Ranče, statky, netradiční místa na svatbu v Čechách

Profilova fotka
Ahoj holky. Koukala jsem, že na Moravě není problém najít takovéhle pěkné místo, ale co v čechách? Skrývá se tu nějaký "klenot", který stojí za to vykřičet do povědomí více lidí? Ideálně vše na jednom místě, nebo alespoň pro odpolední zábavu a raut... Krom těch známějších - Farma Michael, Bašta Úžice, K Farma. Zbožňuju svatby v co nejvíce přírodním a né nijak honosném duchu, takže budu ráda za každý příspěvek ;-)
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
@limda ...z povídání znám statek Ondříkovice v českém ráji, za 3 týdny se tam bude vdávat známá, tak si to zkus vyhledat - připadá mi, že dost splňuje Tvé představy, i když podle mě to je dražší záležitost...
Odpovědět
Ahoj, mohla by si mi dát nějaký tip na Moravě, nemůžeme nic takového najít :-( Jinak mrkni na statek Zápy, podle fotek je to tam krásný a je to vše na jednom místě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eileenk Děkuju moc, určitě se na to kouknu. Hledám prostě něco...osobního :-) @evca7 No líbí se mi restaurace Větrný mlýn v Lesné... připadá mi, že ty mlýny vypadají na svatebních fotkách skvěle :-D Penzion Rytířsko - na ten tu myslím byly dobře ohlasy a nebo Bukovanský mlýn... tam by se mi líbilo moc :-)
Odpovědět
@limda Díky za tipy, ale je to všechno dost daleko :-( Bukovanský mlýn je nádhernej, ale bohužel taky daleko, museli bychom tam všechny ubytovat a to bysme nezvladli. Hledáme něco v blízkém okolí Brna a nebo směrem Rousínov až po Vyškov. Mlýny jsou úžasný na svatebních fotkách, hlavně když mám ráda Holandsko :-)
Odpovědět
Moc doporučuji www tečka immanuel tečka cz
Odpovědět
@evca7 Brno např. Ranč u Jelena, Kadlcův mlýn oboje u Líšně tudíž směr Vyškov Jinak mezi Vyškovem a Rousínovešm hotel Allvet (velká zahrada a altán, moc hezký), Nemojanský mlýn... boje u Lulče.... ve Vyškově Selský dvůr tuším....
Odpovědět
@mischako Ranč u Jelena, Kadlcův mlýn a Selský dvůr jsou malý....Allvet a Nemojanský mlýn (obojí moc pěkný) - čekáme na kalkulaci, tak jsem zvědavá, nemáš nějaké zkušenosti? Ale nevím jestli něco vyjde, tak pořád hledám dál.
Odpovědět
Profilova fotka
@eileenk A prosím tě ještě...co je dražší záležitost u těch Ondříkovic? Nevíš přibližně jak to tam je s cenou? Jestli jim má vůbec cenu psát, abychom nevyhodili jen nějakých 20t za pronájem :-(
Odpovědět
Profilova fotka
za východní čechy doporučuju statek u krtka ( žamberk), krásné místo za výborné peníze. je tam i altán pro cca 50 lidí, pro případ že by pršelo
Odpovědět
Profilova fotka
@limda ...mají tam 50 lůžek a pronájem celé chaty na víkend (od pátku do neděle) stojí 30 tisíc. Mají to i na webovkách... mě to přijde hodně, ale jelikož to zahrnuje i to spaní, tak to v přepočtu tak hrozně nevychází... Jenže já své hosty ze svatby rozvážela s pomocí dvou řidičů a to vyšlo na 3 tisíce, takže s tímhle porovnávám...
Odpovědět
@evca7 taky uvažuji o Alvetu a nebo Nemojanech,příští týden to tam jdeme s holkama omrknout a zkusit jak tam vaří..:) v alvetu jsem byla na svatbě kamarádce a bylo to tam moc pěkný,akorát pro naši rodinu malý..:(Jenom co mi na alvetu vadilo byla ta oddávající,byla taková nepříjemna..V alvetu to myslím vycházelo tak 1000,- Kč na osobu.
