Svatba na zámku Ořechov. Jaké máte pocity?

Profilova fotka
Je tu někdo, kdo bude mít nebo měl svatbu na zámku Ořechov? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 Uživatelka jany_sek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 dnes jsem stejné téma zakládala :) budeme tam mít svatbu přístí rok..
Odpovědět
Profilova fotka
@jany_sek Sem si ani nevšimla, ale dík mrknu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jany_sek Můžu se zeptat na kolik vás vyjde obřad a nějaké další informace??
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 jen samotný obřad stojí 3000kc,a může se v celém zámku i na zahradě fotit,je k dispozici i luxusni koupelna..sňatky se uzavírají církevní i občanské,je tam nádherná kaplička.Nejlepší je,domluvit si schůzku a do zámku se podívat,stále jsme váhali,hlavně já,nechtěla jsem svatbu na zámku,ale změnila jsem názor.. Co bys chtěla ještě vědět?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to zní skvěle. Právě v okolí UH těch míst moc na obřad není, pokud nepočítám Buchlovice a kapličku Na Modré, tak jsem to chtěla, ale zdá se mi to strašně malé a aby půlka lidí stála venku, tak to se mi moc nelíbí ;-)
Odpovědět
My jsme měli mít svatbu na zámku Ořechov letos v létě, ale nakonec jsme to těsně před tím museli zrušit. Ale byla by to moc pěkná, i když finančně nákladná svatba.
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 My jsme tam vlastní svatbu neměli, ale byli jsme tam před 14 dny na svatbě bratranci, je to tam hezké, ale hodí se to dle mého názoru spíš pro menší svatby (do 30 lidí), do kapličky kde byl obřad se vejde jen 15-20 lidí, celkově ty prostory jsou takové těsné, malé chodby, není moc místa pro tanec, ale jinak je to tam opravdu pěkné, zrenovované, mají tam i krytý bazén a saunu, oboje jsme mohli využívat. Mrkni na netu na jejich stránky: zamekorechov.cz a tam se dočteš všechno o svatbách, obřadech. Jídlo si musíš nechat dovést od cateringové společnosti, pže tam není kuchyň. Majitel zámku je ital, umí docela česky a je v pohodě. Na nádvoří je kašna, je to tam hezky upravené a měli tam volně puštěné velké suchozemské želvy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 tam ta kaplicka neni taky moc velka,ale pani rikala,ze 50lidi s etam vejde v pohode,rodina urcite a kamaradi muzou stat..nebudeme mit i hostinu na zamku,ale pod zamkem je restaurace,moc pekna..mit tam i hostinu nam prijde uz moc nakladne a zbytecne luxusni..a je pravda,ze se mi tam zda i malo mista,nevim kam by jsme tam dali kapelu :)Ale na obrad krasne..
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo,kdo měl na zámku svatbu nebo ji teprve chystá??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Mela jsem svatbu na zamku v orechove a to obrad i hostinu . A mohu jen doporucit. Majitele uzacni vse bylo super
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@elinka00 Ahoj a kolik to tam vyjde můžeš mi něco více písnout?Děkuji moc :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, taky jsem měla na zámku v Ořechově svatbu, teď v říjnu. Prostředí je tam super. Majitelé se nám snažili ve všem vyjít maximálně vstříc, dokonce nám i v sobotu dopoledne sami nafoukli s personálem dovezené balónky tak, aby vydrželi co nejdýl a my je mohli při společné fotce vypouštět, a pro hosty nám v době, kdy jsme se fotili, udělali prohlídku zámku zadarmo. Navíc na jídlo mají vynikající cateringovou společnost. Co se týče ceny, dá se s nimi na spoustě věcí dohodnout, takže to nakonec vychází celkem normálně. Záleží i, který sál si chceš pronajmout. My měli pronajaté všechny. Super taky je, že paní zámku preferuje, že si pití zajistíš sama a na tom se fakt hodně ušetří.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?