Místo na svatbu v Jablonci nad Nisou/Liberci

Ahoj, poradíte mi prosím hezké místo pro obřad a svatební raut na liberecku, jablonecku? cca 70 lidí, bez ubytování. Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@martamyska Jako, že všechno na jednom místě a nebo s přejezdem?
Odpovědět
nejlíp na místě, ale budu ráda za všechny typy =)
Odpovědět
Profilova fotka
70 lidí je dost, pokud chceš tabuli...my měli problém i s 60 - to už byl takový strop. Ale jestli tabuli nechcete k rautu, tak to bude asi jednodušší ;) My měli obřad venku u kostelíku v Bedřichově, uvnitř jdou jen svatby církevní. A hostinu jsme měli na hotelu Jelínek, dalo se v pohodě přejít pěšky (cca 4 min.), byli jsme spokojení (hlavně jsme měli oddělené místnosti pro jídlo a pro zábavu) jinak lze obřad třeba v kostelíku v Loučné, to není svěcený kostel, takže civilní obřad není problém a pak velkou kapacitu má chata Jarmilka - to je ale verze s dojezdem, tam jsme byli na svatbě kamarádům v r. 2009 a supr, ale teď nevím. A možná by šel obřad udělat i tam na zahradě. My se fotili v lbc. muzeu a dělají tam i svatby a tam se nám líbilo moc. Kdybychom se brali potřetí, tak asi tam :D Pokud jsi spíš myslela něco pronajmout a tam to mít celé ve své režii, tak to neporadím. To se mi líbil jen statek v Ondříkovicích.
Odpovědět
Profilova fotka
@martamyska Ahoj, my také sháníme pro podobný počet osob restauraci na raut... nejspíš to bude bez svatební tabule, nebude oběd, ale pouze odpolední a večerní raut.. Byli jsem se podívat na Jarmilce, je moc pěkná a je tam příjemný personál. Hned na proti je penzion UKO. Jinak na Bedřichově je Penzion Styl - mají moc pěknou zahradu a jsou schopní ti uspořádat na zahradě obřad, raut, hudbu..cokoliv se s nimi domluvíš. Majitel je můj spolužák. Jinak raut a hostina je také možná na Lestní chatě. Jako další námět je například i s obřadem venku penzion U Čápa v Příchovicích - moc pěkné místo. Petřín v Jablonci... nebo Rašovka - Trnčí pod Ještědem.. My nejspíš budeme mít obřad na radnici v Liberci, ale raut také ještě nevíme.
Odpovědět
holky, díky moc za typy, všechno si objezdíme. Ta radnice v liberci nás už taky napadla.... ale já pořád sním o altánku v přírodě, no, což se moc neshoduje s jabloneckým počasím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martamyska No jo, Jablonec je noční Evropy, se vždycky říkávalo :) Z toho máme taky strach... My se pojedeme ještě jednou podívat na Nový Falkenburk, tak jsem zvědavá, jak to u nás dopadne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,doporučuji Obří sud na Javorníku. Rádi Vám svatbu pomůžeme zrealizovat.Kostolnik
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@kjlb na obřím sudu jsme se byli ptát (jako jedno z prvních míst), ale odmítli nás. Že neuzavírají společnost a musí být otevřeni pro pocestné atd. Máme velkou svatbu, je nás přes 80 a tam se nám to moc líbilo a dobře tam vaří.... škoda no, tak nakonec má velký kšeft Uko v Bedřichově =)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Dobrý den, martamyska mužu se zeptat jaká byla hostina v Bedřichově v penzionu Uko?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj, měli jsme svatbu v Bědřichově na Jarmilce - je to docela velký penzion, celý ho pro Vás uzavřou, je zde i možnost ubytování. V 1. patře je salonek ideální pro svatební hostinu a v přízemí restaurace, kde se odehrával věčerní raut a zábava. Venku je malé hřiště pro děti a event. se dá posedět i venku (nám pršelo, takže jsme měli vše vevnitř). A velká pozitiva, velice milý personál úžasná domluva, přijatelné ceny, jídlo výborné a možnost si přivézt vlastní destiláty a víno - tam se platí špuntovné, ale i tak se to vyplatilo. A a't přemýšlím, jak přemýšlím nic mě nanapadá co bych vytkla. Dokonce 2dny po svatbě nám volala paní, že jsme si zapomněli odvézt 2 lahve červeného vína, tak až budeme mít cestu ať si pro ně dojedeme, kdyby nám nevolali, vůbec netušíme, že to tam zůstalo. Prostě plná spokojenost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Já mám aktuální info asi o deseti místech, kdyby chtěl někdo oživit diskuzi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak k dnešnímu dni máme variantu - UKO nabo KRÁLOVKA. Ani jedno není úplně ideální, tak nevím...snad to nedopadne, že se na to letos nevyprnem..:/
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít svatbu taky letos - obřad na radnici v Jablonci nad Nisou a místo oběda a párty budeme mít v Hotelu Na vyhlídce (Kořenov) jinak dobrá je prý restaurace U Antoníčka (nebo Toníčka) už nevim :o) v Maxově. Jo a ještě jsme koukali na chatu Slovanku, případně http://www.drevonahotel.cz/cs/o-nas/
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli svatbu na Jarmilce v Bedrichove a byli jsme velmi spokojeni! Úžasné misto a skvělý přístup! Doporučuji;)
Odpovědět
Profilova fotka
Tanvald hotel Bon
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?