Která jste měla karafiáty jako svatební kytici?

Profilova fotka
Holky, která jste měla jako svatební kytici karafiáty? Na kolik vás vyšla?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, karafiáty jsou ve svatební floristice víc a víc populární a mně osobně se "pugétky" z karafiátů moc líbí. U karafiátů je výhodou nejen poměrně velký výběr barev, příjemná vůně, ale především cena. Pro představu přikládám fotku retro svatební kytice z bílých karafiátů, kterou jsem vázala minulý týden. Skoro nikdo nepoznal, že je kytice z karafiátů :-) Její cena byla 650,- a nejdražší na ní byly knoflíky. Bez nich by byla asi za polovinu. Já osobně Ti karafiáty schvaluji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky chci karafiáty... akorát mi byla nabídnuta mnohem větší cena... budu muset hledat
Odpovědět
Profilova fotka
@spalinda škoda že jste z Brna, klidně bych si u Vás nechala kytici uvázat...tady v Pelhřimově netuším o kvalitním květinářství. Původem jsem totiž taky z jižní moravy
Odpovědět
Ja jsem mela svoji+korsaz+2 kytky pro maminky a vyslo mne to na nejakych par korun pres tisicovku(foto v albu). A byla super, vydrzela 3krat prevazet a jeste 14 dni doma. Takze jsem ji ani nehazela ani nebylo komu, nevdana jsem byla posledni ja nebo 20 malych druzicek :-)))) Jinak jsem videla pekne vazane i na netu a vysla velka na 500.
Odpovědět
Profilova fotka
@spalinda škoda že je brno daleko 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 Ahoj, nejsem klasické květinářství, kde člověk přijde a ukáže si, že chce to a ono. Specializuji se hlavně na svatební floristiku, květiny objednám na holandské burze a pak je den před obřadem doma uvážu. I to je důvod, proč nabízím slušné ceny. Působím v Brně, Praze a Olomouci. Pokud by šlo o větší zakázku, domluva je možná i v jiných městech. Měj se krásně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja planuji karafiaty v kombinaci s ruzemi.kytice bude prevysla, ale predlohu nemam. Plne duveruju kvetinarce:-)
Odpovědět
Měla jsem loni v červnu svatební i další kytky z karafiátů, nechtěla jsem veliké, byly nádherné a vydržely. Jsou k vidění na květinářství Adriana.
Odpovědět
Já měla v kytici krémové růže, růžové eustomy, bílé frézie a zelené karafiáty - a podotýkám, že běžně mám ke karafiátům docela averzi, ale ve svatebních vazbách mě dostaly, tak jsem si je nechala do kytice přidat - a vypadalo to úžasně!
Odpovědět
Jen jsem vybrala špatnou fotku - tady zrovna karafiáty moc nevyniknou :-( Každopádně za mě karafiáty ano a klidně samostatně!
Odpovědět
Profilova fotka
@koada Škoda, ale zdaleka nejsem jediná, co váže svatební květiny za rozumnou cenu. Důležité vždycky je, aby byla svatební kytice přesně podle představ nevěsty :-)
Odpovědět
@hanulkah ta kytka je fakt úžasná
Odpovědět
Článek se načítá
@sarka49 Děkuju, taky se mi moc líbila, ale do poslední chvíle jsem nevěděla, v jaké barvě se květinářce podaří sehnat růže a eustomy (nechtěla jsem takovou tu barbínkovskou růžovou) a jak to celé dopadne... :-o Nakonec jsem byla nadšená!
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulkah prosíme tě kolik tě stála tahle krásná kytka?? Něco takového bych si představovala, ale bojím se aby mě nevyšla moc draze..máme nízký rozpočet.
Odpovědět
@zaninkaj Jooo, to bych taky ráda věděla :-D Ženich v květinářství velkoryse mávl rukou, že účet nepotřebuje, takže přesnou cenu neznám, ač by mě to samotnou zajímalo. =-) V týdnu po svatbě už mi to květinářka nebyla schopná přesně spočítat, ale odhadem to prý mohlo být okolo 1.500 Kč. Růží bylo v kytici 15, ostatních květin už nevím... Zmenšenou variantu měly maminky i moje svědkyně a každá vyšla zhruba na 350 Kč. Svatba byla v září - cena se asi odvíjí i podle sezóny. Snad ti to takto trošku pomůže ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?