Odpovědět
@evca7 právě že nemám..... no mámestejný problém.... první 2 jsou pro nás moc malé :-S alekdyž tak dej vědětc jak tto vypadá, protože mě taky oboje zajímá.....
Odpovědět
Článek se načítá
Nevíte náhodou někdo o nějakém takovém pěkném místě kolem Opavy, Ostravy nebo tam někde? :-)
Odpovědět
Tak se tohle trochu zvrtlo :-. Chtěl jsem dočíst něco o tipech v Čechách a probírá se tu z větší části Morava. Aspoň ty Zápy mi přišly jako dobrý tip. Díky. Hledáme totiž něco mezi Prahou a Libercem, aby tam šlo eventuálně zařídit vše najednou.
Odpovědět
Profilova fotka
No není to ůplně mezi Libercem a Prahou, ale co třeba Dětenice?
Odpovědět
@andik.cz Díky za tip. O Dětenicích jsem tu četl a mám zapsáno. Ale když se najde něco méně profláknuté, tak by to bylo lepší, ale obtížně se to hledá.
Odpovědět
wanhlaf zkus se podívat na apartmán hotel v Jítravě. Stačí do vyhledavače zadat jitrava a najde ti to tenhle stylovej hotel v Luzických horách, vypadá to tam tak trochu jako na statku. Svatbu mohou udělat uvnitř nebo i venku na zahradě a hlavně tam mají luxusní jídlo, mňam. My tam byli na líbánkách a hrozně se nám tam líbilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@wanhalf Taky koukám, že se to z mého dotazu otočilo úplně jinam, ale doufám, že referencí a doporučení i na hotely ve středních čechách například - nakonec přibyde. Já hledám něco od Jižních po Severní Čechy, tak je to snad velký okruh na to, aby se něco našlo ;-)
Odpovědět
@radostacka @mischako Tak už mám odpověď z Allvetu, jestli máte zájem, pošlu do IP. Ale bohužel se jim tam bude střídat provozní a my jsme měli shcůzku už s ním (zatím není moc informovaný), přitom na maily odpovídá ještě stávající provozní. Nabídka není taková jakou jsme chtěli, takže tam budu znovu psát.
Odpovědět
@evca7 jo tak já jestli můžu poprosit, tak bych byla moc ráda...... děkuji
Odpovědět
Tak jsem našel: Starý Kolín: http://www.statek-stary-kolin.cz/svat... V Ráji: http://www.hanauer.cz/penzion_v_raji/... Žernov - Rovensko p. Troskami: www tečka penzion-zernov tečka cz Kdyby měl někdo reference, tak budu rád.
Odpovědět
@evca7 já bych taky poprosila,zajímalo by mě co Vám nabídli.děkuji...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, nemáte nějaký tip na něco takového v Praze, nebo blízkém okolí? Krom těch známých, Zápy, Čertousy, Svornost, Český statek, Léta Páně, ty všechny znám :o( radši by jsme přímo někde v dobrém dosahu mhd, ne tyhle okaje
Odpovědět
Profilova fotka
@wanhalf Nemáte nějaké nové informace o to Statku Starý Kolín? Ten se mi líbí ze všeho asi nejvíce :-)
Odpovědět
Já můžu doporučit penzion ve středních čechách - Liškův mlýn. Měli jsme tam svatbu a bylo to naprosto perfektní. Jak místo, prostředí, tak i služby.
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba něco v okolí Pardubic nebo Hradce králové, popřípadě i Chrudimi? nějak nemůžu nic pořádného najít:) Budu ráda za pomoc:)
Odpovědět
Já osobně mám problém najít něco podobně zajímavého v Beskydech. nemáte nějaký tip (kromě skanzenu v Rožnově)? Děkuji
Odpovědět
nenašel by se tu někdo, kdo měl a nebo bude mít svatbu na Statku Starý Kolín?
Odpovědět
Profilova fotka
@fifina86 My tam svatbu chtěli, dokonce jsme se tam byli i podívat, tak kdyby jsi chtěla nějaké info dej vědět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Statek Starý Kolín vypadá zajímavě, asi se tam zajedeme podívat. Nevěděli byste ještě o nějakém dalším statku nebo hájence v okolí Hradec Králové?
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?