Svatba Ostrava a okolí?

Prosím o tipy na pěkné místo Ostrava a okolí cca do 40 km, nejlépe obřad (venkovní) a hostinu v jednom. Někde v přírodě, chaty, roubenky atd. Děkuji :-) krom U vodníka slámy, U holubů a Třebovický mlýn :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli v sobotu svatbu v penzionu Setina v Pusté Polomi a doporučuji!!!!! Obsluha naprosto perfektní, celá komunikace v období příprav také super, jídlo všichni chválili. Obřad jsme měli venku a hostinu pak ve velkém party stanu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :), ja budu mit v Hospode pod Borovou v Malenovicich. Obrad delaji na terase (za poplatek), kdybys to chtela tam. My mame obrad v hotelu Kam Malenovice, maji tam nadhernou terasu, je to necely 1 km od hospody. Jinak z hospudky jsme nadseni, je to nova drevenice, vleze se tam az 150 hostu na hostinu. S pristupem provozni a pana mistra kuchare jsme taky nadseni :D... oka koncim, vsak koukni na jejich webovky :) Hodne stesti ve vyberu :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, co zkusit Hotel Fridrich v Těrlicích a Penzion Maják u Žermanické přehrady. Jinak v Šenově u Ostravy, je možnost venkovních obřadů v zámeckém parku v v okruhu cca 200 metrů máš dostatek restaurací na hostinu např. Horákůvka a Dřevjanka jsou nejblíž.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?