Svatba v penzionu Setina - mezi Ostravou a Opavou

Svatbu jsme v tomto penzionu u Pusté Polomi měli dne 17.8.2012. Fantastické jídlo - ať už polední svíčková, nebo večerní raut (losos, tatarský biftek, krevetky, chobotničky, řízečky atd. - vše jedna báseň). Obsluha byla velmi rychlá, ochotná a pohotová. Líbilo se nám, že penzion je zcela v přírodě, takže svatebčané mohli střídat oslavu v sále s posezením na zahrádce či s procházkou po okolí. Fajn byla i možnost připojení k wi-fi, takže když odešla najatá hudba, tak pouštění oblíbených písniček z internetu vygradovalo zábavu na maximum (bavili se mladí i starší). Líbil se nám i přístup provozovatele p. Troppa při organizaci svatby - dostali jsme odpovědi na všechny naše praktické otázky, a navíc nám vždy dokázal i poradit. Byli jsme maximálně spokojeni ! Doporučujeme !
Odpovědět
My jsme měli svatební hostinu v Penzionu Setina dne 18.8.2012 a můžeme opravdu jen doporučit !!! Domluva s panem Troppem byla od první chvíle výborná - profesionalita, ochota a vstřícnost... Nevnucoval nic, co jsme nechtěli, vše bylo přiměřeně počtu osob, za férových podmínek. Co se hostiny týče - krásně nachystaná svatební tabule, skvělý oběd a raut. Penzion je opravdu v krásném prostředí, pokud je pěkné počasí, hosté mohou být venku (hlavně dětem to velice vyhovovalo ;-)). Všichni hosté byli prostředím nadšeni, dobrotky, které nám personál penzionu přichystal, si všichni velice pochvalovali - a to je myslím ta nejlepší reference: spokojení hosté. Kdybychom se brali ještě jednou, vybrali bychom si Setinu znovu! :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No holky, já na to koukala a vypadá to hodně luxusně. Asi je to finančně náročnější, že?
Odpovědět
Profilova fotka
neuražte se, ale ty prvni dva příspěvky mi příjdou napsané jako reklama....
Odpovědět
Profilova fotka
@pesekpa @schiggi Nemohli byste do svých alb vložit svatební fotky? Ráda bych se podívala, jak vypadá svatba na tomto místě v reálu. Děkuji.
Odpovědět
elis_two: Vložila jsem do alba nějaké fotografie. Nejsou profi, jsou od kamarádky. Nechtěla jsem tam vkládat žádné osobní fota, spíše aby na nich bylo něco vidět :-) Více fotek jistě najdeš přímo na jejich webu. ranixia: Reklama? ... je to myšleno jako doporučení pro všechny, kteří hledají pěkné místo na svatební hostinu a zároveň chtějí, aby vše vyšlo... Myslela jsem, že o tom beremese je... Zajeďte se tam podívat, sami uvidíte a třeba budete po svatbě taky přidávat nadšené příspěvky tohoto typu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@schiggi psala jsem to proto, že oba příspěvky jsou napsané příliš podobně a navíc malá profilová fotka nikoho nezabije, že :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ranixia Ahojky, uživatel pesekpa měl skutečně v uvedeném termínu svatbu v Penzionu Setina. Komunikovala jsem s ním, když jsem mu podobné Téma založené před několika dny smazala jako komerční. Skutečně tak úvodní příspěvek vypadá, nicméně p. Tropp mi poslal důkazy o realizované svatbě a pesekpa mi prokázal svou totožnost zcela nezpochybnitelně. Hezký den moulinkaa Asmira team
