Svatba na zámku Nelahozeves. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky skoromanželky a manželky, plánujete některá svatbu na zámku v Nelahozevsi nebo již máte po svatbě na tomto místě? My máme svatbu naplánovanou na 10. 7. 2010 a právě bysme chtěli tento zámek. Máte nějaké zkušenosti, fotky a radosti či starosti? Budu mooocc ráda :-)
Odpovědět
ahoj, tak my máme termín 3.7.ale 2009 na zámku v Nelahozevsi, je to tam moc pěkný, jen poradím zamluvit co nejdříve termín mají dost plno. já ted sháním fotografa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! my mame v planu svatbu 07.08.2010 a rozmyslime se mezi Nelahozevsi a Veltrusy. Holcina na tematu Marina Vltava tam prave dala link na fotecky z jeji svatby v Nelahozevsi tak se mrkni :-) Jinak kdyz se podivas do seznamu clenu a vyberes melnicky kraj, vic nez 80% nevest melo svatbu v Naleci a maji tam fotecky :-) Bohuzel to nevypada ze by vyhlasili terminy na pristi rok nejak brzy.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Pojd se mrknout k nam do tematu Marina Nelahozeves :-) http://www.beremese.cz/forum/show.php... A kde budete mit hostinu? Jo a nebo muzem povidat na Melniku a okoli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Veltrusy jsou nadherne,ale od povodni 2002 jsou v rekonstrukci, spodek je neustale pod lesenim, takze na fotkach by to jiste nevypadalo nic moc, delaji take obrady v parku. Co s etyce Nelahozevse,chce se hned v lednu zajimat o terminy a ihned zamluvit,je o to velky zajem a pokud mate nejake sve vysnene datum,nemuselo by byt pak misto
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja vim ze Veltrusy stale opravuji, na jejich strankach rikaji, ze uz je cele jedno kridlo v provozu bez leseni, nevim, pujdeme se tam v srpnu podivat.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no by tam byli celkem nedavno a bylo to pod lesenim cele vcetne schodiste,jako do srpna to muzou a nemusi sundat,tezko rict, predelavali celou stresu a fasadu,tak to chvili trva,zvlast,kdyz na to nejsou penizky, ja jsem o Veltrusich take loni uvazovalo,neb bydlim blizko,ale davat nekolikatisicovy poplatek za to,co tam loni stalo s emi opravdu nechtelo,mozna se tam zkuste jet podivat osobne,ale co jsem se divala na terminy uz se skor vse obsazeno http://www.zamek-veltrusy.cz/svatby-p...
Odpovědět
Profilova fotka
sem si ted vsimla,ty mas termin az srpen 2010,tak to snad bude OK,ja mysela ten letosni,to uz by se asi nezvladlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-) :-) jo jo, ja jsem prdlous a planuju dost dopredu.. uvidime co tam stihnou spachat za rok.. Ale dekuju za radu!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jak Vikuldo? Jak Ti jdou pripravy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Vikuldo, zjistila jsi neco noveho? Podel se? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dnes mi tu jedna holcina povedela, ze si v Nelahozevsi muzes donest svou hudbu na cd, coz mi prijde super. Ne vsude Ti to dovoli :-)
Odpovědět
Ahoj, kamaradka mela taky svatbu na Nelahozevsi a mela svoji hudbu a nebyl problem. Akorat se trosku čekalo, protože svatba pred nima mela zpoždění :-| a svatby tam jdou po 30min což je trošku škoda jinak mohli fotit i na chodbe a v mistnosti pred obrad.salem , jo a oddavajici mel hezky proslov :-) kamerovali to 2panove z Kralup ( maji tam i foto jmeno jsem, ale zapomnela) a fotky delala mlada holčina Lada neco malo jde videt tady http://www.baladova-galeriesvateb.cz/... ja vam toho moc rict nemužu jen to ¨malo co vim .Špačkovi jsou na libankach tak až se vrati Verča určitě neco napise a doplni album :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, dekujeme za info. Taky si rikam ze 30min na svatbu je trochu poklus, zvlast kdyz je hodne hostu a tak , nez se vsichni poskladaji dovnitr..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Taky se hlásím k obřadu na Nelahozevsi, termín září 2010, je tu ještě někdo další? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, taky mě láká Nelahozeves, ale nikde jsem se nedočetla, jestli je možné mít obřad venku před zámkem. Nevíte?
