Svatba v Chodovské tvrzi

Profilova fotka
Je tu někdo, kdo taky plánuje svatbu na Chodovské Tvrzi?
Odpovědět
1
2
19
Profilova fotka
Bohužel svatba už je za námi, ale měli jsme jí taktéž na Chodovské tvrzi 12.7.2008.
Odpovědět
Profilova fotka
Někde jsem četla něco o rekonstrukci, ale ta už proběhla že? Já jen, že to vypadá, že se tam moc lidí asi nebere, tak jestli to neprobíhá ted. Ale nic nám teda neříkali.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli tam lešení v létě, ale už je sundané. Jezdíme dost často kolem. Já bych neřekla, že se tam moc lidí nebere, spíš nechodí sem. V den, kdy jsme měli svatbu my, tak před námi bylo dalších 5 párů, my byli poslední. Navíc tam oddávají jen 2 víkendy v měsíci, aspoň takto nám to řekli na matrice. Měli jsme tam nádhernou svatbu, nic bych neměnila.
Odpovědět
ahojky my budeme mít svatbu na Chodvské tvrzi .. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tak si to tam užijte, také jsem se tam vdávala a byla jsem spokojená - na Prahu je to super místo a jsou tam pěkné fotky v tom parku kolem té Chodovské tvrze. Kdyby si něco chtěla vědět tak napiš.
Odpovědět
Profilova fotka
calea: jé konečně někdo, kdo tam má taky svatbu :-) A hostinu máte kde?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se tam už ale vdávala 24.10.2008
Odpovědět
ahojky svatbu máme sice na Chodově a hostinu v restauraci Sklep na Praze 3 ... moc hodný majitel a vychází nám hodně vstříc... pro něj je to taky kšeft... a vy? Nebo ještě hledáte? Laskominka: tak blahopřeji.... doufám, že nebyly žádné problémy... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, no my máme zamluvený kemp na Sázavě, ale mysleli jsme, že tam můžeme mít svůj alkohol a jídlo, jelikož kamarádka, která to tam měla taky před dvěma lety, tak to tak měla. No ale ted nám pan majitel oznámil že ne. Tak sháníme něco jiného, kde nám to povolí a zatim nic. Když už něco najdu, mají plně obsazeno :-(
Odpovědět
hmm to je zapeklitý oříšek.... my teda necháváme všechno na restauraci.... ani poradit ti bohužel nemohu ,jelikož tohle fakt nevím... vy nechcete jídlo od restaurace?
Odpovědět
Profilova fotka
No právě že ne, nám by navařil bratránek od přítele a pak bychom chtěli raut, který bychom si zajistli sami. No ten majitel ze Sázavy nám psal, že by to i šlo, ale museli bychom zaplatit ušlý zisk, tak záleží, kolik by to bylo.
Odpovědět
no to je asi ten problém ... že by jim nešel z toho žádný zisk.... :-| to víš obchodník..... dneska za tím každý vidí jen peníze ;-( jestli by se potom nevyplatilo zase spíše to nechat na restauraci, protože ten si to napočítá.... no my máme 30 lidí a dali jsme limit 1000 Kč na každýho. Budeme v tom mít slavností oběd + večerní raut a měli bychom se vejít i s pitím, ale budeme hradit jen pivo, víno a nealko, pokud někdo bude chtít panákovat ,tak na vlastní náklady.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No my se s nim asi ještě sejdeme osobně a zkusíme, jakou nám teda nabídne cenu. Jinak teda fakt asi uvažovat o restauraci. Akorát je blbý, že bysme zas museli zajištovat ubytování pro přítelovic rodinu z Ostravy. V tom kempu by ty chatky určitě vyšly na méně.
Odpovědět
no s tím mám taky problém i když menší.... já jsem Berouňačka a od nás jedou přes půlku Prahy, druzí jsou z Mělníka.... ale v té restauraci je možnost ubytování, dvojlůžkový pokoj za 800 Kč... já jim to nabídla, teď je na nich ,jestli to vezmou, ale hradit si to budou sami, to by tam potom mohli chtít spát všichni ,kdyby jsme to hradili my.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no já jsem říkala, že ubytování si teda budou muset taky hradit sami. A fotografa máte přímo z tvrze nebo někoho jinýho?
Odpovědět
no to by jsi se nedoplatila.... fotografa budeme mít svého, buď kamaráda nebo mi kamarádka nabídla ,že mi sežene kontakt na svého. Prý jí udělal moc krásné album a že za to chtěl 2000 Kč, což se mi zdá, že je celkem slušná cena. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
jo to je supr cena. My máme zamluvenou Zuzku Scharf dělá krásný fotky. No jsem zvědavá, jak to nakonec vyřešíme.
Odpovědět
no právě je problém, že kamarád je z Ledče a nechce se mi ho sem chudáka tahat takovou dálku ,ale když to jinak nepůjde, tak mu řeknu.... No držím ti palečky, aby to dopadlo hlavně podle tvých představ a všechno vám vyšlo... :-) Já si byla včera zamluvit šaty a kouknout se po oznámení. Mají jich tolik, že oči přecházejí ,tak ani nevíme jaké... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
No snad jo! Já jdu ted v úterý na 1.zkoušku šatů, už se těšiiiiim :-) A odkud máš šaty? A oznámko se snažim tvořit sama, tak uvidíme, co z toho vznikne ;-) Ještě se budu o víkendu inspirovat na veletrhu!
