Svatba v okr. Břeclav - poraďte místo pro cca 70 hostů

Ahoj, poradí někdo dobré prostory pro svatbu kde by byl obřad i hostina. Počet hostů by bylo cca 70osob. Dobré by bylo i ubytování v prostorách. Někde v okr. Břeclav. Díky moc za rady a zkušenosti :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my plánujeme v penzióne v Úvaloch (u Valtic) pre 65 ľudí. Celkom obľúbené je aj u Jeňoura.
Odpovědět
Profilova fotka
Teď se vdávala známá a měla hostinu ve Včelařský dvůr v Lednici .....nevím ale kolik lidí se tam dá, ale je tam i možnost ubytování a kdybych o tom věděla dřív tak se tam vdám taky je to tam moc krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my jsem s budoucím byli teď v srpnu na svatbě jeho sestřenice - měli U Jeňoura - hotel Beatrice v Nechorech - Prušánkách. Bylo nás tam 100, takže pro 70 ideální... super prostory a Nechory jsou pouze sklípky, takže to tam vypadá moc krásně a malebně, nehledě na fotky, které tam můžeš v takovém prostředí pořídit... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den suzitweetty a ostatní , Vaše podmínky nejsou nijak přehnané - obřad, hostina a nocování v jednom místě je super předpoklad pro vydařenou party. Ve Vinných sklepech U Jeňoura si můžete z "obřadních míst" vybrat palouček u vinohradu, Vinařský dvůr nebo dokonce sklepní prostory, to samé platí i u samotné hostiny. Hlavně ctíme přání našich svatebčanů, ať už s klasickou, ale skvělou "svíčkovou", nebo s typickým moravským hodováním v podobě spousty druhů pečených pochutin nebo s moderním a náročným menu. Počet hostů, který uvádíte, není nijak přehnaný, 70 hostů u nás může s klidem i přespat, nehledě na svatební "sale" na ubytování v našem hotelu. Je pravda, že také záleží na ročním období, i když ve vinné vesničce Nechory je krásně, i když je plískanice:-) Díky za reakci a mějte se fajn!
Odpovědět
Ahojky, díky za nápady. Dívala jsem se na vinařský dům Dominant v Rakvicích, taky mají velké prostory a jeden kamarád tam měl svatbu a spokojenost. Tak se tam zajdeme kuknout a zjistit info. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?