Svatba v Praze Hostivaři, areál Na Šancích

Ahoj nevěsty, nemáte některá zkušenost se sportovním areálem Na šancích u Hostivařské přehrady? Bydlíme nedaleko a hledám nějaké pěkné místo s ubytováním pro cca 40-50hostů, kde by mohla celá svatba proběhnout od A do Z, nebylo to finančně náročné a zároveň bych si to tam mohla připravit podle svého, alespoň částečně. Děkuji za radu a zkušenosti.
Odpovědět
Nikdo nic😞
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, ráda bych se zeptala znovu - má někdo zkušenosti se svatební hostinou v areálu Na Šancích? Díky moc!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobry den, také bych se rada zeptala na areál Na Šancích. Máte někdo zkušenosti se svatební hostinou a s ubytováním? Děkuji předem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevesty! Tak nakonec jsme byli s pritelem Na Sancich (Hostivar) poptat se na nasi svatebni hostinu. Nyni uz mame k vyberu 6 svatebnich menu (da se i vybirat a nakombinovat si to svoje) a rautove menu. Jelikoz nam pricestuji i hoste ze zahranici, s ubytovanim nebude problem, a to i za sympaticke ceny :) Po nasi schuzce muzeme zatim rict, ze jsou vstricni a da se s nimi na vsem domluvit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, toto místo nás taky oslovilo, můžu se zeptat na cenový odhad? :) svatební hostina + ubytování? My budeme mít max. 25 lidí, pár přespolních, takže ubytování sháníme taky :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
za nás 1, krásné prostředí, ochotná obsluha, i pan provozní. Měli jsme cca 70 lidí, 31 ubytovaných, a i přes malé zádrhele jsme byli naprosto spokojení
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme tento sportovní areál mezi variantami a ráda tu čtu, že pan provozní i obsluha jsou na 1 :) Mohla bych se prosím zeptat na přibližnou cenu? Budeme mít cca 60 lidí, ubytování nebude potřeba, takže "jen" hostina a večerní zábava. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Přidávám se s dotazem na někoho, kdo už svatbu Na Šancích absolvoval :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím nevěsty! Jakékoli info k tomuto areálu, prosím?? Předem díky moc!
Odpovědět
Dobrý den, toto místo mě také zaujalo, protože bydlíme v blízkém okolí. Psala jsem tam před víc než deseti dny a do dnes se mi nikdo neráčel ani odpovědět. Takže toto mě naprosto odradilo a nakonec jsme našli něco jiného.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Dobry den, nekdo nejake nove info?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, měli jsme tam svatbu v červnu pro 80 lidí a vše dopadlo skvěle. Cena na Prahu velmi přijatelná. Zorganizovali nám hostinu (nazdobili stůl a židle do barvy, co jsme si řekli), zařídili obřad (postavili altánek i se stolem a červeným kobercem) a na party nás nechali jak dlouho jsme chtěli po půlnoci. Za nás je největší plus místo samotné, je tam toho spoustu co dělat. Každý si něco najde. Pokud chcete svatbu "na pohodu", tak je to super místo.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?