Netradiční a méně známá místa na obřad - Ústecký kraj

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, hledám nějaké netradiční a neprofláklé místo na svatební obřad. Nejlépe by nám vyhovovalo místo, kde se dá uspořádat obřad i oběd na jednom místě a to nejlépe v okolí Mostu/Litvínova. Nemáte nějaké nápady???? Ta notoricky známá místa jako Hněvín, Červený hrádek apod. nechceme ;-) Díky moc za případné tipy :-)
Odpovědět
Jezeří, Zátiší...
Odpovědět
Profilova fotka
@luuuciee: Zátiší je kde??? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@petuch za netradiční by se v téhle oblasti dal považovat Selský dvůr v Braňanech, ale bohužel nemůžu za nás plně doporučit
Odpovědět
Profilova fotka
@claire90: původně jsme o něm taky uvažovali - byl to jeden z favoritů, dokonce jsme tam byli na obědě, který jsme spojili s prohlídkou. Prostředí je moc fajn, ale jídlo je vzhledem k těm cenám nic moc a paní majitelka nebyla zrovna vstřícná, navíc jsem na něj v poslední době slyšela samé negativní recenze, takže od něj asi pomalu upouštíme. Můžu se zeptat na tvou konkrétní zkušenost??
Odpovědět
Profilova fotka
@petuch jistě - původně měla být svatba 28.7., jelikož jsem do července byla s přítelem v Německu, museli jsme zařizovat přes emaly, ze začátku bylo vše ok, cena sice vyšší, ale jelikož přítel chtěl také něco netradičního, byli jsme ochotni do toho jít, zařídili jsme matriku, potvrdili konání obřadu, dali 3tis zálohu a jeli zase pryč, bohužel se nám pak přihodila nemilá událost a potřebovali jsme svatbu hodně zredukovat co se hostiny týkalo, tak jsme jeli začátkem července probrat okolnosti alespoň rautu, na což se paní moc netvářila, ale samozřejmě bylo to naše přání.., podklady pro skladbu rautu u sebe neměla v tu chvíli ani jedna strana, tak jsme se domluvili, že to pošleme doma emailem, ona mrkne na množství, pošle zpětně úpravy a dojednáme to tedy takto písemně, ale to byl první zádrhel - na email ani po 2týdnech žádná odpověď a to byl měsíc a půl do svatby, pak se nám vše začalo sypat pod rukama, což chápu že pro provozního to není příjemná situace, ale byli jsme ochotni dát 6tis. za pronájem prostor aspoň obřadky bez rautu tedy, ale ani na tento email nepřišla žádná reakce, po dalších cca 8dnech jsme se nakonec rozhodli raději svatbu přesunout o pár měsíců a i pár metrů dál a až na to nám paní provozní odpověděla, že je jí líto naší situace a že jsme mohli udělat alespoň ten obřad s tím, že by se tam přesunuly ty 3tis ze zálohy na pronájem, což už bylo pozdě ... holky mi tu psaly, že paní je celkem vstřícná dokud vidí, že jsi ochotná platit, pokud potřebuješ něco měnit, rušit a pro ně by to znamenalo menší zisk, už je to špatně a bohužel se nám to potvrdilo
Odpovědět
Profilova fotka
@claire90: díky za info :-), taky jsem tu ty negativní zkušenosti četla, je to škoda, protože to prostředí je moc pěkné. Tak přeju, ať svatba na Hněvíně vyjde. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petuch není vůbec za co :) děkuji, jsem na to zvědavá :)
Odpovědět
@petuch stejná zkušenost. Bohužel ]-( . Zátiší je u autodromu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?