Svatba mezi skalama, co to obnáší?

Profilova fotka
Maté někdo zkušenost se svatbou v přírodě. Chceme se vzít na našem oblíbeném místě v Českém ráji. Co všechno to obnáší? Prosím, napište vše co Vás napadne ať vím na co se připravit. Jen ještě dodám, že svatba bude malá. Svědci + jejich doprovod, fotograf a pes. Nechceme tradiční svatbu a horou příbuzných. Má někdo takové zkušenosti? Moc děkuji za jakoukoliv odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbucha023 Dobrý den, svatba v přírodě je určitě jedna z nejkrásnějších. Místo jako Český ráj, opravdu nádherné! První na co bych se zaměřil je místo, lokalita. Konkrétně pozemek, který má nějakého vlastníka. Vyžádal bych si povolení či potvrzení o konání svatby na takovém místě. Pokud je to možné. Docela je vhodné toto nepodcenit a mít jistotu, pokud místo svatby je na nějakém výjimečném místě, které není přidruženo k nějaké restauraci a podobně. S oddávajícím není ve většině případů problém. Záleží vždy na konkrétní lokalitě. Je tam jen příplatek za konání na jiném místě v řádu tisíců. Měl jsem možnost se takových svateb účastnit nejen pracovně. Jelikož je počasí nevyzpytatelné, doporučil bych mít připravenou jednoduchou přikrytou variantu obřadu, která finančně není vůbec náročná. V případě krásného počasí to může posloužit jako místo pro drobné pohoštění po obřadu. Pokud hostina je v plánu na jiném místě. :-) Určitě doporučuji se Vašeho nápadu držet a přeji ať se Vám ho podaří zrealizovat. Hodně štěstí a krásnou svatbu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, děkuji za informace. Obřad se bude konat na pozemku, který spadá k penzionu kde budeme i ubytovaní. Majitel už nám přislíbil možnost provést to tam. Od penzionu je to cca 10 kroků ke skalám kde chceme poté svatební fotky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?