Skvělé místo na obřad i hostinu v Praze 6, doporučuji

Zdravim vsechny, na beremese.cz jsem dostala spoustu dobrych tipu a proto bych rada oplatila budoucim nevestam a zaroven Ville St. Tropez, ve ktere jsme meli svatbu. Rozhodli jsme se spontanne (coz bych nemenila), mesic predem dostali jsme termin pro obrad na Praze 6 (velmi mile matrikarky) a jali se hledat misto. Bydlime oba v cizine, takze jsme hledali na dalku a prvni misto po nekolikadennim jednani nevyslo - po prijezdu se nam nelibilo a meli prilis mnoho omezeni. Uz v trochu casovem presu kapla moje svedkyne na nove otevrenou zahradni restauraci v Liboci - Villu St. Tropez. Na zaklade fotek a nekolika navstev rodicu a svedku jsme se rozhodli usporadat svatbu zde. Po mailu a telefonu jsme s pani provozni dohodli vse stran menu rautu pro 85 hostu. Restauraci jsme prvne navstivili tri dny pred svatbou a byli nadseni jak kvalitou jidla a milou obsluhou, tak celkovym pojetim mista. Restaurace ma velkou zahradu (i s detskym koutkem) a je cela ladena do stredomorskeho stylu - drevo, levandule, zelen.. Ve ville je zaroven penzion/hotel (krasne zrekonstruovane pokoje a whirpool, ktery jsme ale nestihli ozkouset). Na zahrade pod stromem jsme meli obrad, nasledne foceni bylo v sousedni obore Hvezda a pokracovali jsme zahradni oslavou formou rautu pro vsechny. Mila a profesionalni obsluha (pro ilustraci pan kuchar se po ukonceni druheho vecerniho rautu prisel osobne predstavit a optat se, zda nam chutnalo; sampanske a ruze an nas cekali na pokoji po skonceni veseli), vynikajici jidlo a krasne misto. To vse me privedlo k tomu se zde zaregistrovat a vrele doporucit. My se rozhodne budeme vracet! Zuzana
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj @zzs, my taky chceme tam svatbu, dneska jsme tam byli na veceri, moc moc se nam to libi, ale trochu se obavam o cenu :-| , myslim ze budeme mit neco kolem 80 lidi a chceme tam mit vsechno, je to spatne kdyz se zeptam kolik to tam stálo ?
Odpovědět
Taky by me zajimal vas rozpocet. Villu st. tropez jsem videla na internetu i jsme kolem jeli, ale rovnou jsem ji vyloucila, kdyz jsem se podivala na napojovy listek - Staropramen za 45 a nejlevnejsi vino za 300. Ale mozna delajii pro vetsi akce jinoou nabidku?
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle misto neznam, ale predem bych nevylucovala nic. Misto kde jsme to meli my, je normalne take silene drahe, ale nam ceny vyrazne shodili, vino nechali prinest vlastni (ok, za korkovne, ale nic hrozneho), takze treba se tu pujde take domluvit :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, ráda bych znovuotevřela tuto diskuzi. Villa St.Tropez se nam moc libi, jen si nejsme moc jisti, jestli se tam vsichni vejdeme. Bude nas asi 70. @zzs - Jak jste meli svatbu usporadanou? Kde jste meli hudbu? Bylo dost mista na tanec a svatebni program? Díky moc za info.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrakuk my jsme měli také svatbu ve Ville St. Tropez a byli jsme nadšení. Ceny jsou o dost nižší než normálně. Jen ubytování je dražší. Obsluha byla úžasná, jídlo výborné. Jedinou nevýhodou je, že hudební reprodukce může být venku na zahradě jen do 22.00 a pak se musíte přesunout dovnitř. Nám vytrhli trn z paty, jelikož nám 5 dní před svatbou na GreenYacht zrušili hostinu kvůli povodním a ve Ville St. Tropez nám vyšli hodně vstríc a za 3 dny vše zařídili. Místnost na hostinu je dostatečně prostorná. Prostor u baru je menší :-/ a Dj už večer nechtěl přesouvat aparaturu do většího prostoru, protože by to bylo komplikované, ale i tak se to zvládlo :-). O tom omezení s hudební reprodukcí jsme nevěděli, protože jsme se zapoměli zeptat, bylo to vše v hrozné rychlosti. Zahrada je tam napristo úchvatná. Určitě bych si jiné místo nevybrala. @vivijk určitě se toho nebojte, mají pro svatby speciální nabídky. Také jsem se bála jakou cifru nám pošlou, ale byla jsem hodně mile překvapená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, kolik tedy vyšel oběd nebo raut na osobu? velmi se mi to líbí, ale máme svůj strop. děkuji za reakce. L.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj Villa St. Tropez je opravdu krásné místo, má úžasnou prostornou zahrádku! Cen se nebojte, mají speciální rautové menu, které je o hodně levnější než jídlo z běžného menu, ceny mi připadají na Prahu naprosto běžné. Obsluha na nás působila velmi příjemně, přišlo mi, že se opravdu o hosty starají a snaží se ve všem vyhovět... My jsme se bohužel nedohodli na termínu, ale jinak bych si určitě přála svatbu mít zde...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já mohu Vilu St. Tropez jednoznačně doporučit - měli jsme tam svatbu minulý rok (2015). Ceny jídel jsou vyšší a korkovné také, takže se nevyplatí mít vlastní víno, ale stojí to za to, jídlo bylo výborné a prostředí nádherné. Personál byl naprosto skvělý, paní provozní zkušená, takže nám se spoustou věcí pomohla a poradila a při svatbě jsme se nemuseli o nic starat a jen si to užívat. A jsem si na 100% jistá, že jsme zaplatili opravdu jen to, co jsme snědli a vypili, výslednou cenou jsme byli příjemně překvapení. Měli jsme i obřad venku pod stromem, takže jsme se nemuseli nikam přesouvat a nikdo nás nehonil. Za obřad jsme neplatili nic navíc, což bylo skvělé. Pro nás byl rezervovaný jen vnitřek, venku mohli sedět i hosté zvenku, ale bylo jich pomálu. Platili jsme jen zálohu, měli jsme 20 lidí, 30 by se dovnitř ještě vešlo, ale pro víc se musí asi platit pronájem celé restaurace. Fotili jsme se ve Hvězdě, je tam spousta krásných míst. Měli jsme pronajatý pokoj, kde se hosté mohli osvěžit a převléknout, což bylo skvělé a my jsme tam pak strávili svatební noc. Jen to chce nezapomenout si kartáček na zuby emoticon Pokud máte menší svatbu, tak určitě doporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?