Květinová výzdoba na svatbu, kolik jste za ni dali?

Profilova fotka
Chci se trochu zorientovat v cenách, proto by mě zajímalo kolik jste dali za svatební kytici, kytice pro maminky, korsáž pro ženicha a květinovou výzdobu na stolech. Potřebuji si naplánovat rozpočet na květinou výzdobu a nemám moc představu co na kolik vyjde. Klidně přidejte i fotky, děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, to ja taky nemala a dneska sem dostala mail ze to bude za 17tis, ale mame to fakt dost. Ale zajimalo by me kolik kdo daval a jestli to moje nei az moc. Prosim o informace :-)))),dekuji pisteeeee
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my máme zatím "objednanou" jen kytici pro nevěstu, korsáž pro ženicha, kytičky pro maminky, a 6x malé kytičky ve vázičce na svatební tabuli. Výzdobu auta jsme vyřešili jinak než živými květinami. Celkem nás toto prozatím má vyjít na necelých 5000,-. Možná ještě přibude nějaká květina do kostela. Uvidíme.
Odpovědět
@vejunkaa ahoj, budeme mít - kytice pro nevěstu (cca 800-1000,-), kytice pro svědkyni (1x 350-400 Kč), kytice pro maminky + babičku (3x 300,- třeba něco podobného: http://www.pinterest.com/pin/51165120...), korsáž 2x + výzdoba stolů (cca 10-12 stolů, ale to nebudou žádné květinové vazby, bude tam hromada malých váziček a do těch se květiny rozdělí - třeab takhle, ale v jiných barvách: http://www.pinterest.com/pin/51165120...).. Psala jsem, že bych se chtěla vejít do 4000-4500,- a že na výzdobu budu preferovat ty nejlevnější sezonní květiny, hodně přízdob atd. - a všichni mi napsali, že by se vešli (ale museli bychom vybírat to nejlevnější) .. Ale nemáme přejezdy, takže nebude výzdoba auta.. A opravdu budu mít spíš výzdobu "luční kvítí", takže záleží, co se líbí tobě.. co se nám hodí na venkovní svatbu, se nemusí hodit někam na zámek... A taky záleží na lokalitě, to je jasný, že v Praze to bude dražší :)
Odpovědět
Já jsem si v předběžném rozpočtu vyčlenila 10 tis.....
Odpovědět
mám v albu co asi budu mít (moje kytice, kytky pro obě matky, korsáž ženichovi, něco pro naše 2 děti, výzdoba obřadního místa a výzdoba stolů) celkem to bude za cca 6tis. s tím, že paní floristka na místě sama vše nazdobí a nachystá a je to včetně půjčení věcí, které si pak zase odveze (vázy apod.)
Odpovědět
Profilova fotka
Já počítám s částkou 10tis. (moje kytice, korsáž, výzdoba stolů).
Odpovědět
Profilova fotka
toto všechno 5500,-
Odpovědět
@lenosinka a kde sis to nechala? Vidím, že si taky z Regionu Hodonín
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?