Poradíte wellness hotel na mini svatbu? Vysočina

Ahoj, chtěla bych se zeptat na doporučení nějakého hotelu vhodného pro svatbu. Naše požadavky jsou následující: - vířivka a (nebo) bazén - přijatelná cena ubytování (max 3500,-/noc/2lůžkový pokoj se snídaní) ale samozřejmě když se bude pohybovat kolem 2000,- bude to ideální - babyfriendly - hezké místo pro svatbu přímo v areálu hotelu, nebo do 20 km od hotelu (místo může být i zpoplatněno) - dojezdnost od Brna max 3 hodiny, ale raději blíže (Vysočina by lokalitou vyhovovala nejlépe) - zajímavý hotel interiérem Líbil by se nám dle webu třeba hotel Via ironia ve Vysokém Mýtě, ale tam nevíme, kde mít obřad. Dle obrázků se líbil i hotel Galatea v Kosmonosech, ale zkušenost s ním není zcela nejlepší.. Zaujal nás i hotel Lions v Nesuchyni, ale podle fotek nejsou pokoje nic extra, podobný dojem budí i hotel Zlatý orel v Ostravici - co myslíte? Díky moc za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepsi by byl Augustiniansky dum, ale je u Luhacovic...
Odpovědět
Hotel Troyer - Trojanovice (nemám zkušenost) Hotel Horal - Velké Karlovice (krásné prostředí, výborná kuchyně, příjemné ubytování, milý a ochotný personál, fotky na webu odpovídají skutečnosti, jen tam chybí poschoďové garáže)
Odpovědět
@maanule díky, vypadá to pěkně, ale ty ceny už jsou kapku vyšší.. @bonifac13 díky moc! Hotel Horal vypadá fakt hezky, jen na webu nemají žádné fotky okolí hotelu, jak to tam vypadá, je nějaké pěkné místečko pro obřad u hotelu?
Odpovědět
Profilova fotka
Co primo v Brne?
Odpovědět
Ahoj, ve Zlatém orlu na Ostravici jsme byli několikrát a pokoje byly moc pěkné, svatbu jsme tam taky zvažovali, ale je s nimi horší komunikace.. Co se týče Augustiniánského domu v Luhačovicích - je přímo nádherný, tam by se mi svatba líbila, určitě doporučuju, ale myslím, že pro svatbu mají podmínku, že si zarezervujete celý hotel, takže pokud nechcete moc lidí, dost by se vám to prodražilo. Ale třeba změnili podmínky, zkus se poptat.. Hotel Horal je pěkný, ale myslím, že okolí bezprostředně kolem hotelu pro obřad nic moc. To mi tedy přijde lepší ten Zlatý orel. Být Vámi, tak zvolím něco třeba v těch Luhačovicích.. Přímo v Brně jsme bydleli v hotelu Noem Arch a byli jsme moc spokojení, vířivka tam je taky..
Odpovědět
@lafule89 přímo v Brně ne, chcem se taky někam podívat, kde to neznáme ;-) @smileforme díky za rady :-) Jak moc ta komunikace ve Zlatém orlu vázne? Nebylo by to nic náročného, spíš jen zamluvit pár pokojů, vířivku, malou hostinu a konec :-D Zamlouvat celý hotel teda rozhodně nechceme, ty ceny tam jsem koukala jsou už vyšší a vzhledem k tomu, že chceme méně než 10 lidí, určitě by se to nevyplatilo.
Odpovědět
@lady_giraffe Pod hotelem je golfové hřiště, vše je ve svahu. Nevím, jakou máte představu o obřadu - jestli chcete open air, nebo klidně vevnitř. V Karlovicích je dřevěný kostelík z 18.stol. Ohledně svatebního obřadu v hotelu bych se obrátila přímo na ně, podle toho, co píšou na webu, měli by mít nějaké zkušenosti, nebo navrhnout nějaké vhodné místo. Jak už jsem psala, komunikace je velmi dobrá. Případně se ještě můžeš mrknout na hotel Lanterna, který je trochu luxusnější a oslovit třeba i je.
Odpovědět
Včera jsme měli svatbu v hotelu Lanterna - tak jak píšeš, minisvatba (12 lidí včetně nás dvou) - strávili jsme tam celý víkend, domluva s hotelem naprosto luxusní, na matrice bez problémů, oddali nás přímo v hotelu v restauraci Vyhlídka...ještě teď jsme nadšeni (snad nám to vydrží i až přijde faktura :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Perfektní je Hotel Aplaus v Litomyšli. Předem přiznám, že s dražšími hotely zkušenosti nemám - ty, co by se mi líbily, by stály opravdu hodně a než drahý kompromis, raději volíme levnější penziony :-) Ale tento jsme s přítelem vybrali na oslavu výročí (z čehož se nakonec vyklubaly zásnuby) a byli jsme nadšení - mají pěkné pokoje, skvělou restauraci a útulné wellness. Navíc nabízejí výhodné balíčky a krásná apartmá. Plus, Litomyšl je moc pěkné město. Určitě mrkni :-)
Odpovědět
@marteenka30 S tou vyhlídkou máš pravdu - před 20 lety jsme tam byli na lyžáku, tehdy to byl ještě hotel Svit, a pamatuju si, když jsme ráno vyhlédli z okna ... nezapomenutelné... Karlovice jsou celkově úžasné 8-) 8-) 8-) Jo a faktura bude asi masakr..., ale určitě nebudete litovat, pokud se vše vydařilo!!!
