Svatba v Opočně v Mariánském kostelíku

Ahoj děvčátka, plánuje někdo zvás nebo má někdo zkušenosti s obřadem v Opočně v Mariánském kostelíku? Dík za info.
Odpovědět
nasla som len toto http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Ahoj holky, zkušenost mám se svatbou v Mariánském kostelíku. Je mo krásný a svatba je tam úžasná :-) Jen jediný důvod, proč jsem si toto místo nevybrala pro svůj obřad je ten, že není moc kde fotit, musí se dojít k zámku. A pak fotograf většinou dělá fotky v okolí toho kostelíku a mě se moc nelíbí svatby, kde se fotí u zdi hřbitova...a fotka, jak vychází odtamtud nevěsta je krásná, pokud se zabere jen ten kostelík. Byla jsem tam na třech svatbách. Ale cos se týče toho kostelíku, tak nemá konkurenci. Je opravdu pěkný, jen záleží, čemu kdo dává přednost ;-)
Odpovědět
Děkuji za info, zatím to u nás vyhrál tento kostelík, ten zámek by byl určitě lepší ;-) ale kostelík je dobrej kompromis kostelu a obřadu v městským úřadě :-)
Odpovědět
To určitě bezesporu je. Jen si třebas domluvte s fotografem místo focení ;-) My jsme zvolili Hrádek u Nechanic. Je to taky v kostelíku, který spadá pod zámek a vypadá to tam taky moc útulně a je to taky "klasický" obřad :-) A kde chcete mít hostinu, taky někde v Opočně a okolí?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Žádná z vás se nevdává v Opočně? ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Take nad touto variantou premyslime...Jen nevim zda clovek musi byt pokrteny, nebo v tomto kosteliku nemusi.. Jak je brany obrad? Moc se nam ten kostelik libi, ale nevime take kolik se za to plati? Z Opocna nejsme. tak bud tam budu muset zajet a vse vyzjistit, nebo dkyby nektera z vas vedela, budu rada:-)!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@enja88 taky jsem nad ním začla uvažovat právě z důvodu. že kostelík je odsvěcený, takže se v něm koná civilní obřad a pokřtění být nemusíme, my totiž nejsme. Máme ještě další variantu kapli ve Smiřicích, tam se platí 3600 +1000 za jiné místo, tady se bude určitě platit taky, ale kolik to netuším :/ koukám, že vy už to máte za chvilku :) tak asi už i víte
Odpovědět
Profilova fotka
@dpetulinka No uz mame rozhodnute ze kostelik vyhral:-) byla jsem se podivat a je prekrasny:-) Proste laska na prvni pohled. U nas ve meste se brat nechceme a to Opocno je kousinek.. Jinak mas pravdu, vse ostatni uz mam vyzjistene:-) a mam dojem ze je to jeste levnejsi nez ve Smiricich:-)
Odpovědět
@enja88 mě v Opočně strašně láká to focení v parku, je tam naprosto úžasné prostředí, já jsem z Náchoda a strašně jsem se bránila svatbě na radnici, Náchodském zámku, Novoměstském zámku, v Ratibořicích... přijde mi to už tak strašlivě okoukané, jasně že pro mě, protože tady žiju a těch svateb jsem tu viděla několik, chtěla jsem moc moc někam jinam a Opočno je super volba, Smiřická kaple je nádherná, ale nevím kde byhcom se tam fotily, takže to asi padne, museli bychom asi někam jet, no ještě se musíme rozmyslet. Přítel chtěl na Kuksu, ale ten bude letos v rekonstrukci, takže šel z kola ven. Jinak stačilo si to zařídit na jejich matrice?
Odpovědět
Máme v plánu svatbu v Děkanském kostele v Opočně. Řešili jsme následné focení, nechci, aby to na fotkách vypadalo, že byla svatba na zámku. Napadají vás v Opočně v okolí kostela nějaká hezká místa na pořízení fotek?
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj holky, znovu otevírám téma, čeká některou z Vás příští rok svatba na tomto krásném místě, nebo jste ji už absolvovali a podělíte se o dojmy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na tomto místě bych taky jednou chtěla mít svatbu. Měl jí tam i bratránek přítele, takže jsem alespoň okoukla, jak to tam chodí a velice se mi místo líbilo. Jediný problém jsme asi viděli v tom, že se musí na úřadě vyžádat povolení k vjezdu svatby, jinak se musí auta nechat až na náměstí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?