Svatba v Praze či okolí. Máte tip?

Profilova fotka
Ahojky, vím kdy, mám s kým, ale nevím kde :-( Delší dobu procházím net, koukala jsem i do starších příspěvků, ale nic co by splňovalo představu pro obřad a nejlépe i podmínky pro "poobřadní" veselí jsem v Praze ani okolí nenašla. Když už by to připadalo v úvahu, 70 hostů je většinou nad kapacitu... Ráda bych romantické místo (pro pěkné vzpomínky a fotky) s dostatkem času (nechce se mi moc strkat s další nevěstou) a pokud by na stejném místě mohl být využit celý den (ale s tím, že když se zvedne od stolu jeden host, nemusejí se zvedat a pochodovat všichni), byla by to bomba :-) Ale pokud máte i tip na na krásné obřadní místo a pak blízké místo pro oslavu, budu Vám vděčná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,doporučuju hrad Červený Újezd s nádhernýma zahradama a od Prahy jekousínek,mrkni ke mě do alba,sice jsme tam měli jen obřad,ale mají velké sály i na jídla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jani, my meli svatbu ve Stare Zbrojnici na Kampe primo v Praze. Vejde se tam az 100 lidi, ale to je docela na tesno. Nas bylo asi 65 a bylo to prostorove skvele, dost mista na tanec. Mrkni se do alba popr. si najdi ve vyhledavaci hotel BW Kampa a mrkni se na jejich sal. Jana :-)
Odpovědět
Profilova fotka
czjana, na Kampě to bude asi docela drahé, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi na pocte hostu a na vyberu menu. Kdyz tak jim zkus napsat a uvidis, jestli by se s tvym rozpoctem na hostinu u nich dalo neco udelat. Nic za to nedas, jen te to bude stat trochu casu stravenym psanim emailu.
Odpovědět
Profilova fotka
czjana, jojo, ale kampa je krásná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jani ta Kampa je moc pěkná, hlavně podle fotek z alba se tam opravdu dá hýbat a dýchat a vypadá to nádherně :-) Ale jak píše nonames, jukla jsem na klasické menu co mají na stránkách a to budu muset mít všechny hosty moooc ráda, abych jim tohle dopřála :-D Zkusím jim napsat o nabídku svatebního menu, uvidíme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Janicko, jestli chces, poslu ti email na pana Hromadnika, reditele hotelu, nebo ti preposlu jejich menu. Mam je stale ulozene. Kdyz tak pisni na IP.
Odpovědět
Profilova fotka
janicko, my se berem na zamku loucen v den, kdy neoddava matrika, takze jsme jedinna svatba. ted tedy pry bude jeste dalsi svatba nekdy odpoledne, ale jen se vezmou a odjedou. v obou pripadech mame svoje oddavajici a jedna se o tzv. fingovanou svatbu (oddani uz jsme). oddani, program na cely den a ubytovani vse v jedom miste - puvodne bylo pozvanych 70dospelych a 30 deti, tak vim, ze na hodne mistech uz se s tolika lidma neda vejit.
Odpovědět
Profilova fotka
Wedding-my jsme byli taky jediná svatba, brali jsme se v úterý a fakt to doporučuju. Je to pohodička, kdyby bylo zpoždění, počkají na vás a můžete se zdržet jak dlouho chcete, protože nikdo nečeká, až vypadnete... Janicko-blízko Prahy je Kostelec nad Černými lesy - kaple svatého Vojtěcha-my jsme se tam brali. je to super místo, odsvěcené, venku super focení v parku, a do třetice super matrikářka, která vyjde ve všem vstříc. 70 lidí se tam vejde jako nic. Jenom nevím s hostinou, my ji měli jinde, ale prý to tam jde v pivovaru.
Odpovědět
Profilova fotka
pep, u nas to krasne vyslo na sobotu - ale maji tam ten vikend pout a matrika ma volno. zamek mel tim padem na ten den volno od svateb. meli jsme stesti, protoze jinak meli vsechny terminy v srpnu obsazene - a ja vyrizuju vse na posledni chvili ...
Odpovědět
Profilova fotka
Wedding,tak to jsi měla super štěstí ... Držím palce s přípravami, já to dělala ze zahraničí a taky se to dalo zvládnout.. Tak ať to všechno vyjde! Těším se na fotky!
Odpovědět
Profilova fotka
pep, tak to na tom jsme stejne, taky planuju vse na dalku ... nastesti existuje internet a telefony :-D a tady na beremese jsem se mela zaregistrovat uz drive, dostala jsem tu typ mimo jine na floristu. ja nejsem ani odtud kde se bereme, takze v okoli fakt nic neznam ...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jani, souhlasim, ze se to na dalku da (planovala jsem z dalky 10 000 km), zvladnout se da vsechno, kdyz se chce, ale je to stresujici, kdyz si clovek nemuze nikam zajit osobne a musi se spolehat na to, ze mu lide odpovi na zadosti a dotazy pres email. Urcite bych doporucila mit nekoho mistniho na pomoc, at uz je to rodina ci kamaradky ci nejaky ten koordinator. Ale pokud mas moznost si za nima zajit alespon jednou osobne, tak to neres, zbytek doresis pres emaily - jakmile te poznaji a das jim zakazku, snad budou na ty emaily a telefonaty odpovidat s vetsi chuti a mensim casovym odstupem :)
Odpovědět
Profilova fotka
my se budeme brát ve viničním altánu v havlíčkových sadech. jukni na 3 wéčka tečka viniční pomlčka altán tečka cézet, samozřejmě bez diakritiky. pronájem na obřad stojí jen 3000 a paní se zdá být ochotná. pokud budeš mít zájem mailem ti pošle nabídku občerstvení. je to v krásném prostředí, na praze dvě, mezi vinicema :-)
Odpovědět
Ahojky. Nemá z Vás některá zkušenost s obřadem i hostinou v hotelu Galatea v Kosmonosích? Díky za odpověď
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
@ferinka Ahojky taky planujeme svatbu na pristi rok,jen by me zajimalo kolik jste tam jen za obrad platili..?Na strankach to neni. :-)
Odpovědět
@janicka1981 Ahoj zkus Dvůr Míče nedaleko Křivoklátu nebo LIONS - školící středisko Nesuchyně
Odpovědět
Profilova fotka
@wopickova21 v té době jsme platili kolem myslím 10 tis,ale od té doby zdražovali co vím :-N Ale paní říkela, že kdo tam má i hostinu,tak je to levnější,ale tu jsme tam nechtěli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už dvě svatby jsem fotila v Klánovickém Golf resortu a musím říct, že je to tam doopravdy nádherné. Jediné mínus je, že tam nění ubytování. Jinak všechno lze udělat tam - obřad, hostina, večerní raut. Prostory jsou nádherné a co vím od jedné z nevěst, tak i o cenách se dá dobře vyjednávat :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?