Zvlášť pozvánky na svatební oběd a na večerní raut?

ahoj, máte někdo stejný problém? Počítáme s tím, že nás na hostině po obřadě bude cca 45 a to jsou jen ti nejbližší. Na večer chceme pozvat ještě pár kamarádů, tak nevíme jestli jim máme dávat zvlášť pozvánky nebo jim to říct jen ústně. Co myslíte vy? Díky za tipy :-)
Odpovědět
Ahoj lili, my určitě budeme mít pozvánky, jistota je jistota ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme takhle byli zvani jen ustne, ale na nasi svatbu udelam pozvanky i na vecerni raut, stejne budu delat pozvanky ke svatebnimu stolu, tak tohle je uz jen malickost
Odpovědět
my si pozvánky na hostinu taky budeme dělat sami a to s textem jste srdečně zváni ke svatebnímu stolu. Jak to budete psát na večer - co třeba jste srdečně zváni na večerní raut? Není to blbé? :-N
Odpovědět
My taky budeme mít pozvánky zvlášť a jelikož na raut to bude pro kamarády, tak text bude něco jako přiď to s námi zapít do hospody xxx od xx hodin. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aahojda, my to budeme dělat taky tak, některé kamarády budeme zvát až na odpolední raut. Jednak to kamarádům říkáme, že jsou zvaní na odpoledne (přece jen, oznámení se posílají až chvíli před svatbou, tak aby nebyli překvapení) a napíšeme to i na pozvánku. Pozvánky ke svatebnímu stolu (na oběd) ani dávat nebudeme, protože u nás je to jasné, kdo tam bude. Necháme udělat jen pozvánky na večer pro kamarády (právě pro to, aby to bylo 100% jasné, kdo je zvaný a že má přijít až odpoledne). Text bude něco jako "Jste srdečně zváni na odpolední raut". V kolik a kam mají přijít už si s nimi domluvím.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přidávám - měli jsme dvě verze pozvánek (viz mé album příprav). ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem nechala udělat pozvánky ke svatebnímu stolu a stejné s textem zvoucím na odpolední party, aspoň v tom nebude chaos. kartičky mám v albíčku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, asi je to úplně stupidní dotaz, ale já to prostě nevím: pozvánky se posílají společně se svatebním oznámením? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my měli dvoje zvací kartičky, na oběd zvlášť na večer zvlášť ;-) Předejdeš nedorozumění
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji vse jasne nekam napsat, klidne pridavna karticka, ale at kazdy vi, kde a v kolik ma byt a co se tam bude dit. Kor kdyz se maji ucastnit jen neceho.
Odpovědět
My jsme dávali/posílalli k vánocům dáreček(viz. album příprav) - mělo to být jako oznámení zasnoubení a zároveň pozvánka a dole bylo napsáno, že to platí zároveňa jako pozvánka na večerní raut (pro kamarády), rodina byla zvaná i na oběd. Stejně jsme všechny pozvali od rána do noci, protže se na tom skoro nic neušetřilo :)A klasická oznámka sem posílali tak měsíc předem, ale to by bylo na oznámení zasnoubení a zvaní už pro mnohé pozdě.
Odpovědět
Profilova fotka
Díkes za pomoc, pošlu pozvánky společně s oznámením - na zvláštních kartičkách. Když se vdávám až v září, mám je poslat už teď? Není to brzy? Kamarády asi pozvu přes facebook:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Taky budeme mít dvoje pozvánky - pro rodinu na oběd a pak na večer zvlášť pro kamarády. Na oběd asi klasickou kartičku "jste srdečně zváni ke svatebnímu stolu" a na večer jsme to vyřešili poněkud svérázně. Pro kamarády máme totiž jako oznámení parte naší svobody, takže ti, které zveme na večerní oslavu, tam budou mít i připsanou větu o konání smuteční hostiny 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?