Svatba v Park hotelu Popovičky, máte zkušenost?

Ahoj holky, nemate prosim nektera zkusenost s Park Hotelem Popovicky?
Odpovědět
Profilova fotka
zkušenosti nemám ale chtěla bych ji tám možná mít, takže by mě to taky zajímalo. Snad se ěkdo ozve. Nevíš ceny atd.?? Já nic nevím..
Odpovědět
tak to já bych se k vám přidala, taky mě to tam zaujalo, ale cen se bojím.. ;)
Odpovědět
Ahojky, teď jsem tam psala, jelikož ho máme kousek a je to tam moc hezký, tak jsem zvědavá, jestli mi odpoví a hned Vám dám info.
Odpovědět
na info jsem napnutá jako struna ;)
Odpovědět
holky ja uz od nich mela kalkulaci: raut, pak prase, obrad na zahrade, welcome drink a 5 pokoju, cena byla kolem 120tis pro 50 osob, ted to nevim presne, nebyla to uplna hruza, ale je fat, ze my bychom zacali az odpo, takze zadny obed atd.
Odpovědět
ke mně se doneslo 180tis.. ale nic víc nevím..
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím holky, já tam budu mít svatbu v záři. Ceny jsou tam vážně velmi vysoké. Nedají vám slevu, v podstatě dostanete to co je na jídelním lístku vč. ceny :) Vychází to zatím na nějakých 100 -120 tis vč. ubytování. :) pro 40 lidí což není až taková hrůza na to jaké to je užasné místo :) Neučtují si pronájem a jsou velmi ochotní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, parradko prosím tě, v tvojí ceně je tedy oběd i odpolední "gril, raut...", dort, výzdoba, květiny, poplatek za obřad? a pro kolik lidí máš ubytování. Toto místo totiž splňuje mé představy o svatebním místě, ale také se trochu bojím ceny. Chtěla bych cca 100tis (40 lidí (oběd asi 25 lidí), ubytko jen pro mě a ženicha - max pro 2x rodiče). Děkuji Ti, Martina
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky! My tam mame svatbu v srpnu. Obed 550kc- svickova... raut 850kc-grill, kanapky atd... Uctuji si 5000kc za oddani v altanu. Najem prostor neuctuji. Pokoje v cene nejsou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@horisovna ahoj, chci se zeptat na výzdobu.budeme mít svatbu teď v srpnu a netušila jsem, že je "povinná" jejich floristka, tak se chci zeptat na kolik cca to finančně vyšlo - výzdoba plus kytky. Případně kdyby nevadilo poslat nějaký fotečky svatební tabule pro inspiraci =)
Odpovědět
Profilova fotka
@marthinkaxxx Ahoj! Domluvis se s jejich floristkou. Je to Catlleya v Jesenici. Ja tam byla. Vysli mi vstrict. Delali vsechny kvetiny. Ja toho teda moc nechtela. Je to tam krasne i bez vyzdoby... Platili jsme myslim 9000kc Koukni na fotky v albu. Je tam altan, tabule i kytky...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?