Svatba na Kunětické hoře a hostina v restauraci Pod Kuňkou

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím která z vás měla svatbu na hradě Kunětická hora? Jak se vám obřed líbil? Bylo to podle vašich představ? Jakou jste měli hudbu? Na stánkách píšou že není v ceně. A měl někdo hostinu v restauraci pod Kuňkou? Na fotkách vypadá moc hezky, je to tak i ve skutečnosti? Jaká je obsluha a jídlo? a jak jsou na tom s cenou hostiny a ubytování? Planujeme tak 40 hostů, z toho zhruba polovina ubytování. Moc Vám děkuji za odpovědi, budu vděčná za jakékoli postrehy ohledně hradu i restaurace ;-) Pája
Odpovědět
Ahoj, moje kamarádka se vdávala na Kuňce a bylo to moc pěkný :). Jen obřad trval půl hodiny místo standardní hodiny - mají tam totiž hodně svateb. Jediný problém byl ale s parkováním. Nahoru se vejdou jen auta pro 1 svatbu, a tak musí následující svatebčani počkat pod Kuňkou, než předchozí svatebčani sjednou autama dolů. Prý když ale ta 1. svatba nesjede včas, má ta 2. jet normálně nahoru a ta 1. musí počkat, pak sjedou dolů najednou. Přesně tohle se stalo když se vdávala ta kamarádka - předchozí svatebčani nesjeli včas dolů a aby se stihl náš obřad, museli jsme prostě jet nahoru a pak jsme se složitě vyhýbali, aby ti před námi mohli sjet zase dolů. No hrůza :D Jinak ta restaurace dole je v krásným prostředí, na jídlo si nikdo nestěžoval :)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky :) popravdě budu radši když to bude trvat půl hodiny :-D celou hodinu by semnou asi seklo (při moc dlouhým stání na jednoum místě omdlívám) :-S takže příliš dlouhý obřad bych nemusela přečkat :-D
Odpovědět
@xppx No, ono se to nezdá, ale i ta hodina fakt uteče a ta půlhodina mi přišla fakt málo, ale třeba to snoubenci vnímaj trochu jinak než ostatní hosti :). Jo a ještě jsem chtěla dodat, že ten sál není moc velkej, ale 40 lidí se tam snad vejde, radši se na to zeptej :)
Odpovědět
Profilova fotka
Četla jsem že 80 lidi, ale z toho snad jen kolem 20 míst k sezení, ale tak ty maldší postojí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 jo a nevíš ještě jakou měli hudbu ?
Odpovědět
Profilova fotka
@xppx S lokalitou ti sice neporadim, ale pulhodinovy obrad urcite opravdu staci, my to meli max na pul hodinky od prichodu zenicha a nevesty az po podpisy svedku a myslim ze to bylo akorat, nevim co by se mohlo konat tu dalsi pulhodinu.. a u nas bylo jen 8 zidli a zbytek stal a vubec nikomu to divne neprislo :-)
Odpovědět
@xppx Tak to už ti nepovim, je to asi 2 roky zpátky.. Každopádně jestli se to nezměnilo, tak by vpředu měly být po obou stranách 3 dvojice židlí (6 lidí u nevěsty a 6 lidí na straně ženicha) a pak vzadu v sálu ještě asi 10 židlí je :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?