Květinářství v Českých Budějovicích, poradíte?

Ahoj, prosím neporadíte mi někdo dobré květinářství v českých Budějovicích, ideálně abych u nich objednal všechno: květiny i myrtu. Nejsem místní a tak nevím kam se podívat. Díky všem.
Odpovědět
@hanoujit Ahoj, všechny květiny si necháváme vázat v Suchém vrbném - v pětidomí. Je to malé květinářství, majitelka je milá a ve všem nám vyšla vstříc. Objednali jsme si převislou kytici pro nevěstu, menší kopii nevěstiny kytice pro svědkyni, kytičku pro maminku, korsáže pro ženicha a svědka, mirty a květinouvou výzdobu na dort a na stoly na hostinu (11ks). Vše asi za 4 tisíce, ale musím říct, že kytice budou opravdu velké a hlavně z lilií, druh který není častý, kde jedna rostlina stojí 130. S tímto květinářstvím máme zkušenosti, květiny odtamtud vydrží opravdu dlouho a vypadají úžasně. Vřele doporučuji.
Odpovědět
@carllin Moc děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den zkuste kontaktovat Evu Schmidtovou Burianovou , jednou z nejlepších floristek v republice. Působí v Českých Budějovicích. S družkou jsme s její prací byli velmi spokojeni, především se svatebními kytice a vazbou . Na její práci se můžete podívat na www stránkách kvetinyburianova.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?