Svatba na statku Blažejovice, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti se statkem Blažejovice? Moc se mi líbí, ale nevím, jestli se tam vejde cca 100 lidí a jaká je finanční dostupnost :-)
Odpovědět
Ahoj, chtěli bysme tam mít svatbu příští rok, byli jsme se tam juknout a zrovna tam končila svatba a tvrdili, že tam měli 100 hostů, takže to asi problém nebude :)
Odpovědět
Ahoj, v Blažejovicích jsme měli svatbu letos v červnu.. pro cca 45 lidí.. 100 lidí se do areálu jistě vejde.. co se týče noclehu je tam ale místo na spaní pod střechou, v posteli :) je pro cca 20 lidí (s využitím kapacity vedlejšího penzionu), dalších 20 míst je ve stanech s podsadou, které jsou v areálu (tam spala ta mladší polovina našich hostů).. celý den byl prima, vše na jednom místě, volná ruka působnosti pro vlastní nápady a zároveň garance profesionální pomoci ze strany majitele.. za pronájem statku od pátku do neděle spolu s jídlem (neměli jsme klasický oběd, obřad byl odpoledne, pro hosty byl raut, grilování, guláš,...) jsme platili cca **** .. hosté i my jsme byli se službami i jídlem spokojeni!
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je super, a už máte rezervaci? Nebo jak dlouho do předu je třeba?
Odpovědět
My už jsme si termín zamluvili, ale příští rok měli celý prakticky volný, takže asi není kam spěchat. Já to chtěla mít potvrzeno spíše kvůli tomu, abych si mohla zamluvit fotografku, co jsme si přáli.
Odpovědět
@ahali Tak to se dobře čte, že jste byli spokojení, tak snad budeme i my :)
Odpovědět
Ahali: a neviš náhodou, jestli je možnost vlastního cateringu tam? Díky :-)
Odpovědět
klarnaty: asi záleží na domluvě, ale je to pro ně obchod nabídnout kompletní služby.. pokud byste měli vlastní catering, tak na tom asi nic nevydělají :) ..
Odpovědět
@ahali tak nekde to umoznuji,proto jsem se ptala
Odpovědět
klarnaty: jak říkám, je to určitě o domluvě.. my jsme třeba měli vlastní šampus na přípitek a veškerý tvrdý alkohol (což je taky poměrně velká částka o kterou tím provozovatel přišel)..
Odpovědět
Zdravím.. Poptávala jsem statek u pana majitele jednání super, zatím jsme se tam nedostali, ale máme to v plánu a podle fotek doufám, že se nám tam bude vše líbit a domluvíme se na uspořádání naší svatby právě zde ;) Jinak mi bylo tedy řečeno, že vlastní nápoje nelze...ceny maj slušný, takže to neni důvod proč říct ne. A třeba až si rezervujem termín, že bude dělat ústupky :) a nebo tento rok byl opravdu pouze úvodní tak bylo i víc doboleno :) Ale jak řiká ahali tak cenu nám zatím vyčíslil pro 45 lidi cca *** což mi příjde hezký. Ahali jaky bylo spaní v těch stanech? Spali jste tam všici? Vejde se tedy 45lidí?
Odpovědět
22jana: Ahoj nevěsto, letošní rok byl pro Jakuba zaváděcí, co se týče svateb, tak to je možný, že dělal větší ústupky :)). Stany byly nové, stavěné cca měsíc před naší svatbou. Jak jsem psala výše, my jsme do stanů nastrkali kamarády, nikdo si nestěžoval, neprudil.. Jsou to stany s klasickou podlážkou a 2 postelemi! takže luxus :). V areálu jsou k dispozici 3 pokoje, každý s vlastní koupelnou. Jeden větší, tam se nám vlezli 4 dospělí + 2 děti, zbylé dva jsou dvoulůžka, tak jeden jsme měli jako svatební.. ve vedlejším penzionu u Kasslů jsme měli hosty s dětmi a rodiče. 45 lidí se tam určitě vyspí!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak my zde budeme mit svatbu pristi leto a uz se hrozne tesim!!! Vypada to tam naprosto božsky!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@laalinaa co uz mate hotove? A kdyztak jsme s holkama tady na ty adrese, tak si muzemepsat nase dojmy. :-) http://www.beremese.cz/forum/spolecny...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho jste čekaly na odpověď od pana kuby na Váš poptávkový formulář? Předem děkuji za odpověď
Odpovědět
Ahoj, psala jsem Kubovi přibližně před měsícem a odpověď od něj mi přišla buď ten samý den nebo den na to. A to mi v podstatě hned poslal přibližné ceny atd. Opravdu mě hodně překvapila jeho rychlost. Byli jsem se tam podívat teď v úterý a přiznával, že ani nezvládá odpovídat. Ale určitě se ozve...
Odpovědět
Diky, ja psala asi ve stredu vecer a bohuzel zatim zadna odpoved.( je fakt, ze jsem nezadala termin svatby, jelikoz na zadnem zatim nebaziruju, muze byt v cervnu i zari... Divala jsem se, ze mista jsou hodne zaplnena. Tak jestli ma treba problem s kalkulaci..) dekuji za podporu
Odpovědět
Kobova emailová domluva je opravdu pomalá-za což se i v emailu omlouval. 8-) Obratem jsem poslala požadavky ke kalkulaci,ale po 14ti dnes žádná odpověď.... ;-( Tak jsem se chtěla zeptat, jak je to cenově- je tu uváděno např. 45 lidí cca ***,- - Co vše tato částka na osobu zahrnuje? jestli jen jídlo a pití?jídlo, pití a pronájem?......?díky moc za odpověď ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@smucinka ahoj. Zalezi co vsechno si naplanujes :-D je to individualni, ale tohle by mohlo byt za jidlo - obed a raur, nedelni snidane plus piti. Pak se jeste plati za pronajem, ubytovani, koordinaci a vsecko ***. Vcera jsme u nej byli a vazne toho ma moc, nevahej ho klidne zaurgovat :-)
Odpovědět
ok,super, diky moc
Odpovědět
bondyzab-Planujete svatbu pristi rok?
Odpovědět
Profilova fotka
@smucinka neni zac. Mame to letos 20. zari a uz se nemuzeme dockat :-) planujeme to uz od lonskeho srpna a bude to skoro za chvili, jeste se parkrat vyspime a bude to. Tesime se. Jakub je vybornej a blazejovice jsou skvostne.
Odpovědět
tak to Vám gratuluju, mně odepsal, ze na pristi rok jsou vsechny termíny obsazené, max. se neco muze uvolnit v dubnu spís v ríjnu..a na vybrané termíny bychom byli uz 4.v poradí. zdá se mi to neskutecné. takze asi pro nás bohuzel,... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@smucinka To je škoda, co Jakub říkal, tak je třeba i 7 zájemců na jeden termín, to je fakt mazec. My jsme to naštěstí stihli loni tak akorát a to to bylo až v září. Přeju ať se podaří najít jiné pěkné místo :-)
Odpovědět
Dekuji. Zatim se mi ale nic jineho nelibilo..
Odpovědět
Profilova fotka
@smucinka nevím odkud jste, ale moc pěkný josu ještě Všetice, Samota u Houpacího koně, EkoFarmy Sádky Kunovice nebo třeba Statek Újezd u Plánice :-)
Odpovědět
Praha. Děkuji za tipy
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?