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mě jen přišlo zvláštní, že se někdo přihlásil skoro měsíc po svatbě a napsal ódu v nově založeném tématu (2 lidi za sebou - příspěvky napsané stejným stylem), žádná fotka apod. :-) Myslím, že není problém si zřídit profi profil, pokud mi všechno vyjde, budu ho mít i já snad už do konce tohoto roku :-) Chtěla jsem už dříve, ale zatím se mi nedařilo můj projekt zrealizovat. Hezký víkend Gabka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak my měli také svatbu v penzionu Setina a to 21.7. :) Fotky můžete vidět v mém albu .... Co bych vyzdvihla na tomto místě je svatební průvodce, který dostanete před objednáním termínu - jsou tam naprosto všechny ceny a vy si dokážete lehce spočítat na kolik Vás cena výjde. To mi strašně chybělo u ostatních nabídek, že jsme nevěděli za co se všechno platí, za co ne, co je dovoleno, co je zakázáno ... Tam jsme to měli spočítáno do posledního puntíku ještě před svatbou a nepřekvapí Vás pak nemilé položky, o kterých jste nepočítali. Další velkou výhodou je obřad a hostina na jednom místě - zcela perfektní časově, bez přesunů a v krásném prostředí. Další velké plus je možnost donášky alkoholu :) Za nás můžeme jen doporučit, jediný zmatek který trochu nastal byl kolem kytek, ale vše dopadlo opět dobře :) Takže za nás můžeme naprosto s klidným svědomím říct: "JDĚTE DO TOHO"
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@ranixia promiň, že reaguji na tvůj příspěvek, ale nedá mi to, klidně se podívej do mého alba, protože Penzion Setina je úplně úžasné místo a to nemluvím o cenách - jsou to snad kouzelníci. Pro 50 lidí z toho 35 nás asi spalo na místě - oběd, raut, přespání, snídaně a to vše za 70tis. takže z naší strany jednoznačně velkáááá chvála a to nemluvím o tom, že sám pan majitel nás taky obsluhoval, skvělá komunikace a nádherné prostředí. Po přečtení tvých příspěvků, kdy pomalu házíš na ně špínu, ačkoliv si v té době s nimi ani nespolupracovala mi připadá jao zahořklost a docela nechutnost. A můžeš si o mě myslet co chceš, ale až budeš mít svatbu, tak sama se budeš divit, za jaké věci platíš zbytečně hodně a prostředí kolikrát bez soukromí. hodně štěstí a doufám, že tvůj příspěvek, který nebyl na místě ti nepokazí svatbu ve smyslu, že nebudeš moc spoojená s místem konání své hostiny a svatby
Odpovědět
Profilova fotka
@megy Ahoj, to nebylo házení špíny, ale v jeden den se zde náhodou objevily dva nové profily, kluk a holka, pěly chválu a to mi přišlo dost divné - mimochodem příspěvky jsou tady dva a ani jeden z nich není tak jedovatý a zahořklý, jako to co jsi mi napsala Ty.
Odpovědět
Profilova fotka
@ranixia zvláštní :) Nicméně, kdyby tady dva lidé toto místo kritizovali stejně jako jej tady dva chválí, ozvala by ses? Přijde mi to normální. Řekla bych, že v televizi moc hrají kriminálky .. :-D Víc vtom nebude.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj děvčata, bohužel mám opačnou zkušenost s panem majitelem, chtěla jsem po měm základní kalkulaci a poslal mi brožury a prý si to přece mám spočítat. Takové arogantní chování jsem nikde nezažila proto NEDOPORUČUJI !!! Nakonec budeme dělat svatbu na Zámečku Kocharowsky za opavou http://mujweb.cz/kocharowsky/ jednání úplně úžasné, kdyby mohli snesou vám modré z nebe :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky.Taky se divam ze bych svatbu usporadala na setine.Co vse je treba povybavovat?ziji mimo CR tak to mam trosku komplikovanejsi. Mate nekdo dobrou zkusenost s kapelou co vytvori super atmosferu a fakt zabavi hosty? Planujem neco maleho v rodinem kruhu na obed a pak par pratel na vecer tak budu vdecna za kazdou radu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?