Doporučte dobré a ne drahé květinářství v Praze

Profilova fotka
Které veškeré květiny doveze a vyzdobí místo hostiny. Budu vděčná za tipy ;-) . Předem děkuji :-)
Odpovědět
Já mám květinářku z Jesenice ale to je skoro Praha. A jsem straěšně spokojená. A teď jde o to co je pro tebe ne drahé. Já mám komplet vše co jen se z kytek dělá + dovoz k nám a vyzdobení restaurace a jsem na nějakých 8 000 Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuji květinářství Levante, jsou na Chodově. Budu mít kytici z kal, květiny pro maminky, svědkyni (všechny budou mít také kaly), korzáže pro ženicha a svědka, ikebanu na stůl, 10 zdobených kal do váziček a ještě "polštářek" pod prstýnky za necelých 5 tisíc... Kamarádka od nich měla také kytici a ta přežila několika násobné házení a pořád vypadala nádherně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít kytky od Cityflowers v Modřanech. Budu mít tulipány (viz moje album), které jsou v září bohužel o polovinu dražší, protože to už je mimo jejich hlavní sezónu, korsáž, 30 myrt s bílou mašličkou, družička bude mít zmenšeninu mojí kytice, maminky kytku z bílých růží, červených tulipánů a zelených santinek, na auto klasickou úzkou stuhu do V a kytku z bílých chryzantém a červených gerber, a to vše za 4 355 mínus 10 % sleva a doprava po Praze zdarma. Akorát s nimi nemám zkušenost, jak ty kytky budou vypadat ve skutečnosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?