Pronájem místa na kompletní svatbu Jižní Čechy (kdyby bylo nejhůř tak okolí Příbrami)

Ahoj všem, nevíte někdo o nějakém statku, penzionu v okolí Českých Budějovic, Krumlova nebo Lipna? Kde by bylo možné si pronajmout objekt na svatbu do 50 hostů? kde by bylo možné, aby proběhl obřad, hostina, večerní raut, kde by se dalo ubytovat? Chtěli bychom vlastní jídlo i pití, nechceme žádný servis od poskytovatele areálu, takže nám jde čistě o to místo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stepankaxxx zkuste poptat Statek Kloubek, kousek od Krumlova. Je to tam fakt nádherné. http://vladkahollovablog.blogspot.cz/... Na Lipně vím o hotelu Relax, ale tam nevím, jak je to s vlastním jídlem. S pozdravem, Vlaďka
Odpovědět
Vlaďko děkuji za tip:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Možná už je pozdě na mou odpověď, ale my máme Penzion Mauritz, kousek od Lipna. Jsme místem nadšeni :-) Stodola stvořená k vlastní výzdobě, obřad na louce za penzionem. My zvolili možnost oběda a rautu na místě, dodáme si vlastní alkohol (pálenky od babiček, víno od vinaře :-)) Hledala jsem hodně dlouho a narazila jsem na ně úplně náhodou. Pronájem za celý víkend si myslím je velice přátelský. A velkou výhodou je, že to je skoro na samotě, takže žádné rušení nočního klidu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?