Máte fotky ze svatebního obřadu ve Slavkově u Brna?

Profilova fotka
Ahojky. Můžete mi prosím někdo poslat pro představu nějaké fotky z venkovního obřadu ve Slavkově u Brna? My tam budeme mít svatbu venku příští rok v červenci. Koukala jsem na stránky zámku a pěkně mě to vyděsilo - je tam jedna fotka z obřadu venku úplně vpravo dole a zdá se mi to dost otřesné - ty židle a téměř žádná výzdoba, tím bych se snad ani nechlubila :-( Vypadalo to skutečně tak? Prosím o fota. Díky všem! Jája
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jajo. Byla jsem tam předloni na jedné svatbě. Oni tam nemají vůbec žádnou výzdobu. Jen takový starý červený židle které vždycky vynesou ven ze zámku. Bývá to vpravo pod stromy u fontány. Jestli chceš nějakou výzdobu, tak si jí musíš zajistit sama. Jenže v tom Slavkově to v červenci pojede jako na běžícím pásu, tak nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak přesně tu fotku s těma starýma židlema jak z kanclu mají na těch stránkách. Tak to jsem v šoku.. Za 5.500 Kč za obřad, který trvá chvíli jsem čekala parádu jak hrom :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to nečekej. Co si tam nepřineseš, to tam nebude. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, měla jsem tam svatbu letos stejně jako ostatní nevěsty z diskuze Slavkov u Brna - zámek. CO vím, tak všechny jsme měly svatbu uvnitř v zámku - a tam si rozhodně na málo výzdoby stěžovat nemůžeme... :-) Krásně nachystaný, všude kytky a ty prostory sálů... :-) Zkus kouknout na naši diskuzi a naše fotoalba, třeba si to rozmyslíš a budeš chtít mít svatbu uvnitř v zámku.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka tam má svatbu v červnu a řekli jí, že to bude venku protože kaple která je vyzdobená se bude opravovat. Kdyby pršelo tak jako náhradní řešení je ještě sál v 1. patře a tam to prý stojí 9000 korun. Celý zámek se teď opravuje. Byli jsme tam v před třemi týdny na oslavách Napoleona a na nádvoří mají zedníci postavené lešení.
Odpovědět
Profilova fotka
O těch opravách jsem věděla, chtěli jsme nejdřív kapli, ale ta bude pro svatby zavřená:-(, tak jsme chtěli nějaký sál, ale paní na matrice nás ukecala na obřad venku, že prý je v červenci v zámku strašný vedro a vevnitř je pouze mokrá varianta - kdyby pršelo. Ale teď nevím, podle té fotky se mi to vůbec nelíbí, tak až tam pojedem, budu trvat na obřadu vevnitř, snad zas takový vedro nebude..
Odpovědět
Profilova fotka
Jajo, já si myslím, že Ti to ve vnitř stejně neudělají. Jestli je to v ten den venku, tak to budou mít asi všechny svatby venku. Nedovedu si představit, že by ty klávesy a všechno kvůli jedné svatbě stěhovali dovnitř.
Odpovědět
Profilova fotka
No uvidíme, budem to muset domluvit osobně. Paní mi v náš termín dávala i na výběr Rubensův sál, tak jsem si myslela, že by to třeba šlo i tam..Každopádně, kdyby měl někdo nějaké fotky z obřadu venku, prosím, pošlete mi je.Díky!!
Odpovědět
Profilova fotka
To je ten sál za těch 9000. Ta cena je teda hrozná :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já tam měla svatbu a moc se mi to líbilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Tady holky co se ve Slakově braly ;-) http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jo měli jsme to v tom Rubesnsově sále ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pavla: za 9.000? To snad ne, mně paní říkala cenu 4.500 za ten sál, mají to tak i na netu..tak nevim teda..
Odpovědět
Profilova fotka
Misicka: diky, na tve album jsem se uz jednou divala, moc hezky..o te diskusi vim, ale uz si myslim, ze jaksi odbocila od tematu, je tam uz 85 stran, holky se tam bavi o kde cem a fakt se mi to nechce cely cist..precetla jsem si par stranek ze zacatku..
