Svatba v hotelu Dvůr Olšiny Karviná. Máte zkušenosti?

Zdravím všechny.. Mám dotaz, zda-li nemáte aktuální zkušenost se svatbou v Karviné v restauraci Dvůr Olšiny? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nepřímou z vyprávění.Měla se tam vdávat spolužačka a pak na poslední chvíli hledali jiné místo.Protože při domlouvání svatby měsíc předem jim nebyl schopen provozní odpovědět na jedinou otázku (např.zda mohou mít vlastní alkohol,kolik jídla na rauty atd)...Takže to ohodnotili jako velice neprofesionální jednání a přístup a zvolili jiné místo.
Odpovědět
@mldk Díky za informace.. vychazi mi z toho, ze pokud se s nimi dohodneme na cemkoliv, bude nutne to sepsat a nechat jimi potvrdit. Jinak to prostredi je tam moc hezke, davaji jako bonus zdarma apartma, ktere je mimochodem krasne..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem uvažovala že by se to uskutečnilo na tomto místě, proto se chci zeptat zda už tam někdo svatbu měl. Líbí se mi to prostředí a to že jsou tam koně i poníci. Bylo by to pěkné pro malé děti. K tomu apartmá, ten se opravdu dává zadarmo? Kolik si berou za salonek? Díky za odpověď. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Kamaradka mela mít ta to zrušila Prej tam byl typek za barem co tvrdil ze je provozni byl totálně ozraly a nevěděl co jestli múzou mít alko jak to vypada s rautem atd furt mlél nesmysli a rikal jsem provozni. Nakonec to zrušili a změnili místo svatby no hruza
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Dobrý den. Nyní čtu staré komentáře uveřejněné na této strance. Jsem provozní na Dvoře Olšiny již třetím rokem a musím podotknout, že mě opravdu mrzí vaše nespokojenost s bývalým provozním. Snažíme se udělat pro budoucí novomanželé maximum a aby jejich den D byl naprosto dokonalý od A-Z. V průběhu těchto tří let musím opravdu zaklepat a jsem ráda, že všichni byli s našimi službami spokojeni ( důkaz také můžete najít na našich web stránkach -www.dvurolsiny.cz- sekce Vaše dojmy ). Pro nás je největší satisfakcí, jestliže nám novomanželé po jejich svatebním dny zašlou děkovný meil a fotografie- to se nám stává často a jsme za to opravdu rádi. Co se týče komentáře z 9.10.2014 opravdu nemám ponětí co to má znamenat. Žadný provozní za barem tady nebyl a není takže bych prosila o upřesnění dotyčné osoby. Děkuji a v případe zájmu o svatebni hostinu nás prosím kontaktujte jak telefonicky či meilem. Přeji pěkný den, Kusáková , Dvůr Olšiny Karviná.
Odpovědět
Dobrý den. Nyní čtu staré komentáře uveřejněné na této strance. Jsem provozní na Dvoře Olšiny již třetím rokem a musím podotknout, že mě opravdu mrzí vaše nespokojenost s bývalým provozním. Snažíme se udělat pro budoucí novomanželé maximum a aby jejich den D byl naprosto dokonalý od A-Z. V průběhu těchto tří let musím opravdu zaklepat a jsem ráda, že všichni byli s našimi službami spokojeni ( důkaz také můžete najít na našich web stránkach -www.dvurolsiny.cz- sekce Vaše dojmy ). Pro nás je největší satisfakcí, jestliže nám novomanželé po jejich svatebním dny zašlou děkovný meil a fotografie- to se nám stává často a jsme za to opravdu rádi. Co se týče komentáře z 9.10.2014 opravdu nemám ponětí co to má znamenat. Zádný provozní za barem tady nebyl a není takže bych prosila o upřesnění dotyčné osoby. Děkuji a v případe zájmu o svatebni hostinu nás prosím kontaktujte jak telefonicky či meilem. Přeji pěkný den, Kusáková , Dvůr Olšiny Karviná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?