Měla jsi svatbu na zámku v Bartošovicích? Jaké to bylo?

Profilova fotka
Ahoj holky měla jste některá svatbičku na zámku v Bartošovicích? Budeme se tam brát a chtěla bych se jen zeptat jaké o tam bylo a nějaké fotečky nebo tak děkuji vše pa vladka
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Švagr se tam ženil. Je to tam moc pěkné a krásná zahrada akorát ta jednotvárná hudba při obřadu se mi nelíbila. Hrála jedna krátká melodie furt dokola :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Aha no to není hezké teda no, já se na tu hudbu ještě zeptám. Sice my tam budeme mít hudbu pak vlastní v sále. Neměla by jsi fotečky, jak to tam vypadalo?
Odpovědět
Profilova fotka
:-) holky to už žádná nenměla svatbu na zámku v Bartošovicích? Je tak vyhodna nabídka že mě to udivuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak k té hudbě musím napsat že já jsem jí vůbec jako nevěsta nevnímala a byla jsem s ní spokojená. Takže mi bylo jedno zda hraje jednotvárná hudba nebo něco jiného pěkného. Před řečí starostky nám paní přednesla moc pěknou básničku a když mluvila starostka, tak jsem poslouchala a vnímala jí, takže nevím, jak dlouho a jaká hudba vlastně hrála. Myslím si, že pokud to bude to jediné, co se Ti nebude v Bartošovicích líbit, tak že to není důvod tam svatbu nemít.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak v Bartošovicích na zámku jsme měli jak obřad, tak oslavu, tak ubytování a vše bylo 100%.
Odpovědět
Profilova fotka
no vypadá to krásněě už máme termín takže hurá dopříprav děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj ja jsem tam svatbu nemela, ale byli jsme se tam s manzelem podivat. Vsichni znami to tam chvalili a byli spokojeni. Nam par veci vadilo ale pro nekoho to muzou byt uplne blbosti,napriklad je tam takovy divny zapach, strasne tam vrze podlaha a je to potom slyset i na videu, ale zahrada tam je pekna. My jsme objeli tech obradnich sini vice pekne to bylo i v Tiche zalezi kolik mate lidi. Ticha je tak pro 30 -40 my jsme si nakonec vybrali Frenstat. Hodne stesti
Odpovědět
Profilova fotka
Ciko děkuji za názor ty věci co jsi psala nám nevadí, mi budeme mít asi 60 lidí a potřebujeme je někde ubytovat takže to máme z pátku do neděle pronajaté. Zahrada je super, snad vyjde počací v ten den no ale máme to až příští rok tak uvidíme.
Odpovědět
Tak preji hodne stesti se zarizovanim at Vam vsechno klapne
Odpovědět
Vanillo, jejda, tolik lidí? a obřad budete mít taky na tom zámku? já jen že obřadní síň je docela malá (nás bylo cca 35 ) a taktak jsme se tam vešli.
Odpovědět
Profilova fotka
CIKO děkuji PRADA no na obřad bude jen půlka a na večerní rautík bude ten zbytek takže vlezeme snad hihihii díky za názor paaaaaaaa
Odpovědět
Profilova fotka
Pradi a máš nějaké fotečky??? Ráda bych se jen jukla jsem zvědava hihiihihih
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak my jsme si zrovna dneska taktéž domluvili obřad na zámku v Bartošovicích a musím říct, že jsme z té atmosféry tam byli velmi mile překvapeni. Chystáme totiž svatbu docela narychlo - žádné roční přípravy, bereme se už za 2 měsíce, a původně jsme měli mít obřad na zámku v Havířově. Když srovnám tyto 2 místa, tak je to nebe a dudy. Jsem ráda, že to v Bartošovicích klaplo. Také uvítám, pokud má některá z Vás fotečky, ráda se podívám.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, je tady nějaká, která měla nebo bude mít svatbu na zámku v Bartošovicích?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
pavla737 • 16. říjen 2010 ve 13:36 Ahoj holky, nevíte někdo, jaké to je na zámku v Bartošovicích? Uvažovali jsme o tom, že bychom tam udělali svatbu, protože to vypadá krásně, ale ještě jsme neměli o nikoho žádné reference.. motylkovi • Dnes v 10:53 Ahoj, my tam taky plánujeme svatbu. Známí ji tam měli minulý rok a byli nadšeni.
Odpovědět
Ahoj, já se chystám na zámek v Bartošovicích teprve podívat, ale na fotkách vypadá úžasně. My budeme mít cca 60lidí na svatbě, tak říkáte, že je to tam malé, že se nevlezeme?
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se tam brali letos v kvetnu. puvodni plan byl svatba venku, ale kvuli povodnim byla svatba vevnitr a i tak to bylo super. pani z matriky byla moc mila, cenove to vychazi mnohem levneji oproti jinym zamkum. navic je v jeden cas je jen jedna svatba, takze umoznuji presun obradu pri spatnem pocasi z venku dovnitr. a mezi obrady, tj. od skonceni jednoho do zacatku druheho, je cca 30minut pauza, takze zadna honicka pote. za sebe muzu urcite doporucit.
