Místo obřadu - jižní Čechy- prosím pomozte

Profilova fotka
Prosím o pomoc! Svatbu máme naplánovanou na 1.9. 2012. Pro jistotu jsem již před 3 měsíci zamluvila radnici v Č. B. , ale snila jsem vždy o svatbě venku! Všechna místa, ale selhávají. Plno je v zámeckých parcích- na Hluboké, ve Zlaté koruně, v Třeboni, na Kratochvíli, v Borovanech, na Kuklově, na Žumberku. Nemáte někdo nějaký nápad? Už jsem zoufalá. prosím poraďte.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme hostinu na Svachově dvoře (u ČK) a původně jsme tam chtěli mít obřad, ale bohužel - když jsem volala 6 měsíců předem na matriku v ČK (která je tam místně příslušná), v náš termín měli čas nejdříve v 15 hodin a to my jsme nechtěli... Tak se zkus mrknout na jejich stránky nebo ještě lépe - zajeďte se tam podívat, nám se tam moc líbí ;-) www.villagegolfhotel.com
Odpovědět
Profilova fotka
Tam to vypadá krásně, určitě jste vybrali dobře. My místo na hostinu máme. Bude to v Homolích (ca 2km od Č.B.), ale jedná se mi právě o ten obřad... tamní starosta může jen ve 12:30 a to je pro nás zase moc brzy. Přítel je Němec a jeho strana jede z daleka.
Odpovědět
Co Tercino udoli u Novych Hradu?
Odpovědět
známá měla obřad na Dívčáku a moc hezký.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj , my jezdíváme do Třeboně na kola, a bydlíme na jednom mlýně,kde je v jeho blízkosti Pergola u sv.Víta, je tam i malý kostelík, jestli se tam oddává nevím. Ale jsou tam kolem dva rybníky a je tam nádherná atmosfora. Koukni na webu. Kdybychom bydleli v Jižních Čechách, tak by jsme to určitě udělali tam. Je tam u Vás vůbec všude krásně,strašně rádi tam jezdíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme na Kuklově, ale už jsi psala, že je tam plno, tak co ZOO v Hluboké?
Odpovědět
@barbar84 hostinu máme na statku v Žabovřeskách. Včera jsme se tam byli podívat a doladit detaily, majitelé se zmínili, že zrovna minulý víkend byla svatba i s obřadem u nich na statku. Je to tam překrásné, upravené a majitelé jsou moc milí a ani tam není draho, kapacita restaurace velká (mají za sebou i svatbu s 90 hosty). Nevím jestli na 1. 9. mají volno, ale určitě by to za pokus stálo. Pokud budeš chtít kontakt, napiš mi do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba tady http://www.helfenburk.estranky.cz/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
ahoj carllin, můžu se zeptat jak jste byli spokojeni se svatbou na statku č.3 a nemáš nějaké fotky?dík J.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás najdete prostory pro vše na jednom místě a jenom pro vás...nejlepší je ale osobní návštěva místa.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já můžu doporučit naše místo svatby - http://www.penzion-kaminek.cz/cs/. Vyšli nám hodně vstříc (dokonce kvůli nám posekali trávu na vedlejším poli, aby se tam mohl konat obřad :D) a ohlasy svatebčanů byly taky dobré .. Kdybych nevolila Kamínek, tak druhým v pořadí byl http://www.statek3.cz/
Odpovědět
A zkoušela jsi hrad Zvíkov? Loni jsem tam byla na svatbě kamarádce. Obřad měli na hradě a zbytek v hotelu Zvíkov. Ubytování je možné jak v hotelu, tak v bungalovech. Vedle restaurace je salonek s dětským koutkem. Večer pak můžete jako my grilovat venku na terase, kde je trampolína, houpačky a bazén. Slyšela jsem, že to má teď nový ředitel a že předělávají webovky, tak kdyžtak asi bude lepší kontaktovat přímo recepci, než studovat webovky. Od hradu je to cca 2 km. Bylo to fakt krásný. Personál super. Jídlo výborný. Prostřední nádherné a romantické.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj, sice už to zde bylo zmíněno, ale také můžu doporučit penzion Kamínek. Domluva s majiteli i obsluhou byla velmi dobrá, s ničím nebyl problém (a to jsem byla opravdu náročná). Měli jsme tam obřad, hostinu i večerní zábavu a vše proběhlo na jedničku, opravdu si nemůžu na nic stěžovat. Navíc je to moc krásné prostředí, takže fotky taky super :)
Odpovědět
@barbar84 Můžu poprosit o název té restaurace v Homolich? Taky stále hledám,ale místo pro oslavu. Jinak místo pro obřad je prý teď oblíbené u Holašovic stonehenge.
Odpovědět
@denissima Ahoj měli jste v Kaminku vše zamluvene?
Odpovědět
@ajavel Ahoj, ano, vše jsme domlouvali během jara (svatba v srpnu).