Odpovědět
Profilova fotka
dayisa - myslím, že to dělají jen uvnitř, ale zkus zavolat na úřad a zeptat se.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, pokud vim, tak delaji obrad pouze uvnitr
Odpovědět
Ahoj, původně jsme chtěli svatbu na zámečku Veltrusy. Bohužel nás dosti odradilo lešení a celková neupravenost, ačkoliv se jistě snaží, aby to na zámku žilo a něco se tam dělo. Vybrali jsme tedy nedaleký Nelahozeves a po dvou návštěvách jsme byli opravdu nadšeni příjemnou atmosférou Rytířského sálu a prostor zámecké restaurace, kde chceme uspořádat i oběd po obřadě. Jediný problém je, že svatbu chceme pro nás v symbolické datum, a to v jednu květnovou sobotu. Volala jsem na místní matriku a paní, bez špetky ochoty, mi ujasnila, že soboty v květnu 2011 rozhodně vypsány nebudou, že maximálně jeden pátek v květnu, jinak se jim to nevyplatí. Tak to mě tedy trochu zarazilo, přeci jen 5500,- není zrovna málo, tak nechápu, proč by nemohli vyjít vstříc. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
k.savoy: jj, to je ochota nasich matrikarek,ze :-S Nelahozeves ma bohuzel presne takovouhle povest, neochota. A o svatebni den maji svatbu po 30ti minutach, takze se svatebcani potkavaji na chodbach atd..proto jsme nakonec meli svatbu na zamku Melnik, tam neni jakykoliv datum problem, zamek si to sam vyridi s matrikou, takze nemusis cekat jake vypisou terminy ;-) Sal jsme meli sami pro sebe na hodku a pul a mohli jsme se fotit vsude po zamku aniz bysme potkavali hromadu dalsich svatebcanu a nevest :-D
Odpovědět
bluejay: Děkuji za odpověď a za tip. Určitě chceme na zámek v Nelahozevsi ještě zajet osobně a zeptat se, jak velký problém by to měl být. Ano, z toho důvodu chceme mít svatbu také jako poslední v ten den, navíc z důvodu, že bychom právě chtěli mít na témže místě oběd a nechceme, aby nám tam někdo další chodil. Mělník vypadá tedy taky velmi dobře! :) Jak je to tam cenově?
Odpovědět
Profilova fotka
savoy: urcite se na zamku zkuste zeptat. Treba se trochu zmenili..Nam to letos nepomohlo, rekli nam ze terminy s nina nemaji nic spolecneho a ze se mame zeptat na matrice. Tam jsem psala a taky nic.. Na Melnik jsme sli rok dopredu, nebyl problem si termin zamluvit na jakykoliv den. Obrad v salu s Mapami a Vedutami nas stal 6500kc. Coz je jen 1000kc vic nez Nelahozeves a sal se nam libil mnohem vic a nikdo nas nevyhanel za 30minut a tak..Pred obradem meli hosti pohosteni v nadherny zamecky cukrarne a po obrade kdyz jsme se fotili tak hosti byly ve vinarne kde meli vino a syr atd..Byla tam i moznost degustace pro hosty po obrade. Na Melnickem zamku muzes mit samozrejme i hostinu, ale my jsme ji tam nemeli..chteli jsme neco min formalniho, takze hostinu jsme meli v Marine Nelahozeves. ;-)
Odpovědět
Napsala jsem to špatně. Myslela jsem samozřejmě dojet na matriku osobně. Na zámku jsme byli právě nejdřív na klasické prohlídce a pak vyloženě na schůzce ohledně informací o svatbách. A paní právě říkala, že s termíny se musíme obrátit na matriku. Moc se mi líbí ten sál s mapami, vypadá to krásně historicky. :-) Tak to zní teda skvěle! My určitě chceme mít i hostinu na témže místě, takže i to by bylo ideální. Děkuji mnohokrát za tip, líbí se mi to čím dál tím víc, ještě to musím prokonzultovat s přítelem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodne se bezte podivat i na Melnik. Za to nic nedate a aspon budete mit klid ze jste videli vse a vybrali jste to nejlepsi at uz to bude Nela nebo Melnik, nebo treba Liblice(taky nadherne, krasny sal a delaji taky hostiny) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, zarezervovali jsme si termín svatby na zámku Nelahozeves. Mám jen takový dotaz, řekněte mi, musím zajet na matriku, vyzvednout nějaké papíry a pak tam jet oba dva a pak se teprve platí těch 5500,- nebo hned u vyzvednutí těch papírů? Já jen jestli se tam můžu stavit jen tak cestou z práce nebo to musím vzít přes bankomat :-)Díky předem za odpověď, nějak jsem to nepochytila, když jsem mluvila s tou paní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?