Svatba formou zahradní párty, u Prahy. Víte o místě?

Profilova fotka
Prosim pekne, nevite nekdo, o nejakem krasnem mistecku v okoli Prahu, nebo ve Stredoceskem kraji na zahradni svatbu?? Kamaradka mi doporucila Vilu Botaniku v Hornim Bezdikove (nemate s ni nekdo zkusenosti?) Prosim pekne, hledam, ale nic nemuzu najit. Budu Vam vdecna za jakykoli napad. Diky Marketa
Odpovědět
Profilova fotka
golemuv restaurant Praha, najdes to na netu....
Odpovědět
Ahojky majdasun, jestli ti mohu doporučit, tak výborná je restaurace Zelený dvůr v Březiněvsi, je to asi o 300m blíž Praze než Golemův restaurant a není tak drahá. Pan Pleskač, majitel restaurace vám určitě rád poradí a musím říct, že jídlo bylo výborné! Zkus tam jen zajít a ochutnat z jídelního lístku a pak pochopíš, že to jídlo vaří opravdovej mistr! :-) Měli jsme tam hostinu a všichni kdo tam byli byli nadšeni, tak to zkus a uvidíš!! :-D
Odpovědět
My jsme tam na rautíku měli: mozzarellu s tomaty, roastbeef, salátové buffet, vídeňské řízečky, gulášek (byl exklusivní),ratatoille, kuřecí roláda v tomatové omáčce, pečenou krůtu. V ceně je zahrnuta veškerá konzumace těchto jídel + BV Veltlínské, ČV Svatovavřinecké, pivo Budvar, veškeré nealko nápoje. A toto vše po celou dobu večerního rautu, který jsme měli za 500 na hlavu. Pro všechny přítomné to byl gurmánský zážitek. A obsluha byla vynikající. Doporučuju. 8-)
Odpovědět
Mně by jenom zajímalo, proč se někdo zaregistruje jenom proto, aby do všech diskuzí týkajících se hostiny v Praze napsal doporučení na jistou restauraci. Žádné fotky, žádné jiné příspěvky, pouze Zelený Dvůr, Zelený Dvůr, Zelený dvůr do všech diskuzí... Chrudosz, zkus dát do fotogalerie pár fotek z vaší svatby, ať tě tu nikdo nepodezírá, že děláš neplacenou reklamu ]-(
Odpovědět
OK, pokusím se to napravit a dám sem taky fotečku z té restaurace! Abys mne nepodezírala! :-)) :-D
Odpovědět
Tak fajn, těším se a jsem moc zvědavá :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Svatebni hostinu jsem u Zeleneho dvoru kousek od Golemova restaurantu v Brezinevsi zrusila, zadne parkoviste, kdyz jsme tam prisli na obed, roztrhane ubrusy, dostala jsem spinavou lzicku, cekali jsme na obsluhu 15minut a to tam byly 2 stoly. Jidlo chutnalo jako ve skolní jídelne. Opravdu jsem moc rada ze jsem tam svatbu nemela.
Odpovědět
Vila Botanika v Horním Bezděkově je super. Minulou sobotu jsem tam byla na svatbě fotit, krásné prostředí, milý personál, byl tam i obřad, paní matrikářka a oddávající z Unhoště naprosto profi, se vším poradí a pomůžou. Také jestli budeš mít na svatbě děti, tak budou nadšené - jsou tam houpačky, prolézačky, koně, domácí zvířectvo - za plotem :-) . Je to tam romantické - rybníčky, lávky, golfové hřiště, raut může být i pod střechou, kde i grilují. Restaurace je ve strám stylu a fakt útulná. Také je hezký Hotel Astra Srby. Nebo LaPark Kladno. Ale ta Botanika je opravdu nejhezčí. Cenově nevím. Můžu Ti poslat odkaz na fotky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobre odpoledne vsem, Golemuv Restaurant v Brezinevsi rozhodne doporucit nemuzeme. Nase zkusenosti jsme popsali na htt://golem-praha.com preji vsem hodne stesti pri poradani svatebni hostiny. Jiri Hubacek
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahojky, Zelený dvůr v Březiněvsi - máte někdo zkušenost? Mě se moc líbí jejich webovky, i menu na raut nevypadá špatně, ještě se tam pojedeme podívat, ale ráda bych ještě znala nějaké názory:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem v Zeleném Dvoře hostinu neměla, ani bohužel mít nebudu, ale to jen pro to, že nás bude hodně. Jinak... je to nádherné místo a vaří tam tak neuvěřitelně dobře, že jsem snad ještě nikdy nic lepšího nejedla. Exklusivní... A s tím parkovištěm... myslím ž enení žádný problém to dát o sto metrů dál, tam je velký plac a aut se tam vejde hodně.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@majdasun Podívej se sem: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/a... Já se za necelé tři týdny vdávám na zmiňovaném La Parku. Botanika je určitě hezčí, ale také dražší, takže záleží na tom, podle jakých kritérií budeš vybírat. Hotel Astra v Srbech jsem také měla v užším výběru. Podle mě je dost podobný La Parku, je tam velice příjemný provozní, ale je dražší než La Park.
Odpovědět
my bysme chtěli ten Zelený dvůr právě tak sonduju info.-) @mixxinka a co personál, je příjemný? my budeme mít asi 40 lidí a rádi bychom raut spíš než hostinu
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou moc příjemné... jak obě slečny, tak i ten pán. Mámin manžel tam chodí každý den na oběd a vážně si to moc chválí
Odpovědět
@mixxinka tak to moc ráda slyšim.-D a nevíš jestli když chci s nima mluvit o svatební hostině tak se s nima musim domlouvat na nějaký schůzce? nebo prostě stačí když se tam přijdem podívat a rovnou se zeptáme?
Odpovědět
Profilova fotka
@preclyk Ahoj, tak to bohužel nevím, ale asi bude lepší, napsat tam e-mail a domluvit se s nimi na nějakou schůzku. Protože přes obědy mají hoňku a teď - mají dost oslav a svateb, tak aby na Tebe měli čas.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti prosím?co ceny ?:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?