Sháním restauraci na svatební hostinu v okolí Berouna

Ahojky, prosím hledám nějakou hezkou hospůdku nebo restauraci v okolí Berouna nebo Prahy - západ s možností svatební hostiny i s tancem, eventuálně i s ubytováním. Díky za info
Odpovědět
Profilova fotka
jeimi, tak to mě napadá restaurace Století v Loděnicích, nebo Hotel U Berounky v Srbsku ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Jeimi,zkus Ve Svatém Jáně pod skalou-Hotel obecná škola,je to kousek od Berouna a je tam nádherné prostředí ;-) Chtěly jsme tam také udělat hostinu,ale bohužel náš termín už byl obsazený :-( ceny jsou tam slušné a výborně tam vaří x-)
Odpovědět
sorbon: díky moc, už jsem tam volala, tak mi zítra pán řekne zdali mají volný termín. Tak budu napnutá. :-) A kde to budete mít vy, když je to tady obsazené?
Odpovědět
berynka: tobě také moc díky za typy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Jeimi,kéž by ti to vyšlo,fakt je to tam moooc krásné ;-) My nakonec budeme mít svatební hostinu v Malých Kyšicích-penzion Lika :-N je to od nás cca 20 km.tak to se ještě dá zvládnout :-D Jukni mi do alba,mám tam odsud nějakou fotečku ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Můžu doporučit restauraci a pension Barták v Berouně, svatbu jsme tam měli letos v červnu a bylo to naprosto parádní. Zařídili vše od výzdoby přes vynikající oběd a raut až po svatební dort, který byl úžasný.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj. Potřebuji vymyslet místa, kde se fotit. Obřad máme v Nižboru na zámečku a hostinu v Malých Kyšicích. Nevíte někdo o nějakých hezkých místech v okolí?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?