Poradíte nám prosím s místem pro svatbu?

Naše představa je cca 70 svatebčanů, kdy by jsme chtěli, aby svatba probíhala na statku/farmě nebo na nějakém pěkném místě blízko přírody v dojezdové vzdálenosti do cca 120 km od Prahy. Chtěli by jsme začít okolo poledne obřadem a poté do noci pokračovat rautem a zábavou. Také máme bohužel omezený rozpočet. Předem děkujeme za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla náš penzion, který je nedaleko Kladna. Jelikož máte omezený rozpočet, jistě uvítáte naši nabídku na pronájem celého penzionu s tím že jídlo, pití, dekorace atd. si můžete donést vlastní. Pokud Vás nabídka zaujme, prosím kontaktujte mne co nejdříve, termíny se začínají plnit. Přeji krásný den Pokorná
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.skocdopole.cz/index.php?na...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout naše prostory - restaurace s tanečním parketem, pergola s otevřeným krbem, zahrádka ve dvoře, velká zahrada, možnost uspořádání obřadu i u nás... Prohlédněte náš profil, je tam i krátké video o našich svatbách. Najdete nás 4km za hranicí Prahy 5. V případě zájmu, mne neváhejte kontaktovat. Ráda poradím s organizací, i jak lze na svatbě "ušetřit" :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?