Odpovědět
já mám z Adiny, byly tam jediný takový solidní ,jelikož jsem větších rozměrů, tak se ke mě všude chovaly jak ke zvířeti a ne ke člověku, věty typu tady na vás nic nemáme jsem slyšela všude a to jsem potřebovala velikost 52 a oni na internetu měly napsáno do velikosti 56... no ale co, mám to za sebou... Ty jdeš na veletrh??? Já se z něho teď vrátila... ještě, že jsem tam jela ,jelikož ty prstýnky ,co jsem si vybrala a chtěla objednat po internetu, tam měli vystavený a fakt jsou hnusný.... ještě že jsem je viděla... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jé ja jdu taky do Adiny, na Pankrác. Podle toho co jsem tak četla ohlášky na salony, se mi jeví tak nějak nejlepší. To nechápu, jak můžou mít k němu takový přístup, je snad úplně jedno, co máš za velikost. No ale hlavně že jsis vybrala a jsi spokojená :-) Já jdu na veletrh zítra dopoledne. Taky se chci mrknout po prstýnkách. Chtěla jsem s přítelem, že bysme je tam rovnou koupili, ale nějak se mu tam nechce. No tak to omrknu s kámoškama a aspon se teda inspiruju. To je teda štěstí ještě žes je viděla. A vybrala jsi jiný?
Odpovědět
no vybrala a dneska pro ně jedeme ,sice stojí o 100% více než tyhle, ale jsou krásný. Já tam budu mít briliant a mladej ho má čistej. Tak je tam jedeme objednat ,protože ti na ně tam dají slevu 10%, jsou od moonu. Byli tam moc hodný a bylo vidět ,že jsou profesionálové... moc šikovný pán mi všechno trpělivě vysvětlil ,takže to bylo super. Tak se tam možná potkáme, ani o tom nebudeme vědět... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem to na veletrhu omrkla a zjistila jsem, že v Adině mají fakr hezoučký šatky. A jinak jsem tam koupila nějaký drobnosti, třeba příteli kravatu a kupodivu se mu líbila :-)
Odpovědět
no já bych tam nakupovala, ale musím se mírnit ,tak jsem koupila jen takové čtyřlístky na stůl a penízky. Jinak jsme si tam objednali ty prstýnky a měli jsme na ně slevu... tak a mám to v cajku a mám klid.... nemusím teď nic zařizovat, až zase v dubnu musím začít... jo, jo Adina tam měla moc hezký šatičky, ale mě nejvíce zaujaly ty dorty tam kousek od nich, měli je opravdu luxusní, ale když jsem viděla na internetu ty ceny, tak podle toho taky stály.... :-.
Odpovědět
Profilova fotka
no já jsem se taky mírnila, teda snažila jsem se. My budeme nakonec mít prstýnky od tety známýho, která má zlatnictví, takže sleva taky nějaká bude. Jo po dortech jsem taky už koukala a je fakt, že ty ceny jsou děsný :-o A mě by třeba stačil jen takovej jednoduchej, takový ty spojený srdce, to se mi moc líbí.
Odpovědět
mě se moc líbi takový smetanový čtverec s čokoládovou mašlí, ten byl fakt krásnej, ale jak říkáš, ty ceny... :-o je pravda, že tam měli spousty věciček, které jsem jinde neviděla. Zrovna vyrábím pozvánky ke svatebnímu stolu, tak jsem se tam inspirovala... ještě koupit obálky .... 8-) A hele ,budete posílat takový ty kartičky lidem, co jste nepozvali o tom ,že jste se vzali? :-p to já fakt nevím... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
No to asi ne. Myslim si, že vesměs skoro všechny ty nejznámější lidi zveme. Já jsem si vyráběla oznámko a ted jsem jen přemýšlela, jak to vytisknout, ale nevim na jaký papír, aby to nějak vypadalo. Možná, že si to spíš nechám někde vytisknout. No a pozvánky, ty budu muset taky udělat. A pak nevim, co se seznamem darů.
Odpovědět
no já zvu jen nejužší rodinu, i tak je to 30 lidí ,ale tetičky a bratránky a sestřenice teda nezvu, to by byla mega svatba. Teď se ženil bratránek a bylo tam 100 hostů.... fakt mega hostina. :-o takovou já nechci . Chci tam jen lidi, kteří mi přirostli k srdíčku a ne půlku těch ,co ani neznám... :-| Já už mám pozvánky hotový, sehnala jsem obrysový samolepky růžky a vytiskla jsem to na čtvrtku a tu samolepku tam nalepila. Vypadá to moc pěkně.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem dnes byla v Adině a sice to byla 1. zkouška, ale šaty už mám zamluvený :-) Říkala jsem si, že kdybych je hned nezamluvila, tak při mý smůle už by tam příště nebyly. Mám z nich fakt radost! No na čtvrtku, jsem to taky chtěla tisknout, ale na oznámko jsem si navrhla obrázek, tak nevim, jestli by to bylo dobře vidět? A ty růžky to seženu v papírnictví?
Odpovědět
tak to ti gratuluji k úspěšnému výběru. A byla jsi na Pankráci nebo v Holešovicích??? Ty růžky jsem si objednala po internetu, měla je tu moje kolegyně a jak jsem je viděla, tak mě to napadlo a objednala jsem si je , jestli chceš dám ti wéwéwéčka.... :-D
Odpovědět
1
2
19
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?