Odpovědět
Profilova fotka
ivaven. • Dnes o 12:18 Ahoj, prosím máte někdo více fotek z obřadu na zámku v Bartošovicích? Mám strach aby nebyly fotky v pozadí hodně tmavé. Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@domika007 Ahoj, já jsem měla svatbu loni v srpnu a fotky jsou super. Samozřejmě fotky, kde jsou stěmy bílé vypadají jinak, ale pokud se ti líbí to tmavé dřevo tak bych se nebála. Taky záleží asi na fotografovi. Když tak dej vědět a já ti pošlu fotky. Iva
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaven meli jsme tam svatbu loni v kvetnu, fotky se mi tmave nezdaji, ty zdi nejsou ciste drevene, navic je tam okno a velky lustr. prikladam par fotek.
Odpovědět
Svatbu jsme tam měli 5.9.2010, svatebčanů cca 60, obřad, ubytování, hostina, vše na jednom místě, výsledná cena luxusní, vše super. Navíc tchán s tchýní bydlí hned naproti ;) a mají tam cukrárnu. Pokud by měla některá nevěsta zájem, dá se domluvit výroba cukroví, dortů atp., stejně jako kočár s koňmi, dekorace na klíč (prodávám svatební dekorace - tak mě moje svatba nadchla, že to teď dělám pro druhé nevěstinky ;-), Šiju polštářky na prstýnky, svatební podvazečky (vše laděné do barvy, svatební vývazky, jmenovky na stůl... Pokud by měl někdo zájem, napište email, můžu poslat fotečky výtvorů. (Přikládám pár foteček ze své svatby - stoly jsem si dělala sama, taktéž vývazky a květinová aranžmá). Jinak Bartošovice rozhodně doporučuji, protože kde seženete všechno pod jednou střechou (odpadá přejíždění aut atp).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj, obnovuji toto téma - kde se taky zeptat lépe než na brms že... Můžu se zaptat, zda je možné venkovní obřad přesunout do vnitřních prostor v případě nepříznivého počasí? Jak je to s ozvučením a výzdoby obřadu a hostiny? Dá se pronajmout jen část prostorů? Kolik je tam pokojů na ubytování, kolik lidí se vejde do restaurace a cca cena na osobu? No, asi jsem na hodně věcí ještě zapomněla, tak můžete napsat všechno, co víte Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo se zatím nenašel, kdo by se podělil se zkušenostmi? To je hrozné, když je člověk zvědavý :-D sice jsem psala na konkrétní instituce, ale jednak odpovědi na konkrétní otázky byly dost obecné a jednak osobní zkušenost je pořád osobní zkušenost. Dělá mi "starost" hlavně příprava výzdoby, povlečení postelí, úklid po hostině apod. - dá se nějak domluvit, že za peníze nám to přichystají nebo by to bylo za všech okoností na našich bedrech?
Odpovědět
@ginich Ahojki, já jsem chtěla obřad venku, ale ráno sprchlo, tak nám ho v pohodě udělali ve vnitř. Domluva je někdy trošku složitější na obci Bartošovice, ale v reálu udělají první poslední, co si navymýšlíš. Nic jsme po svatbě neuklízeli, jen jsme si odnesli co zbylo, všechno bylo zabalené, nachystané, dokonce nám půjčili hrnce na převoz. Jestli jde pronajmout jenom něco, tak to nevím. My jsem měli asi 50 lidí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj, rada bych se zeptala nevest, ktere svatbu v bartosovicich jiz meli, jake bylo jidlo, atmosfera atd. Pripadne mi prosim poslete na kolik vas to vyslo a kolik jste meli lidi do IP. Diky moc:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
ahoj nevěstinky, uvažuji s přítelem o svatbě v Bartošovicích, neměli jste někdo svatební hostinu i venku nebo se dá jen vevnitř? díky za info :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, které měly svatbu na zámku v Bartošovicích venku pod platanem, jak jste byly spokojené? Jak to vypadalo? Případně jestli by jste některá nemohla poslat fotku, jak to bylo připraveno. Nebo si to můžeme naaranžovat sami? Svatbu máme s přítelem 13.4.2013, uvažujeme o obřadu venku, snad výjde počasí. Ale neumím si představit, jak to bude vypadat. Moc díky za info
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Chtěla jsem se zeptat, zhruba kolik jste platili za svatební hostinu na zámku. My tam máme svatbu za 14 dní (20.4.) Moc díky, pomůže.
Odpovědět
@katy22 Ahojky moc se omlouvám předem, za tak troufalou otázku, ale plánujeme s přítelem svatbu a moc se nám líbí zámek v Bartošovicích, ale nemáme vůbec představu, na kolik by nás to tam vyšlo. Mohu se zeptat přibližně kolik to tak výjde. děkuji
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?