Místo pro svatbu v okolí Frýdku Místku, Ostravy, Čeladné

Ráda bych našla okouzlující místo pro naši svatbu....s možností venkovního obřadu pro mokrou i suchou formu za přijatelný peníz......Jelikož už jsme se začali zajímat, kde kdy a podobně.....Prozatím nás nadchla tato místa....Penzion Setina....ale zdá se nám že je tam dost draho. Pak Hotel U holubů čeladná...sice je levnější než setina....ale stejný problém.....Pak Golf rezort čeladná ale tam chtěji jen za pronájem sálu 15 000 kč....pomožte mi navrhnout ještě další místa kde by to vypadalo alespon z části tak pěkně.....Z toho co mi říkají známí je 1300kč až 1000 kč za hostinu na jednoho docela dost......co si o tom myslíte vy??????
Odpovědět
@katulinenka Pro mě to je taky dost, my jsme to měli zhruba za 700 na osobu, ale do té 1000 je to pořád ještě standart. To, co už šlo nad 1000Kč/os., bylo pro mě prostě moc. :) I když bydlím u Ostravy, nenavrhnu, resp, můžu navrhnout Motobar v Bravanticích u Bílovce, tam jsme to měli my. :) Od Ostravy cca 18km... a byli jsme snad víc než spokojení. :) Svatební hostina pro 50 lidí vyšla s obědem a rauty na cca 45 000Kč. :) A servis byl skvělý, ale nejde to tam mít venku. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Motobar v Bravanticích u Bílovce - absolutne souhlasim.... tam se zenil bracha a atmosfera byla uzasna :))!!!! Jidlo a personal super!!!
Odpovědět
@lienaj Přesně, jak píšeš, pro paní majitelku nebylo nic problém, dokonce ani barva naší svatby - do té doby tam nikdo takovou neměl, tak nám nakoupila všechny doplňky v naší barvě bez problému. :) Moc jsme si to tam užili a o nic se nemuseli starat. :)
Odpovědět
Ahoj, ja budu mít svatbu v hotelu Zámek. Je to 20 minut autem z Ostravy :-) cena na osobu 950Kč, výzdoba v ceně, dort taky, noc v knížecím apartmá. Koukni i na svatební menu, to co tam je napsané, bude na stole pro každou osobu!! Každý si v něm najde svoje 8-) Nejvíce se mi líbí parket :-D
Odpovědět
Teda my tam budeme mít parket, někteří tu místnost využívají na obřad, pokud prší :-)
Odpovědět
my to máme na Nové polaně v dolní lomné.. koukni na jejich stranky ..je tam i ubytko..jedna z nejvyse polozenych restauraci v tom okoli :) novapolanateckacz :-) @katulinenka
Odpovědět
Profilova fotka
Za nás mužů doporucit Resort Horizont v Kunčicích p.O. Super domluva a rozumně ceny. Jinak prý je to pekne i na Hamru na Ostravici nebo na Ondrasi. Jinak si tady najdi tena Svatba v Beskydech. Jsou tam sice starší veci, ale dobre tipy :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj, ti kteří mají zkušenosti s Horizont Rezortem, byla možnost mít vlastní tvrdý alkohol či nealko? Podle fotek a recenzí mě to nadchlo a osobně jsem tam ještě nebyla. Děkuji :-) :-) :-) PS: A kolik stojí ten obřad u nich?
Odpovědět
Profilova fotka
@rentantka Za vlstni alkohol byl poplatek 5 000, ale nam se to vratilo jen na vine, a kde je tvrdy... Vyse poplatku nam prisla velmi slusna oproti jinym podminkam, ktere vyzaduji jina mista v okoli.. Co jsme usetrili na alkoholu, a to vic sme se rozsoupli v rautu :-) Poplatek za venkovni obrad byl myslim 1 000, plus tisicovka na matrice za obrad mimo obradni sin...
Odpovědět
@craki Ahoj, prosím chtěla bych se zeptat ohledně H-resortu. Plánujeme tam svatbu, moc se nám to tam líbí, akorát svatbu máme menší, takže budeme v menším salónku vedle v budově a ve velkém sále bude jiná svatba. Když jste tam měli svatbu nebyla tam také zároveň ještě jedna? Mám z toho trochu obavu hlavně kvůli venkovnímu obřadu. Děkuji za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaja276 U nas tam druha svatba neprobihala.. Ale vubec bych se toho nebala. Pani provozni vi co delaji a obcas se to pry stane. Ja byt tebou tak mam spis strach o jidlo, nez o obrad :-) Ten urcite naplanuji tak, aby ste se s druhou svatbou nepotkali... U nas obrad probihal cely venku, vcetne prichodu nevesty a zenicha, takze urcite ruseni nebudete... Jen je treba promyslet ozvuceni obradu, pokud ho budete chtit. Oni na to nemaji moznosti, a s nama byl nas DJ, ktery si jen nadobicko vyhodil ven z okna... U vas by si asi musel dovnitr hodit minimalne prodluzovacku, takze by spis on obtezoval druho svatbu.. Ale to nevim jak mate vymyslene :-)
Odpovědět
U nás bude svatba v Loděnici ( u Opavy), osoba do 850 kč...kamarádka měla v Beskydech Ondrášův dvůr (tak nějak se to jmenovalo) a vyšlo je to myslím na 750 kč (ale byl tam jiný majitel)
Odpovědět
Článek se načítá
@craki Tak už jsem to zjišťovala, obřady budou od sebe 1,5 hodiny, takže budeme mít prostor my i oni a nebudeme se navzájem rušit :-) Hudbu u obřadu určitě chtít budeme, s DJ ještě zvažujeme, tak uvidíme co nakonec vymyslíme, ale děkuji za info.
Odpovědět
Hotel Relax Kyčera na Prostřední Bečvě, s paní majitelkou se dohodneš na všech nadstandartních službách, velice ochotní a milí, jídlo exlusivní!!! Mrkni na můj fotoblog Pokud to chcete bez ubytka, tak si myslím, že do té 1000,-/os. se vlezete. Pro novomanžele je svatební apartnám v ceně, výzdoba obřadního místa a stolů je myslím, taky v ceně. mrkni na www.kycera.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?