Kdo mi v Brně udělá gelové nehty na svatbu?

Ahojte, chtěla bych si nechat udělat na svatbu gelové nehty. Můžete mi doporučit někoho v Brně? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj já mám dobré zkušenosti s novým studiem v králově poli ghstudio nebo pod semilasem je otevřená nová kosmetika ataky tam dělají nehtíky
Odpovědět
Já mám bezva zkušenosti se studiem Leny v pasáži hotelu Slovan...sice tam chodím na porcelánový nehty, ale ségra si tam dělala gelový a pořád super!! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahojky mohli by jste mi nekdo doporucit nekoho kdo dela porcelánové nehty? Děkuji moc
Odpovědět
Ahoj.A holky ty porcelánový nehty v hotelu Slovan stojí? Porcelánový jsou lepší než gelový?
Odpovědět
Já jsem měla acrylové i gelové nehty, teda gelovky jsou neporovnatelně lepší, vypadají přirozeněji :-) Chodila jsem do salonu Venuše na Orlí, nehty dělají pěkné, ale vcelku drahé :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ted je na trhu novinka. Gelakryl - vypadaji jak gelovky, ale jsou pevny jako akrylovky. Moje nehtarka ho bude ted objednavat, tak se uz tesim
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky. Já jsem objednaná den před svatbou do salonu Nail expert v Brně na Josefské. Máte někdo zkušenosti s tímto salonem?
Odpovědět
Profilova fotka
Chodím do salonu For you ve středisku Vysočina v Brně Řečkovicích pod konečnou. Je to sice kadeřnictví ale nehty tam modeluje paní Miriam Drápalová - dělá gelové, akrylové i porcelánové. Mě teda akryl drží víc. Paní Miriam jako nehrařku i pedikérku můžu jen doporučit.
Odpovědět
Katchen a kde to přesně je v té Vysočině?
Odpovědět
Profilova fotka
je to vedle Nonstopu Nešvil - Má to takový docela škaredý fialový dveře. je tam i kadeřnictví a kosmetika - prostě komplet salon. Já tam ale chodím jen na nehty a pedikůru. :-)
Odpovědět
No já sem měla gelový jednou a do týdne se mi oloupaly, ale to připisuju ne příliš kvalitní práci než nehtům... ]-( ...asi 9 měsíců sem měla porcelánový a fakt si nemůžu v nejmenším stěžovat, teď ale zkusím jít do gelovejch, bo na ně taky slyším jen chválu, tak uvidím.... :-)
Odpovědět
Ahoj holky! taky chci na svatbu pěkny nhtíky mohli by jste mi napsat kolik takova parada shruba stoji? Děkuji ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
pro silvie22:Nové + zdobení 850Kč, doplnění gelu 650 Kč, ale to je různé studio od studia
Odpovědět
Tak sem si nechala udělat gelovky u paní Heleny Čechové na Beethovenově a nestačila sem zírat!! :-o Tak jak si s nima vyhrála ona sem ještě neviděla, sem prostě absolutně nadšená a spokojená!! x-) Krásně drží a sou super, každej mi chválí, jak to, že mám tak krásný nehty, a když řeknu, že sou gelový, tak valí oči...fakt supr!! Můžu jen vřele doporučit!! ;-) Jo a nový stály i se zdobení gelem 780,-, doplnění nevím, uvidím a pak napíšu.. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj holky, mám gelovky a potřebuju je akutně doplnit (odpadly mi 2 nehty), moje nehtařka je nemocná. Nemáte tip na někoho, kdo by mě na rychlo vzal? Je mi jedno kde v Brně by to bylo, preferuju ceny cca do 400 Kč. Předem moc děkuju.
Odpovědět
děkuji. Naty mohla by jsi mi poslat kontakt na tu paní co dělala nehtíky tobě? :-)
Odpovědět
studiobond
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
ja jsem maximalne spokojena ve studiu Diamonds na Jiráskove. pani nehtarka je vynikajici, nehty mi drzi uplne suprove, hrozne si s nima vyhraje a hlavne krasne zdobi :-) uz bych nemenila.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
doporučuju Andreu Černou v Bystrci, dělá taky akryl, gel, i kombinované,je moc milá a šikovná, nehty vydrží dlouho,maximální spokojenost
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?