si nemůžu připravit sama tabuli, tak jsem udělala nákres, donesla výzdobu a skvělý pan vrchní mi to vyzdobil přesně podle mých představ -a dokonce ještě lépe!! Končili jsme jako poslední kolem 1.30, nikdo nás nevyhazoval, vklidu jsme si mohli sedět a čekat na odvoz. Tímto děkuji celému personálu,předčili jste moje očekávání.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?