Odpovědět
Wellness hotel Nebe - Prichovice
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe Doporučila bych Kongres hotel Jezerka
Odpovědět
Článek se načítá
@ad.elle Díky, Litomyšl je opravdu krásné město, dobrý nápad! ;-) @roozenka @dencinka Díky holky, určitě na to mrknu
Odpovědět
@bonifac13 Jak jsem psala, bylo nás pár, takže myslím, že to cenově vyjde zhruba tak, jako bychom pozvali všechny ty různé příbuzné někam do kulturáku a křepčili, jedli, pili a hodovali až do rána :-) Ale toto jsme si aspoň užili, což bych aspoň já o té druhé variantě říct nemohla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel troyer trojanovice (vyse zminen) - krasne prostredi, vyborna kuchyne, welness. Nebo resort sv. Kateriny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co Sladovna v Černé hoře? :-D Jako prostředí je skvělý, co jsem viděla fotky a když jsem jim sama psala, tak měli už rok dopředu plno na všechny termíny, takže zájem je, což musí svědčit o spokojenosti. Wellness tam máme moc rádi :-)
Odpovědět
@lady_giraffe No ve Zlatém orlu nevím, jak moc komunikace vázne.. Já jsem zaslala poptávku, paní mi odpověděla s nabídkou a já jsem jí odpověděla.. měla jsem poměrně dost otázek, ale už nedpověděla, takže asi tak.. Jako je to tam super, možná bych to zkusila. My jsme se nakonec rozhodli pro Štramberk, taky menší svatba a taky chceme zůstat celý víkend, jsou tam i pivní koupele, ale vířivka myslím, že ne. Co se týče těch Velkých Karlovic, tak bych asi raději volila Lanthernu než Horal, ale nemohu soudit, v Lantherně jsem nebyla ;) No a pak mě ještě napadl jeden tip, pokud to chcete pro těch 10 - 12 lidí a vířivku.. v Beskydech jsou luxusní chaty k pronájmu i s pěknou zahradou.. co to udělat tam a zajistit si catering? Kdyby byl můj drahý ochoten mít takový typ svatby, brala bych to hned ;)
Odpovědět
@lady_giraffe a tady je odkaz www chaticka eu/
Odpovědět
@smileforme Tak o víkendu pojedem zkouknout hotel Zlatý Orel, tak jsem zvědavá, jak se nám bude líbit ;-)
Odpovědět
No tak jsme byli v tom Zlatém Orlu. Hodnocení? Dopadl určitě lépe, než Galatea, každopádně nejsme zcela rozhodnuti. Hotel pěkný, jídlo výborné, vířivka i sauna supr, pokoje taky ALE.... Komunikace trošku vázne a bylo mi sděleno, že malé svatby mohou být pouze v pátek nebo neděli a nebo naprosto mimo sezonu, že se jim nevyplatí v sezoně mít malou svatbu, že mají velké, které si rezervují celý hotel, tak nevím no.. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe A musí vědět, že jde o svatbu? Zabrat si pár pokojů a vzít se jinde by nešlo? (Asi se ptám zbytečné, je mi jasné, že tě to také napadlo :-) )
Odpovědět
@lady_giraffe My jsme ji chtěli v pátek a v podstatě mimo sezónu a komunikace taky vázla :D jsme rádi, že nás napadl ten Štramberk, je to tam krásné a nad malou svatbou neohrnujou nos.. Ale je mi líto, že jste tam jeli zbytečně a jsi zklamaná :(
Odpovědět
@ad.elle Ahoj, no právě že se chceme vzít přímo někde u hotelu... chceme to mít vše v jednom, takže hledáme ideální místo @smileforme No tak vyloženě zklamaná nejsem, pořád je to určitě ve hře, ale budem hledat dál a uvidíme, zda se najde něco lepšího, nebo ne...
Odpovědět
Máte prosím ještě nějaké jiné tipy? díky
Odpovědět
Už tady padl hotel Sladovna v Černé hoře. No problém. Wellnes, bowling, exkurze v pivovaru, muzeum piva, venkovní i vnitřní možnost hostiny i obřadu, grilování, dětský koutek, místo pro kapelu,nádherný sloupový sál, možnost vlastního vína i tvrdého alkoholu - špuntovné myslím 2,500,- ubytování se snídaní od 1400 do 2000 i víc. Novomanželé mají v ceně apartmá s vířivkou. Jednání ve stylu - co si budete přát, stane se. Nad hotelem je v lese kaple sv.Rodiny - lze tam udělat obřad.
Odpovědět
@lady_giraffe A resort Svatá Kateřina? My bychom se tam nevešli, bude nás hodně, ale jinak by určitě přicházela v úvahu.
Odpovědět
Profilova fotka
A co hotel Devět Skal, který patří do sítě hotelů Orea? Je přímo u krásného rybníka. Je to kousek od Nového Města. Anebo úplně úžasný a krásný je hotel Horní Dvůr v Novém Městě. Úžasně tam vaří, ubytování je tam luxusní. Uvnitř areálu je venkovní posezení, udírna, grilování... Je to tam opravdu krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporučuji Svatou Kateřinu, byla jsem tam na wellness víkendu a je to tam úžasné. Jídlo vynikající, milá obsluha, hezké ubytování a hlavně mnoho možností vyžití, je tam golfové hřiště, mají krásné koně... je to opravdu dokonalé místo! ;-)
Odpovědět
@tazmarsu @ivetl13 @secretacka @merethe Díky moc holky! určitě na to mrknu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?