Odpovědět
No.My bohužel musíme od Kaminku upustil. Hudba prý jen do deseti,kvůli hostům, jinak se mi to tam moc líbilo tak mě to mrzí, ale mají tam ubytované, ani půl roku dopředu není dost času, alespoň letos je to tady v jižních Čechách vážně narvaný,všude.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Vyvarujte se statku 3 v Zabovreskach. Majitele znicili svatbu mym kamaradum, kdyz hrube a sproste nadavali hostum a nekolik hodin resili - bohuzel s novomanzeli - "problem" spocivajici v tom, ze 2 svatebcani vlezli do zahradniho bazenku, ktery byl odkryty a bez jakehokoli zakazu koupani (tento statek lka na bazeny a sauny). Neco neuveritelneho, otresne, sproste a neomalene jednani majitelu, kteri zjevne nepochopii, ze svatba je zivotni udalost a maji se snazit prisoet k tomu, aby vse probehlo v poradku a ne hostum nadavat a hrozit rozpustenim svatby. OPRAVDU SI DOBRE ROZMYSLETE, zda chcete svou svatbu mit i takovych lidi...
Odpovědět
Nevím, zda tu holky čtete ještě tyto recenze, ale nemůžu si pomoct a musím se podělit. Taky mám čerstvou velmi negativní zkušenost se statkem 3 v Žabovřeskách. Majitelé se chovali naprosto hrozně. Kvůli kravině (lehce ohnutý reflektor, který jsme si s jejich svolením půjčili) vyvolali večer konflikt, do kterýho zatáhli novomanžele i jejich rodiče a půlku svatebních hostů. Nám, hostům, který jsme se snažili to klidnit, sprostě vynadali a naprosto zničili atmosféru. při tom se jednalo o blbost, za kterou si druhý den naúčtovali 200, -Kč. Straně nepříjemnej zážitek a je mi líto ženicha a nevěsty, protože měli zkaženej celej večer :-((( Tohle jsem fakt nikdy nezažila. Důrazně nedoporučuju!!!!
Odpovědět
Ahoj holky, já s vámi musím nesouhlasit. Byla jsem na statku v Žabovřeskách již dvakrát na svatbě kamarádek a v obou případech byla svatba úžasná. Krásné prostory, uzavřený objekt pouze pro vás, kapela hrála do 22 hodin venku, obsluha úžasná, usměvavá a ochotná. Jídlo bylo perfektní, všichni jsme se opravdu skvěle nadlábli a proto jsme se s přítelem rozhodli, že svatební hostinu včetně obřadu uspořádáme také u nich. S paní majitelkou je skvělá domluva,vždy rychle zodpoví naše dotazy, vše nám vysvětlí. Za sebe nevidím žádný problém, proč bych tam hostinu neudělala, kdo ví, jak vaše "problémy" s majiteli vznikly (mně třeba nepřijde normální lézt na svatbě do bazénu či ničit jejich věci, ať už jde o jakoukoliv hodnotu majetku)....za sebe mohu jen říct, že se majitelé i během večera kamarádek ptaly, zda je všechno v pořádku, jestli jsou spokojené a jestli nám (hostům) chutná. :)
Odpovědět
Souhlas se Smive, statek č.3 nebrat! Nám zrušili rezervaci bez udání důvodu, známou zase natahli o 20 000,- za raut. Najděte si tady vlákno o Statku č.3...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, my s přítelem máme teda jen kladné zprávy ohledně Statku 3. Sama tam plánuji svatbu příští rok i s obřadem. Nicméně jsme tam byli v roce 2015 na kamarádky svatbě a doslova nás to nadchlo. Kamarádka co si s majiteli domluvila, to také sedělo. S ničím nebyl problém. Majitelé ochotní. Ke změnám v jídelníčku v den svatby také nebyl problém. Jídla i pití absolutní dostatek. Totéž se nám potvrdilo o rok později na svatbě přítelova kamaráda, který ji měl také na Statku. Majitel mu dokonce poskytl motocykl k fotografování. Nyní jsme si rezervovali červen a po osobní schůzce, která byla naprosto v pořádku, tak neshledávám žádná negativa.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj nevěsty, poraďte mi prosím místo na svatbu. Písecko, Strakonicko. Kromě Jedraže, zámků a hradů. Nejlépe vše na jednom místě. Mod děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
lucikici21 Píšete ne zámek, ale i přesto bych se ráda podělila o zkušenost. MY jsme měli svatbu na zámku Mitrowicz. Obřad jsme měli civilní a konal se v zámecké zahradě. Oběd, který jsme měli zajištěný od budějovické restaurace byl výborný a byl v hlavním sále zámku. Večerní zábavu jsme se rozhodli uspořádat v přízemí, kde se nachází nová kuchyň a velmi hezký bar. Zámek velice doporučuji. Skvělý přístup zaměstnanců zámku mne ohromil.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?