Odpovědět
Profilova fotka
Já jen kdyby jsi se chtěla na něco zeptat skrz to místo tak není problém do té diskuze napsat ;-) Jinak je fakt, že už tam jsme nějaký ten rok takže už se bavíme o všem možným, ale rádi poradíme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já měla svatbu ve Slavkově na zámku jen v kapli, takže nevím, kde mají svatby venku, ani nevím, jakou tam mají výzdobu, ale myslím, že to snad tak hrozné není.. nevím. Píšeš, že jsme na té naší diskuzi odbočily od tématu - asi ano, ale to jen proto, že tam jaksi letos nechodí tolik nových nevěst, co loni... a zdá se mi to divný, že by nebyly žádný nevěsty tady na stránkách, co budou mít svatbu ve Slavkově na zámku? ;-) Jak vidím, tak asi ne... tak se kdyžtak zkus někdy "zastavit", a třeba Ti holky poradí víc, než my s Míšou... ;-) A jinak ta cena 9.000,-, to je možná sál Historický, ten největší, kde se pořádají i koncerty... A k té rekonstrukci - ono se to bohužel někdy udělat musí, a na nádvoří zámku to už je neúnosnej stav, jak je to všechno mokrý, a oprýskaný... pak bude zámek jako ze škatulky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A tady je odkaz na ceník za pronájmy na zámku, cenu 9tis teda nikde nevidím, tak to je nějaká fáma: http://www.zamek-slavkov.cz/cz/svatby...
Odpovědět
Profilova fotka
Je to možný že je to míň. Mě to takhle řekla ta kamarádka. Nikde jsem to neověřovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Ta cena 9000 je fakt přemrštěná a rozhodně to tolik nestojí... Náš nádherný Divadelní sál stál 5500 a i v roce 2009 bude stát stejně... Lešení tam bylo i na našich letošních svatbách, jak psala Lenča, někdy se to opravit musí... :-| Jaajja: klidně nám napiš na diskuzi a co kdo bude vědět, tak ti odpoví. Nemusíš číst celou diskuzi... Myslím, že nebudeš litovat, že budeš mít svatbu ve Slavkově. A pokud se ti to nějak nezdá, tak máš pořád čas to změnit.
Odpovědět
Profilova fotka
My dali za náš Rubensův taky kolem pěti tisíc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatby venku se konají vedle fontány je tam postavena pergola. Vypadá to decentně, ale pěkně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ceník (ceny včetně 19% DPH) Pronájem prostor na svatební obřad Rubensův sál 4.500,-- Kč Divadelní sál 5.500,-- Kč Historický sál 7.500,-- Kč Zámecký park (přes agenturu) 4.500,-- Kč Zámecký park (obřad v parku) 5.500,-- Kč Fotografování v interiérech 600,-- Kč V ceně pronájmu prostor za svatební obřad je zahrnuta květinová výzdoba sálu a možnost fotografování v interiérech
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.zamek-slavkov.cz/cz/svatby...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to teda koukám. Oni mají na tom webu pěkný obrázek z venku a dokonce i koberec a výzdobu. Kamarádka co tam měla svatbu tak tam neměla vůbec nic. Jen ty židle a stolek na podpis a když jsme tam byli loni v létě v parku, tak tam byli obřady a také bez výzdoby. Žádná pergola ani koberec. Doporučuji se pořádně zeptat, protože ta fotka vypadá jako kdyby to tam vyzdobila nějaká svatební agentura jen pro toho kdo si jí objedná.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Obnovuji tuto diskuzi. Zajímalo by mě jak to nyní. Přemýšleli jsem bud nad kaplí nebo venku v parku. Je to s tím zdobením venku i teď tak strašný nebo se to už zlepšílo? Díky
Odpovědět
Nabízeli nám nějakou základní výzdobu. Jestli to chceš ale opravdu TOP, tak zkus nějakou agenturu. My o Slavkově uvažovali, ale nakonec to tam mít nebudem
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?