Svatba v Poděbradech na kolonádě, máte zkušenost?

Ahoj všem nevěstám :) Plánujeme svatbu a Poděbrady jsou naší srdeční záležitostí, hlavně kolonáda. Nemáte náhodou některá zkušenost se svatbou na kolonádě? Kde a jak to probíhalo a co všechno jste si museli zařizovat? Nebo nějaké tipy na krásné zákoutí pro foto?? Za všechny odpovědi a rady vám budu moc vděčná!! Děkuji
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít také svatbu v Poděbradech, oba zde bydlíme ;-) . Jako místo na obřad jsme zvolili dřevěnou pergolu v parku (foto jsem našla třeba zde http://janiecat.blog.cz/0902/podebrad...). Rezervovali jsme si to přímo na matrice, kde zaplatíš 1000 Kč poplatek za svatbu mimo obřadní síň a 1200 Kč za pronájem pergoly, ale myslím, že to za to stojí ;-). Jinak výzdobu, hudbu a vše kolem si musíš zařídit sama, ale s pomocí pár přátel se to určitě dá hravě zvládnout ;-)
Odpovědět
Ahoooj, také uvažujme o Poděbradech. nejsme sice zdejší, ale máme to tu rádi. budu vděčná za jakékoli info ;) díky moc :-)
Odpovědět
Ahoj nevěsty, přidávám se k vám :-) Svatbu v Poděbradech bychom chtěli také :-) nicméně, moc netuším kde mít hostinu a nějaké tipy na dodavatele by se taky hodily, díky moc!
Odpovědět
@mahav to hodně záleží na tom, kolik hostů budete mít na oběd a jestli si to představujete spíše venku či vevnitř? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, pokud byste měl někdo zájem, můžeme vám vyzdobit místo svatebního obřadu, nebo třeba i místo svatební hostiny. Jsme sice z KH, ale v Poděbradech jsme svatbu již také připravovali, a není to daleko. Dobrou zkušenost na svatební hostinu máme s několika místy v okolí. V případě zájmu o info, napište do zpráv. (jinak Poděbrady jsou i moje srdcová záležitost, svatbu jsem tam měla osobně před několika lety také, ale v Havířském kostelíku)
Odpovědět
@i_r Děkuju za reakci :-) Na oběd asi kolem 40 a na party tak kolem 120, vím, že je tam hotel Zámeček, Golfi atd, ale nevím, jak je to s kvalitou, domluvou atd. Musím se tam určo jet podívat osobně :-) Budeme mít svatbu až za rok, takže času dost, ale i tak :-) První věc, kterou ale vůbec netuším je obřad - kde všude je ho možné mít? Vím, že jsi psala, že ho máte v parku a to může být nádherný, park je úúúžasnej. Co když ale bude pršet? A jak je to tam s organizací, když se budou okolo potulovat turisti? Je možné ho mít třeba i na zámku? Jsou tam nějaké prostory? A nebo úřad? Kdo ti bude dělat květinovou výzdobu?
Odpovědět
@mahav Nemáš vůbec zač, ráda pomůžu :-) To je celkem dost lidí, pokud to chcete mít v hotelu, tak tyto dva patří určitě mezi nejlepší v Poděbradech. Pokud byste se spokojili spíše s restaurací, svatby bývají často v Oboře, Na střelnici nebo v Labské Marině, určitě by Vám to po dohodě pronajali na celý den. Ještě popřemýšlím, jestli mě něco nenapadne :-) Obřad můžeš mít prakticky kdekoliv si řekneš, akorát se platí 1000 Kč za to, že to není v obřadní síni, takže klidně na louce, na zahradě, prostě kdekoliv :-) Pokud to místo bude patřit městu, sepíšou s vámi ještě nájemní smlouvu (konkrétně za pronájem té pergoly v parku chtějí 1200 Kč). Automaticky je ve smlouvě napsáno, že v případě nepřízně počasí se obřad přesouvá do obřadní místnosti a neplatíš nic. Na matrice jsou hodné dámy, které se vším ochotně poradí ;-). Nejčastěji se kromě obřadní místnosti oddává v Havířském kostelíku, v parku pod pergolou nebo v parku u fontány. Na matrice mají vytyčených i pár dnů, kdy oddávají na zámku, je tam na to místnost, mě se teda moc nelíbí, ale to může být jen můj názor :-). Jinak nám paní na matrice řekla, že k obřadu v parku automaticky posílají dva městské policisty, aby dohlíželi, že nám to nikdo nebude narušovat :-).
Odpovědět
Děkuji za odpovědi holky. No my se nakonec rozhodli pro radnici. Ale fotky z kolonády si rozhodně nenecháme ujít :) Je to přesně jak říkáte. Zaplatili jsme 1000Kč za obřad. Jen nemám nápad, jak to udělat s výzdobou obřadní síně. Jo a nabídli nám varhaníka. Nemáte někdo zkušenost, nebo neslyšely jste ho některá hrát? Dík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den slečny, já mohu nabídnout svatební šaty, dekorace a doplňky. Jsem z Českého \brodu což je kousíček od Poděbrad. Nabízím i materiál na výzdobu a jiné svatební zboží + vám mohu pomot s výzdobou svatební hostiny, zařídit dort, dopravu a jiné služby, stačí mě kontaktovat:-)
Odpovědět
@lucienx Myslím, že když se zeptáš na tu výzdobu na matrice, tak ti určitě rádi poradí, jsou tam moc milé dámy :-). S tím varhaníkem zkušenosti nemám, ale občas tam hraje moje spolužačka ze střední a za tu bych dala ruku do ohně :-)
Odpovědět
@lucienx nechci, aby to vyznělo ošklivě, ale viděla jsi tu obřadní síň naživo? Jestli ne, doporučiji zajít, ať nejsi zklamaná ... my jsme měli svatbu v Havířském kostelíku a teda to se nedá srovnat (je pravda platí se 1000 Kč za místo mimo obřadní síň a 2000 za pronájem kostelíku). Výzdobu nám dělala p. Bubancová z Nymburka a pak oběd a party jsme měli v Kolíně ...
Odpovědět
Já tu síň viděla a docela to jde. Také jsem chtěla kostelík, ale přítel je absolutně proti svatbě v jakékoliv budově i minimálně podobné kostelu, kapli apod... :)
Odpovědět
Článek se načítá
@i_r Moc a moc děkuju! Super užitečné info ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak jak přípravy? ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?