Svatba na Vysočině - okolí Pacova, Pelhřimova, Hradce

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, poradili byste mi prosím nějaké hezké místo, kde v okolí Pacova, Pelhřimova nebo Jindřichova Hradce udělat hezkou malou svatbu? Hledám pěkné místo, které by bylo vhodné pro malou svatbu (do max. 20 lidí). Ráda bych, aby místo dýchalo historickou, nejlépe středověkou atmosférou (nejraději gotický styl - pozor, nejsem žádná "gotička", opravdu se mi líbí historie a architektura tohoto období - ať už to hrad, nebo hradní kaple, případně ne moc modernizovaný zámek nebo něco,co má zkrátka atmosféru protknutou věky :) Zatím máme předvybraný hrad Kámen u Pacova...ale chtěla bych si rozšířit obzory :) A aby v okolí byl i vhodný penzionek, hotýlek, kde by mohla být hostina i naše apartmá. A ještě ke všemu za rozumnou cenu samozřejmě :-) Poradíte? :) Děkuju moc předem všem odpovídajícím!
Odpovědět
Profilova fotka
Jediné co mě napadá je právě také Kámen
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Zkouším oživit diskuzi...nemá ještě někdo nějaký nápad?
Odpovědět
Je to ještě kousek dál...ale co Lipnice nad Sázavou, okr. Havlíčkův Brod???
Odpovědět
Profilova fotka
My měli svatbu v Červené Řečici za Pejrem...ale ve mýně...není to styl, co hledáš, ale bylo to fakt bezva :-D http://www.skaluv-mlyn.cz/ Nějaké fotky mám albu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@lyonie prosim te kolik jste platili za obrad na hrade Kamen. Tedy pokud jste tam meli svatbu. Uz to nejaky rok zpet bude. Dekuju!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj, nepřenecha prosím někdo aktuálně zámek Klokocov? Prosíme také o dobrou radu statek , stodola na Vysočině? Potřebujeme také hosty ubytovat cca 60 - 80.. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?