Kolik Vás stála svatební kytice?

Zdravím ženy :-) chtěla bych se zeptat, kolik Vás stály Váše svatební kytice a z čeho byly? Klidně pošlete i foto :-) Moc děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud dobře vzpomínám, tak to bylo nějak kolem 2 tis ;-) a bylo tam 37 květů růží, trošku břečťanu, nějakých tráv a lístečků a perličky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petahor Jen tedy byla dost těžká :-D
Odpovědět
@janneys to právě nevím, jak velkou kytku mám říct, že chci, aby nebyla těžká ale ani obyč malá!?
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka já si řekla, že chci, aby měla ty květy hustě u sebe, proto v ní bylo tolik růží a proto vážila tolik. Na obřadě jsem myslela, že mi zláme ruku a na focení mi jí nosil novomanžílek :-D Ale moc se mi líbila, tak jsem to vydržela :-D v hotelu už pak stejně stála ve váze :-) Je ale fakt, že vrátit se v čase, asi bych nechala květy procpat víc lehkým materiálem jako třeba ty lístečky.
Odpovědět
Já chtěla něco v tomhle stylu (viz. první fotka), floristka vymyslela tuto kytici (viz. druhá fotka) a cena je 1900,- Myslíte, že cena odpovídá?
Odpovědět
Profilova fotka
Skoro 2 tisíce za Eustomy?? To mi přijde doost...
Odpovědět
Profilova fotka
coze květina za 2000?? ani nahodou byhc to za tohle nedala.
Odpovědět
Profilova fotka
To jsou šílené sumy - 2000 Kč jsem dala skoro za všechny květiny :-).. Ta moje mezi 600 - 700 Kč, přesně už nevím...
Odpovědět
Profilova fotka
@petuch presně tak tak sem se u nás ptala na svatební kytice a stojí do 1000kč, více byhc opravdu nedala..a ty máš super cenu a kytice taky krásná!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@lucekrestak Jojo, taky jsem se pěkně klepala, kolik si na mě vymyslí :-D a nakonec jsem byla opravdu mile překvapená a hrozně spokojená..
Odpovědět
predbezny navrh 2900 za svatebni kytku, budu mit konvalinky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje kytka byla velká, poměrně náročná a odhadem taky tak za 2 tisíce (přesnou cenu nevim, kompletní výzdobu jsem dostala od ségry jako svatební dar), takže obyčejnej bobík z Eustomy je za 2 tisíce drahej
Odpovědět
Článek se načítá
Mě to taky právě přijde dost.... Chtěla jsem svatební koordinátorku, protože na to nemám moc času a asi ani fantazii, tak mi paní vytvořila takovýhle rozpočet a já prostě nevím, jestli je to za nějaké položky moc nebo málo (až teda na tu kytici a na ty pytlíčky), jelikož se v tom nepohybuji....můžete mi říct na to svůj názor?
Odpovědět
Já jsem jako inspirační obrázek dávala květinářce tyhle dvě kytice a nacenila mi je na 1500-1700. Poptávku jsem posílala do různých květinářství a nabídky se pohybovaly mezi 500-2500.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě si v květinářstvích (nezváisle na sobě) řekli cca o 2500 jednoduchou kytici ... nakonec jsem si nakoupila květiny den před svatbou v lídlu a v globuse a ve velkoskladu v Olomouci a uvázala jsem si květiny sama ... vyšlo mě to i kytičkama pro maminky a s kytičkou na klopu pro ženicha cca na 500... a ještě zbyly květiny na ozdobu doma....
Odpovědět
@petahor co je to ta svatebni vyzdoba za 6tis? to je dekorovani na miste? ja mam zatim rozpocet na kvetiny a vyzdobu mista za cca 7tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@petahor to uz jsi platila nebo ještě ne??? protoze ty pytlíčky na mandle to je teda pěkně drahé, sehnala jsem na aukru nové (prodává se jich tam strašně moc a všechny samozrejmě nové) a cena za kus byla 4kč, takze 20kč je premrstěná cena.-..a ty jmenovky 13kč za jednu taky dost za to ze je to jen kus papíru, nen nad to si to vyrobit doma, taky si je vyrábím kus mě vyjde tak na 2kč maximálně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Celková výzdoba a kytice nás stály cca 10 tisíc. Kytice pro nevěstu, vonička pro ženicha, kytice pro maminky a pro družičky. Kytice na auto a altán- jen půjčovné. A kytice na stoly (4ks) a do mís... Já te své floristce řekla jen základní kytky, co tam chci- lilie a frézie a pak ji řekla zhruba barvu a tvar a poslala fotku svatebních šatů a ještě ji řekla, kde bude obřad a ona mi vykouzlila ty nejkrásnější a neobyčejné kytky, které tam sedly jak blecha na psa:-)
Odpovědět
Ja si ji budu delat sama jak pro svedkyne tak pro manzela a pocitala jsem to na 2000
Odpovědět
Profilova fotka
100,- :-D ale mám fakt jednoduchou pěnovou růžičku :-) viz můj fotoblog
Odpovědět
Profilova fotka
@livia7 Můžu se zeptat, to budeš mít celou kytici jenom z konvalinek. Na kolik Ti prosím nacenili jednu snítku konvalinek. Mám totiž taky představu konvalinek, ale zatím mě ceny dostávaly na okolena. Děkuji za odpověď
Odpovědět
@veminecko fotky kytek mam v albu, mrkni prosim tam :) na takovou kytku mi pani kvetinarka doporucuje 40 konvalinek, ostatni budou v korsazi, prip. v kytkach svedkyn. Jeden stonek konvalinky je za 60kc, tak mi udelala nabidku, puvodne rikala 60-80 kc...
Odpovědět
Mě překvapuje, že vám to vůbec nacenili... Já byla u nás ve dvou květinářství a v obou mi řekli, že nejsou schopni to nacenit, že záleží na ceně těsně před nákupem (ta se může měnit týden od týdně) a že mi směskovou kytku prostě není schopna nacenit. Takže mám směs s pivoňkama a nevím, kolik to bude. Snad ne moc, Bože chraň mě :D
Odpovědět
@dannu tak ty pivonky se pohybuji v cenove kategorii konvalinek, akorat je vyhoda, ze jich padne min...no ja predpokladam, ze je to orientacni cena, i kdyz doufam, ze vic jak 3tis za kytku davat nebudu, to uz je fakt strop :( mozna zalezi i na dodavateli do kvetinarsvi, mne rekla pani rovnou 60-80 kc
Odpovědět
papírové ubrousky jsem viděla v drogerii - různé barvy 50 ks za 15 Kč a v papírnictví 20 ks za 15 Kč....
Odpovědět
Profilova fotka
@petahor no můžu říct ,že za tuhle kytici bych asi nikdy 2000 nechtěla,to je přemrštěna cena ,ale záleží odkud jste,dělala jsem něco podobného loni kamarádce a vycházela tak asi na polovinu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si kytku objednala minuly tyden. Stala me 8.000,-, bude velka cca 20 cm v prumeru, tak snad mi neupadne ruka :) jinak ty kyticky co nahrala chuckina jsou nadherny! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mejzy85 Svatební kytice za 8000,- ? To musí být náročná skladba květin.
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci tuhle a cena co jsem zjištovala tak za jednu kalu 60-90kč podle toho kde ji budu kupovat...chtěla bych jen 9,možná 11,tak dejme tomu 990kč ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Má oblíbená svatební kytice
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?